Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Susitikimas. Vasario 26 d.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na dar reik palikt laiko miesto fotografavimui Šiaip įmano padaryt, kad kai kurie atvyksta ankščiau pasivaikšto, tada su visais susitinka ir jau pagal programą

O paskutinis traukinys deja jau 20:36 Nors žinau vieną naktinį, kuris iš Klaipėdos važiuoja, tik dar nesu tikras, kada jis Kaune būna.

Pats turiu šiek tiek giminių Kaune ir galimybę apsinakvot. Manau iš bėdos dar porai žmonių suorganizuočiau
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

siaip man sunkiai gaunas nes traukinis is kedainiu i kauna ryte nevaziuoja is kauno i kedainius 17:10 isvaziuoja .. o autobusu tvarkarascio nezinau

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė jozikas
        siaip man sunkiai gaunas nes traukinis is kedainiu i kauna ryte nevaziuoja is kauno i kedainius 17:10 isvaziuoja .. o autobusu tvarkarascio nezinau
        Tai autobusai, manau, dažnokai važinėja. Beje, dabar studentams ir autobuse taiko 50% nuolaidą
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

nu ziuresim kaip ten bus reikia ispradziu grafika kaskaip susizinot

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

/ www.kautra.lt

Comment

tai kaip kauniečiai susitinka prie STOTIES ir laukia vilniečių atvykstant ?

Comment

tai gaunasi JEIGU atvikciau tai kaune buciau 12:10 o isvaziuociau 20:25 ir viskas man kainuotu 8 lt

Comment

Tikrai sudalyvausiu jai nepasikeis planai ;] Beja jai zvaigzdziu diena yra toks noras ziuret, tai galima Rambyne legendiniame ;] (jis randasi atnaujitoj Vasario 16- osios gatvei) Bet tokiai kompanijai reiktu uzsakyt stalus is ankstos, nesvarbu kokiam bare, nes vietos nelabai bus :/

Comment

Šiaip būtų labai šaunu, jei užsakytumėt, taip pat ir užsikėlimą į Prisikėlimo bažnyčia
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

ech negaletumet surengt kovo pabaigoj, nes kovo 16 as jau kaip ir busiu Vilniuj.

Comment

Parašė chukchi
                        ech negaletumet surengt kovo pabaigoj, nes kovo 16 as jau kaip ir busiu Vilniuj.
                        Tai galėsim atskirą, būtent tau, surengt
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

@Nedas: Manyčiau susitikt reikia kitoj vietoj, vis tik nevisi atvažiuos su traukiniu. Optimaliausia būtų prie Soboro ar dar kur netoli.
                          www.donatas-mazeika.lt

Comment

Parašė Mantaz
                            Tai galėsim atskirą, būtent tau, surengt
                            Labai malonu

Comment

tik fotokamera kas nors pasiimkit..

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Manau ir as dalyvausiu, gal tik ne visa diena, o man butu nepatogu susitikti kur nors kitur nei funikulieriuje, isivaizduoju kad ten visi atsirasite apie 12.45. manau kad kase ziureti yra gerai ir 4valdzioje Putvisnkio g?
                                nors kai nesu didelis fanas tai man visur vienodai
                                Kas ten skaiciavote dienos sanaudas 8lt pamirsote itraukti o be sito meet'u nebuna
                                פוניקולאַר

Comment

O tu gal funikulieriuje gyveni, kad kitur tau nelabai malonu susitikt? Tai manau jūs kauniečiai ir nuspręskit, kur geriau pasėdėt. Aišku atsižvelkit ir į bokalo kainą
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Taip, gerbiamieji, nepamirskit fotoaparatu, nes panasu, kad bus daug zmoniu, kuriu as dar nepazistu, todel susipazinsim bent per nuotraukas
                                    Gaila, kad negaliu pats dalyvauti. Bet kai grisiu, tikiuosi surengsim dar viena meet'a

Comment

Nu nežinau ar apsimoka eiti į kokį labai prabangų restoraną :/
                                      Atkreipiant dėmesį, kad nuo ryto būsim nevalgę manau reikia rinktis ir į maisto kainą
                                      Jeigu gėrimų kainos maždaug visur vienodos, tai maisto priešingai. Mano pasiūlymas vis tik būtų kokia nors picerija su dideliu ekranu
                                      O dėl vietų rezarvavimo, reiktų iš anksto užmokėt po 10 litų nuo žmogaus. Manau vietų gal būtų galima rasti ir be užsakymo
                                      O čia Kauno restoranų/picerijų sąrašas: http://www.meniu.lt/cat_index_item.p...5=1&cf=1&si=mg
                                      www.donatas-mazeika.lt

Comment

Jei ką, tai užsakysim jau kai į Kauną susirinksim ir žinosim, kiek tikslaii žmonių bus. Beje, norint užsakyt kartais tereikia paskambint
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                          O tu gal funikulieriuje gyveni, kad kitur tau nelabai malonu susitikt? Tai manau jūs kauniečiai ir nuspręskit, kur geriau pasėdėt. Aišku atsižvelkit ir į bokalo kainą
                                          As reprezentuoju funikulieriu, todel mano vieta ten be to netoli gyvenu, o planuojant naudoti alu transporto priemone paliksiu budeti prie namu. O pigus alus - po 1,3Lt myzalynese, manau ten neisim. visur kitur 3-5Lt uz bokala
                                          פוניקולאַר

Comment

Working...
                                          X