Prieš kelias svaiates man buvo kilusi panaši ar tokia pati problema, kai kažkodėl Feisbukas pilnai nepasikraudavo su Chromu (tiesiog ėmė ir pasidarė be jokios priežasties). Jei gerai pamenu, tiesiog išvaliau visą "browsing history". Jei nepadės, reiktų perinstaliuoti Chromą.
Kažkada pabandžiau ir labai greit ištryniau aš tą aplikaciją. Totalus š... Man nepatiko. Jau geriau per Androidinę naršykle eit.
Na nežinau kaip buvo ankščiau, bet dabar, bent jau man, iki pastarųjų dienų nesklandumų, apps'as buvo patogesnis nei naršyklinė versija. Nežinau kaip su kitais tel., bet S-II labai patogiai visi notification'ai lenda ir yra prieinami niekur neinant. Ipad'e ir Symbiane man apps'ai kur kas mažiau patinka
Skaitau, kad Tailande jau imamas 9batu per savaite mokestis uz naudojimasi siuo laiko gaisinimo ir asmenines informacijos rinkimo, platinimo bei snipinejimo irankiu.
Skaitau, kad Tailande jau imamas 9batu per savaite mokestis uz naudojimasi siuo laiko gaisinimo ir asmenines informacijos rinkimo, platinimo bei snipinejimo irankiu.
O ką galvojat apie FB konkursus? Kartais gundausi kokiu geru prizu, pvz, planšetinį kompą dabar pralošinėja - https://www.facebook.com/eSenukai/app_216924904991602, tik nž, kiek tikri tie konkursai. Gal kas esate laimėję ką nors? Aš tik vieną savo draugę žinau, kuri laimėjo kelionę į Paryžių FB
O ką galvojat apie FB konkursus? Kartais gundausi kokiu geru prizu, pvz, planšetinį kompą dabar pralošinėja - https://www.facebook.com/eSenukai/app_216924904991602, tik nž, kiek tikri tie konkursai. Gal kas esate laimėję ką nors? Aš tik vieną savo draugę žinau, kuri laimėjo kelionę į Paryžių FB
Yra ir nemažai apgaulės atvejų. Šiuo atveju manau visai neblogai būtų paprasčiausiai parašyti e-mail senukams ir paklausti, ar iš tiesų yra vykdoma tokia akcija.
Ką tik užmečiau akį į e-senukai.lt ir bent jau 7-toje skaidrėje aprašoma ši akcija
Apgaulės atvejai dažniausiai pasitaiko visokiuose fanų puslapiuose ar tai kokiuose juokeliuose.Dažniausiai taip bandoma prisivilioti žmoniu like paspaudimų,o kai tu žmonių puslapyje buna pakankamai,tai dažnai parduoda tą puslapį.Kas netyngi darosi pinigus iš betko.
Na, atsirinkt reikėtų tas akcijas ir konkursus... Vasaros gale laimėjau du bilietus į Amsterdamą iš Ecolines facebook'o tinklapio. Bet tada jau ir matosi, kad tokie konkursai tikri, skirtingai negu įdedamos nuotraukos kokio nors fotoaparato ar telefono, liepiama spaust share bei like ir tada jau tu - kandidatas. Beje, tame Ecolines konkurse nieko panašaus į like ir share spaudinėt nereikėjo.
Comment