Nikas - bet kada*
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė VaidasAr visiems tiktų gruodžio 29, ketvirtadienis?
Dėl vietos - aš būčiau visai nieko prieš pažaisti boulingą - jei susitiktume iki 17 val, "Cosmic Bowling" 1 takelis kainuoja 20 Lt valandai (~ 5 Lt 1 žmogui ). Jei būtų noro, susitikimą būtų galima pratęsti kokiam nors kabake ar panašiaiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazGal ir tiks, sunku pasakyti. Dėl baulingo tai nžn, gėda prisipažinti, bet niekad nežaidęs
Tai diena atrodo visai tinkama. laikas irgi. Va klausimas. Ar iskart susitinkam prie boulingo? nes nelabai zinau kur jis randasi.
O ka paciame boulinge nera kabakelio kokio?
Comment
-
Kažkaip nedaug žmonių atsakė į paskutinį klausimą, tad klausiu vėl, nes laiko liko labai nedaug - kas norėtų ketvirtadienį susitikti ir pažaisti boulingą?
Manau geriausia būtų susitikti prie "Coca-Cola plaza" apie 14.30. Nuo kino teatro iki boulingo - apie 15 min. kelio. Pora valandų žeidimo kainuotų apie 10 Lt žmogui. Paskui susitikimą būtų galima pratęsti kokiam nors kabake
Kol kas aiškūs atsakymai tik iš Bizkit-D ir Niko. Kaip supratau, Mantaz ir Jozikas dalyvaus, jei galės. Laukiu kitų atsakymų
Comment
-
Jozikas , nedalyvaus. Sorry, bet ketvirtadieni turiu reikalu
Gero susitikimo
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Butu gerai kokia sausio ~10 ! Bet ketvirtadieni irgi imanoma tik aisku po darbo.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Gero "Baliaus" jums
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment