O gal geriau nepaisykim paskutinio ketvirtadienio ir dar savaitę kitą palaukime geresnių orų - galėsim lauke tiktis?
Parašė andyour
O kurioje vietoje lauke, kur čia patogiau būtų? Tai ko gero kitą mėnesį, ar tiesiog galime pažeisti šią taisyklę ketvirtadieniais ir bet kurią saulėtą dieną Būtų gerai, kad dar daugiau forumiečių susirinktų Bent jau praeitą kartą pirmą kartą buvo Wycka, o ir žadėjo būti nebuvęs Lettered ir dar kiek pamenu kažkas.
Nebent galim pirmadienį, balandžio 30, nes gegužės 1 bus išeiginė Sinoptikai žada +25, tad lauke trintis bus pats tas Rudeniniame susitikime buvo numatyta atšilus orams padaryt ekskursiją po Karolinką, kaip ir žadėjo Godo
buvo numatyta atšilus orams padaryt ekskursiją po Karolinką, kaip ir žadėjo Godo
Tai vat aš apie tai ir mąsčiau, dėl manęs galim ir 30 d., galim ir dar vėliau, kai vakarai bus dar ilgesni ir šiltesni, nes dieną, manau nieko neišeis. Ką mano kiti (nuolatiniai susitiknėtojai)?
Tai kolkas tryse esam
O šiaip galėtume po Karoliniškes ekskursiją padaryt, kaip ir planavom
Kažkaip nieko negirdėti, o laiko liko labai mažai... Būtų įdomu, jei atsilieptų kiti mūsų susitikimiečiai - Petrozilijus, Civis, Wycka, rvr - ką jie mano apie gegužės pirmąją?
Tai kad žmonės netylėtų, jei būtų paskelbta nors kokia data ir laikas. Tada bent jau būtų aišku kaip planuoti savo reikalus. Ir žmonių gal daugiau atsirastų
Kažkaip nieko negirdėti, o laiko liko labai mažai... Būtų įdomu, jei atsilieptų kiti mūsų susitikimiečiai - Petrozilijus, Civis, Wycka, rvr - ką jie mano apie gegužės pirmąją?
Nebuvau prie kompo prisėdęs iki vakar vakaro, tai atsiliept nelabai buvo kaip.
O kokią čia kultūrinę programą susitikimui numatom? Po Koralų šlaitus karstysimės?
Comment