Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Dėl vietos, tai svarbu, kad būtų patogu susėsti didesnei kompanijai kartu (t.y. tuo atveju, jei susirinktų daugiau nei 5-7) ir aplinka nebūtų labai triukšminga (Šv. Stepono "Šnekutyje" tarpais buvo sunkoka susišnekėti) Žodžiu, dar reikia pasvarstyti.
Laiką siūlau 19 h; pats galėčiau ir anksčiau, bet, matyt, ne visiems patogu (antai jau andyour minėjo, kad galės nuo 19 h).
Comment
-
Parašė Civis Rodyti pranešimąDėl vietos, tai svarbu, kad būtų patogu susėsti didesnei kompanijai kartu (t.y. tuo atveju, jei susirinktų daugiau nei 5-7) ir aplinka nebūtų labai triukšminga (Šv. Stepono "Šnekutyje" tarpais buvo sunkoka susišnekėti) Žodžiu, dar reikia pasvarstyti.
Laiką siūlau 19 h; pats galėčiau ir anksčiau, bet, matyt, ne visiems patogu (antai jau andyour minėjo, kad galės nuo 19 h).
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKą apie "Alaus namus" manot (kaip variantą)?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąo kur čia tokie randasi? kartais ne Šv. Stepono/Kauno g. kampas?
http://g.co/maps/g8unn
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąbeje, ir nuo stotelės padoriai paejėti
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąSkaniu maistu vardą užsitarnavo kokie nors "Fabai", bet jau tikrai ne Čili. Anas gerai kai šiaip reikia kažkur paėst kad anksčiau laiko iš bado nenumirt, bet ramiai po darbo atsigert alaus tai tiek pat tinkama vieta kaip ir koks McDonaldas.
Comment
-
taigi, kaip supratau, dalyvaujančių sąrašas toks:
Civis
Petrozilijus Cvakelmanas (neaišku, ar galės)
Godo
Spirit (neaišku, ar galės)
Wycka (neaišku, ar galės)
andyour
Lettered
Valiukas (neaišku, ar galės)
ar dalyvaus D.P., Horbis?
jei ko neprirašiau, sakykitPaskutinis taisė ssnaiperis; 2011.12.20, 22:07.
Comment
-
Parašė Hortis Rodyti pranešimąO "Fabai" dar vis gyvi? Ankstyvosios jaunystės sentimentai, kadangi netoliese tuo metu gyvenau, prieš kokius 7 m. dažnokai ten užsukdavau, bet vėliau neteko.
Snaiperi, kad jau dėlioji sąrašą gali objektyvumo dėlei ir ties manim pridėt tą stebuklingą išlygą "neaišku ar galės".Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Sveiki Aš irgi ateisiu 18.30, tad tokį laiką ir skelbiame susitikimo pradžia, kai kas galbūt ateis vėliau, bet tai ne bėda Dabar reikia spręstis dėl vietos. Vienas iš mano siūlymų buvo "Šauni vietelė", ją siūliau dėl to, kad bent jau prieš gerus metus vakarais ten būdavo pakankamai ramu, o juk susitikimo tikslas - pokalbiai Kitas variantas - Užupinis "Šnekutis" - to alubario triukšmingumo nežinau, bet anąsyk šv. Stepono "Šnekutyje" gan turgus buvo. Dar spirit pasiūlė "Būsi trečias" - vieta patogi, o apie triukšmingumą nežinau. Taip pat buvo pasiūlymas "Alaus namai" - na, vieta visai nieko, bet man tas sėdėjimas ant bačkų labai nepatinka Tai tiek pasvarstymų.
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąSveiki Aš irgi ateisiu 18.30, tad tokį laiką ir skelbiame susitikimo pradžia, kai kas galbūt ateis vėliau, bet tai ne bėda Dabar reikia spręstis dėl vietos. Vienas iš mano siūlymų buvo "Šauni vietelė", ją siūliau dėl to, kad bent jau prieš gerus metus vakarais ten būdavo pakankamai ramu, o juk susitikimo tikslas - pokalbiai Kitas variantas - Užupinis "Šnekutis" - to alubario triukšmingumo nežinau, bet anąsyk šv. Stepono "Šnekutyje" gan turgus buvo. Dar spirit pasiūlė "Būsi trečias" - vieta patogi, o apie triukšmingumą nežinau. Taip pat buvo pasiūlymas "Alaus namai" - na, vieta visai nieko, bet man tas sėdėjimas ant bačkų labai nepatinka Tai tiek pasvarstymų.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąkiek supratau, trys forumiečiai atidavė balsą "Šauniai vietelei". laukiame kitų nuomonės
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąČia ir mane įskaitėt? Nes aš irgi pasisakau už "Šaunią vt." Bet verdiktą tepriima ssnaiperis - visgi jis šįkart rengiamo susitikimo kaltininkas
Comment
Comment