Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Susitikimas. Vasario 26 d.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ok, tai kada vilnieciai ar vaziuojantys is vilniaus kur ir kelinta renkames,a? Su autobusu ar su traukiniu vaiuojam?

Comment

Tai kur tada ir kada tiksliai susitinkam?gal jau nusprendet?
      Alternative

Comment

tikrai galima dabar viska tiksliai suzinot kaip ir kur susitiksim nes as jau isvaziuoju i kedainius kur neto neturiu ir noreciau dabar viska zinoti ...

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Mantaz
          Taigi dėl traukinių. Šie 2 variantai, manau, yra tinkamiausi, tačiau bent man norėtųsi ankščiau į Kauną nusigaut. Jei važiuotumėm 2-u traukiniu, nusigautumėm 11:16, o 16:30 jau sėdėtumėm kokiam nors kabake ir žiūrėtum į žvaigždes. Tai gal tada ankščiau susirenkam, ir 9:18 jau pasiektumėm Kauną, kaip mąstot?

E6447 Naujoji Vilnia - Kaunas (E) trečios klasės 07:35 09:18 105 km - Traukinys poilsio ir švenčių dienomis važiuoja iš N.Vilnios, o d.d. iš Vilniaus; Užsakyti
          E6449 Naujoji Vilnia - Kaunas (E) trečios klasės 09:52 11:16 105 km - Užsakyti
          Na tai yra du variantai ir prašiau jūsų nuomonės, bet vos keletas parašė. Aš už važiavimą ankščiau, tačiau įmanomas variantas, jog galima skirstytis į abu traukinius ir pagrindinis susitikimas įvyktų, kai atvažiuotų antra grupelė, o pirmieji galėtų pavaikščiot ir pafotografuot miestą, nes paskiau gali nepavykt kur nors plačiau pasivaikščiot
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

as uz tai, kad 09.52 isvaziuot is vln, nors jei dauguma varys 07.35, tai dideliu keblumu man nekils ir anksciau isvaryt.

Comment

Šeštadienį žada būt ~10 laipsnių šalčio. Po miesta 6 valandas vaikščioti per tokį šaltį man tikrai nesinori Aš irgi siūlyčiau važiuoti 9:52, manau, laiko pafotografuoti tikrai pakaks

Comment

Man rods tos dvi valndos nieko nekeis, todel sutinku su vaidu - 09.52

Comment

Pas mane rašo, kad -8C, bet tu teisus, tai tikrai ne šiltnamio sąlygos

Tuomet nutarta, susitinkam 9:40 viduje, prie pagrindinio įėjimo. Aš gal šiek tiek anščiau atlėksiu, tad atsiverskit nuotraukų temą ir įsiminkit, kaip atrodau

O su kauniečiais taip išeina prie soboro, tačiau reik numatyt, kur pirma eisim ir ar soboras nebus mums nepakeliui

Jei kas nutiktų, įsiveskit mano telefono numerį: 8 ~ 685 49 199
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

tipo traukiniu stoty prie pagrindinio iejimo,jo? ok...busiu

Comment

Parašė Mantaz

O su kauniečiais taip išeina prie soboro, tačiau reik numatyt, kur pirma eisim ir ar soboras nebus mums nepakeliui
                      Palauk, kol tai perskaitys blitz

Comment

Oi, net nepagalvojau. Matyt reiks susitikimą perkelt į Laisvės alėją, prie pirmo suoliuko po medžiais
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

/ Tai tada visi susitinkam pusę dvylikos prie Soboro. O po to eisim į kokią piceriją LA ir užsakysim vietas. Toliau jau kaip sutarsim.
                          www.donatas-mazeika.lt

Comment

Jau norejau komentuoti del Soboro, bet Jono postas viska sugadino. Dabar nebesinori
                            Tik viena - jei darysit fotkes prie soboro, perspekit pries postindami: pries atidarydamas thread'a isgersiu vaistu nuo vemimo (just in case)
                            You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

ikalbejai

Comment

Parašė SkeiTeriS
                                / Tai tada visi susitinkam pusę dvylikos prie Soboro. O po to eisim į kokią piceriją LA ir užsakysim vietas. Toliau jau kaip sutarsim.
                                Šiaip jozikas tik 12:05 iš Kėdainių atvaro ir jis Kauno nelabai pažįsta. Tad gal visgi tinkamės prie stoties
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tai tada gerai 11:15 jau būsiu stotyje ir kiti kauniečiai tuo metu galėtų susirinkt. Jei kartais kas nors neatpažintumėte manęs - http://members.lycos.co.uk/attackeris/my%20foto.jpg - taip būsiu apsirengęs
                                  Ir jei kartais visai nerastumėte - telefonas: 867412899

Beje dar reiks pasiimt visus Prisikėlimo Bažnyčios telefono nr., kad galėtume susitart
                                  www.donatas-mazeika.lt

Comment

Organizuojam organizuojam
                                    Alternative

Comment

kilo ideja...vakare varom i exit'a, per nakti ten pabaliavojam ir ryte griztam

Comment

Alternative

Comment

palaukit, kas ten pastoviai Kaune i galva gauna,a?

Comment

Working...
                                          X