va butent - niekada nesuprasiu tikslo savo foto det i interneta ir rodyt visiems (nesvarbu visiems ar is draugu saraso). Kam noresi tam gali ir taip parodyt, nesuprantamas man tas vojerizmas..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Collapse
X
-
Naudojau, naudoju, ir naudosiu Beje, jei kas užsimanys mane pridėt prie savo feisbuko kontaktų, tai prašom.
Comment
-
Aš tai laukiu filmo apie pokerį. Laimingos istorijos, kaip pokerio lošėjas, koks nors jaunuolis, sėdi naktim žaisdamas pokerį, pradeda nuo centų, veiksmas galų gale persikelia į Monaką ar Las Vegasą. Ten galima prigalvoti visokių peripetijų.
Sukurtas filmas apie maklerius (Wall Street), sukurtas apie ITšnikus (The Socila Network), sukurta apie begalę kitų profesijų. Apie pokerį turėtų būti ne ką mažiau įdomu :-)
Comment
-
Parašė Meier Rodyti pranešimąAš tai laukiu filmo apie pokerį. Laimingos istorijos, kaip pokerio lošėjas, koks nors jaunuolis, sėdi naktim žaisdamas pokerį, pradeda nuo centų, veiksmas galų gale persikelia į Monaką ar Las Vegasą. Ten galima prigalvoti visokių peripetijų.
Sukurtas filmas apie maklerius (Wall Street), sukurtas apie ITšnikus (The Socila Network), sukurta apie begalę kitų profesijų. Apie pokerį turėtų būti ne ką mažiau įdomu :-)Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąFacebook naudoju tik dėl pokerio
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąCia jau kazkoks nesusipratimas. Del pokerio naudot ne specialu pokerio saita su ilgamete patirtimi ir puikiai isvystyta vartotojo sasaja specialiai pokeriui, o socialini tinklaTauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
Comment