Matyt ne viskas ten praeitą kartą taip gerai baigėsi, kaip jie skelbė
Parašė andyour
/\ dėl to ir nėra nuotraukų
Viskas buvo taip puikiai, kad apie fotkinimą nė nepagalvojom O paskutinių mėnesio ketvirtadienių dar bus tikrai, gal kada ir sumastysim susirinkt vėl...
Ką reiškia "kas nors organizuoja"? Pats, tamsta, rašydamas šį paklausimą jau kaip ir organizuoji Tereikia, kad atsišauktų norintys ir galintys. Aš ateičiau (tikimybė 99%).
Ką reiškia "kas nors organizuoja"? Pats, tamsta, rašydamas šį paklausimą jau kaip ir organizuoji Tereikia, kad atsišauktų norintys ir galintys. Aš ateičiau (tikimybė 99%).
manau reikia, kad daugiau norinčiųjų susirinktų didesnė kompanija - didesnis įdomumas
o vietą nuspręsime, kai bus daugiau norinčiųjų atvykti į susitikimą
manau reikia, kad daugiau norinčiųjų susirinktų didesnė kompanija - didesnis įdomumas
o vietą nuspręsime, kai bus daugiau norinčiųjų atvykti į susitikimą
Nedidelė kompanija irgi turi savo privalumų - su visais spėji susipažint ir daugiau pabendraut Aš irgi ateičiau, jei procentais - ~98%
nu va, su manim trys beje, o kiek narių buvo pirmajame jūsų susitikime?
Penkiese buvom (ten kažkuriam pranešime yra surašyta). Tai iki to laiko dar, manau, daugiau potencialių dalyvių rasis. Tik reikia šį pokalbį palaikyt gyvą, kad daugiau kas pamatytų, nes ši tema - ypač nepastebima
Įdomus klausimas Gal kalbėtumėme alų gerdami arba alų gertume kalbėdamiesi. Šiaip, aišku, galima ir kokią ekskursiją pasidaryt, jei kas ką sugalvotų, o po to tai, apie ką prieš tai kalbėjau
Įdomus klausimas Gal kalbėtumėme alų gerdami arba alų gertume kalbėdamiesi. Šiaip, aišku, galima ir kokią ekskursiją pasidaryt, jei kas ką sugalvotų, o po to tai, apie ką prieš tai kalbėjau
na, pabūkit kantrūs porą metelių, tada ir aš galėsiu alutį maukti su jumis o šiaip mielai su jumis išlenkčiau bokalą
o šiaip siūlau pasivaikščioti po Karoliniškių kalvas, Lazdynų apylinkes manau neblogas kilometražas susidarys
Galima būtų, pats ten nuo seno daug vaikštau, galėčiau šiokią tokią kelių valandų ekskursiją padaryt. Bet tam reikia ne tik sausesnio oro, bet ir šviesos. O dabar temsta anksti, tad reikėtų susitikimą vidurdienį pradėt - ko gero, mažai kas galėtų. Siūlau šią mintį patausoti pavasariui-vasarai, tuomet ir paiškylaut galima būtų pledą pasiėmus
Galima būtų, pats ten nuo seno daug vaikštau, galėčiau šiokią tokią ekskursiją kelių valandų padaryt. Bet tam reikia ne tik sausesnio oro, bet ir šviesos. O dabar temsta anksti, tad reikėtų susitikimą vidurdienį pradėt - ko gero, mažai kas galėtų. Siūlau šią mintį patausoti pavasariui-vasarai, tuomet ir paiškylaut galima būtų pledą pasiėmus
šiaip manau galima ir kokį paprastą savaitgalį [su sąlyga, jog kažkam tądien nereikės dirbti]
Comment