Ok, tai kada vilnieciai ar vaziuojantys is vilniaus kur ir kelinta renkames,a? Su autobusu ar su traukiniu vaiuojam?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas. Vasario 26 d.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tikrai galima dabar viska tiksliai suzinot kaip ir kur susitiksim nes as jau isvaziuoju i kedainius kur neto neturiu ir noreciau dabar viska zinoti ...
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė MantazTaigi dėl traukinių. Šie 2 variantai, manau, yra tinkamiausi, tačiau bent man norėtųsi ankščiau į Kauną nusigaut. Jei važiuotumėm 2-u traukiniu, nusigautumėm 11:16, o 16:30 jau sėdėtumėm kokiam nors kabake ir žiūrėtum į žvaigždes. Tai gal tada ankščiau susirenkam, ir 9:18 jau pasiektumėm Kauną, kaip mąstot?
E6447 Naujoji Vilnia - Kaunas (E) trečios klasės 07:35 09:18 105 km - Traukinys poilsio ir švenčių dienomis važiuoja iš N.Vilnios, o d.d. iš Vilniaus; Užsakyti
E6449 Naujoji Vilnia - Kaunas (E) trečios klasės 09:52 11:16 105 km - UžsakytiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Pas mane rašo, kad -8C, bet tu teisus, tai tikrai ne šiltnamio sąlygos
Tuomet nutarta, susitinkam 9:40 viduje, prie pagrindinio įėjimo. Aš gal šiek tiek anščiau atlėksiu, tad atsiverskit nuotraukų temą ir įsiminkit, kaip atrodau
O su kauniečiais taip išeina prie soboro, tačiau reik numatyt, kur pirma eisim ir ar soboras nebus mums nepakeliui
Jei kas nutiktų, įsiveskit mano telefono numerį: 8 ~ 685 49 199Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Jau norejau komentuoti del Soboro, bet Jono postas viska sugadino. Dabar nebesinori
Tik viena - jei darysit fotkes prie soboro, perspekit pries postindami: pries atidarydamas thread'a isgersiu vaistu nuo vemimo (just in case)You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Tai tada gerai 11:15 jau būsiu stotyje ir kiti kauniečiai tuo metu galėtų susirinkt. Jei kartais kas nors neatpažintumėte manęs - http://members.lycos.co.uk/attackeris/my%20foto.jpg - taip būsiu apsirengęs
Ir jei kartais visai nerastumėte - telefonas: 867412899
Beje dar reiks pasiimt visus Prisikėlimo Bažnyčios telefono nr., kad galėtume susitart
Comment
Comment