Sekmės toliau naudojant
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąGal gali detalizuoti? Man Feisbukas veikia, kaip visuomet.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr tik su Chrome, ar ir su kitomis naršyklėmis?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJo, tik su Chromu. Matyt čia jau nebe feisbuko bėda, o Chromo.
Comment
-
Man su Chrome jokių bėdų Tiesa vis chat'as durniuoja pastaruoju metuMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Va tiesa man dar su Android aplikacija bėdų yra, vis erorus kraunant mėtyt pradėjoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąVa tiesa man dar su Android aplikacija bėdų yra, vis erorus kraunant mėtyt pradėjo
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKažkada pabandžiau ir labai greit ištryniau aš tą aplikaciją. Totalus š... Man nepatiko. Jau geriau per Androidinę naršykle eit.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąSkaitau, kad Tailande jau imamas 9batu per savaite mokestis uz naudojimasi siuo laiko gaisinimo ir asmenines informacijos rinkimo, platinimo bei snipinejimo irankiu.
Comment
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
O ką galvojat apie FB konkursus? Kartais gundausi kokiu geru prizu, pvz, planšetinį kompą dabar pralošinėja - https://www.facebook.com/eSenukai/app_216924904991602, tik nž, kiek tikri tie konkursai. Gal kas esate laimėję ką nors? Aš tik vieną savo draugę žinau, kuri laimėjo kelionę į Paryžių FB
Comment
-
Parašė lagaminas Rodyti pranešimąO ką galvojat apie FB konkursus? Kartais gundausi kokiu geru prizu, pvz, planšetinį kompą dabar pralošinėja - https://www.facebook.com/eSenukai/app_216924904991602, tik nž, kiek tikri tie konkursai. Gal kas esate laimėję ką nors? Aš tik vieną savo draugę žinau, kuri laimėjo kelionę į Paryžių FB
Ką tik užmečiau akį į e-senukai.lt ir bent jau 7-toje skaidrėje aprašoma ši akcija
Comment
-
Na, atsirinkt reikėtų tas akcijas ir konkursus... Vasaros gale laimėjau du bilietus į Amsterdamą iš Ecolines facebook'o tinklapio. Bet tada jau ir matosi, kad tokie konkursai tikri, skirtingai negu įdedamos nuotraukos kokio nors fotoaparato ar telefono, liepiama spaust share bei like ir tada jau tu - kandidatas. Beje, tame Ecolines konkurse nieko panašaus į like ir share spaudinėt nereikėjo.
Comment
Comment