Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Susitikimas. Vasario 26 d.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Beje, matyt į programą teks įtraukt kokį barą, kuriame galėsim pažiūrėt visų žvaigždžių dieną. Šis renginys prasidės 16:30

Dabar pridėsiu apklausą, kuriame mieste norite, kad vyktų susitikimas
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
      Beje, matyt į programą teks įtraukt kokį barą, kuriame galėsim pažiūrėt visų žvaigždžių dieną. Šis renginys prasidės 16:30

Dabar pridėsiu apklausą, kuriame mieste norite, kad vyktų susitikimas

Kita savaite zvaigzdziu diena ? Sis savaitgalis yra zvaigzdziu diena t.y. All star savaitgalis. Penktadieni buvo naujokiu varzybos, vakar trajaku, dunko ir t.t. varzybos.
      O siandiena saldzios varzybos Vakarai pries Rytus

Comment

Parašė auskariukas
        Kita savaite zvaigzdziu diena ? Sis savaitgalis yra zvaigzdziu diena t.y. All star savaitgalis. Penktadieni buvo naujokiu varzybos, vakar trajaku, dunko ir t.t. varzybos.
        O siandiena saldzios varzybos Vakarai pries Rytus
        Eik tu sau, nejaugi šiandien ? Buvau įsitikinęs, jog kitą savaitgalį
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Man atrodo, auskariukas apie kažką kitą šneka...

Comment

Parašė Mantaz
            Eik tu sau, nejaugi šiandien ? Buvau įsitikinęs, jog kitą savaitgalį

Sorry biski ne apie tas zvaigzdes supratau, kaip jau Vaidas parode, Lietuviu zvaigzdes kita savaitgali, o as turejau galvoje NBA :

Comment

/ Tu turbūt netyčia parašei "...Penktadieni buvo naujokiu varzybos,...", tai aš pagalvojau, kad gal apie LMKL šneki

Comment

Parašė Vaidas
                / Tu turbūt netyčia parašei "...Penktadieni buvo naujokiu varzybos,...", tai aš pagalvojau, kad gal apie LMKL šneki

Jei atvirai pasakius, nezinojau apie LT zvaigzdziu dienas, girdejau apie jas, bet nelabai domejausi
                Kita savaitgalio, man asmeniskai renginukas vertas demesio: Oskaru dalybos

Comment

Parašė auskariukas
                  Jei atvirai pasakius, nezinojau apie LT zvaigzdziu dienas, girdejau apie jas, bet nelabai domejausi
                  Kita savaitgalio, man asmeniskai renginukas vertas demesio: Oskaru dalybos
                  O ko taip nuvertini LKL žvaigždžių dienas? Kiek jų mačiau, tikrai gerą įspūdį paliko
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                    O ko taip nuvertini LKL žvaigždžių dienas? Kiek jų mačiau, tikrai gerą įspūdį paliko
                    Jokiais budais as ju nenuvertinu Tiesiog galvoje uzsifiksavo man siu dvieju savaitgaliu sie ivykiai kurios paminejau, gal todel kad juos ziuriu ir laukiu vel, jau daug metu is eiles

Comment

Nors ir nedaug komentarų, nors ir nedažnai reiškiuosi, bet viliuosi, kad jūs į šį susitikimą priimsite ir mane .

Comment

Aišku, visus kviečiam Tuojaus atnaujinsiu dalyvaujančių sąrašą

Beje, regis susitikimas visgi vyks Kaune, šaunu
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

beje, gal ir as ateiciau.... tik neikit i ta "metropoli", man asmeniskai jis po tos rekonstrukcijos, kai kosminis laivas kazkoks nesusipratimas juk esam kaunieciai, tai ir veskim Maironio gatvej i "Sostines" prekybos centra sporto bara ziureti "LKL zvaigzdziu dienos

Comment

Gaila, bet negalėsiu sudalyvauti. Pasiketiė planai. Ech..
                            P.

Comment

Taigi dėl traukinių. Šie 2 variantai, manau, yra tinkamiausi, tačiau bent man norėtųsi ankščiau į Kauną nusigaut. Jei važiuotumėm 2-u traukiniu, nusigautumėm 11:16, o 16:30 jau sėdėtumėm kokiam nors kabake ir žiūrėtum į žvaigždes. Tai gal tada ankščiau susirenkam, ir 9:18 jau pasiektumėm Kauną, kaip mąstot?

E6447 Naujoji Vilnia - Kaunas (E) trečios klasės 07:35 09:18 105 km - Traukinys poilsio ir švenčių dienomis važiuoja iš N.Vilnios, o d.d. iš Vilniaus; Užsakyti
                              E6449 Naujoji Vilnia - Kaunas (E) trečios klasės 09:52 11:16 105 km - Užsakyti
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Na, man visą savaitę keliantis prieš septynias norėtųsi šeštadienį nors kiek ilgiau pamiegot O 4 valandų, manau, užtektų po Kauną pasivaikščiot.
                                Nors jei kitiem geriau ankstesniu traukiniu važiuot, tai prisidėsiu

Comment

Kur planuojat susibegti Kaune? Ir butu idomu zinoti apie koki laika eina kalba?

Comment

Manau tai jau nuo kauniečių priklauso, kur mus nuves. O laikas nuo ryto (kada nuspręsim pasirodyt) iki 16:30, kai tikriausiai apsistosim su visų žvaigždių diena Jei dar liks laiko, be abejo kad, po naktinį Kauną pasivaikščiosim
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

as jei ka gal prisidesiu prie susibegimo, bet kol kas nieko nezadu, beto tikrai zinau, kad ryte nelabai man tinkamas laikas

Comment

Parašė auskariukas
                                        as jei ka gal prisidesiu prie susibegimo, bet kol kas nieko nezadu, beto tikrai zinau, kad ryte nelabai man tinkamas laikas
                                        Tai be abejo, galėsi vėliau prisijungt. Tik prieštai telefonais reiks apsikeist
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Taigi Vilniečiams reiktų susiderinti ir važiuoti vienu traukiniu. Kaune (manau nereikia jums anksti keltis ) būtumėt ~12. Visiems tinka?
                                          Susitikimo vieta - Traukinių stotis (?), Soboras (?). Manyčiau dar reiktų pasiimti kokią vėliavėlę su miestai.net simbolika, kad nebūtų nesusipratimų

Kelionės maršrutas:
                                          Pirmoji dalis:
                                          Su funikulierium iki Prisikėlimo bažnyčios (?) Aišku jeigu pavyktų suderinti dėl užlipimo į viršų.
                                          Galima dar pereit per senamiestį ir pasukt link Nemuno prie Vytauto bažnyčios. (Toj vietoj būna daug gulbių ) (?)
                                          Dar kokį įdomų maršrutą (?)

Antroji dalis:
                                          "Sostinėje", sporto bare (Prie pat LA) (?)
                                          Kosminiame laive "Metropolyje" (LA) (?)
                                          Kur nors kitur centrinėje miesto dalyje (?)
                                          "Oazėje", tik aišku ten jau reiktų pavažiuoti su autobusu ar mirkoautobusu. Po varžybų būtų galima nueit ant Žemaičių kalno ir pamatyt visą miestą, o po to tiesiai į stotį. (?)
                                          Į kitą pusę pasukt ir savanorių gatve nuklaidžiot iki Hyper Maximos Lidą ar "Savo" Čili pizza.

Beje kelintą valandą vakare išvažiuoja paskutinis traukinys?

p.s. čia tik pats preliminariausias variantas. Jei kas turit kokių idėjų meskit čia
                                          www.donatas-mazeika.lt

Comment

Working...
                                          X