Kas įdomu, kad Danijoj apie ~50% žmonių naudojas facebook. Statistika.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Collapse
X
-
Parašė TomizmasSakai vienetai? Tikrai ne. Sėdi ten liaudis paties įvairiausio amžiaus, yra virš 40 ir daugiau, sakysit fake anketos - bet aš esu buvęs grupių meetuose ir matęs gyvai. Grupių onėje irgi pilna visokių - esu tokiose, kur vyksta ne prastesnio lygio diskusijos už šį forumą, ir mažvaikiai ten nepageidaujami. Jei netikit manim - galiu pakviesti, kas nori įsitikinti. Ta stūmimo ant One.lt akcija kaip matau, tikrai buvo veiksminga, kad tokia daugybė ja patikėjusių...
Didžiausias One.lt minusas, be abejo, yra mokamos paslaugos, bet iš kitos pusės, jeigu kažkas tomis paslaugomis naudojasi - kodėl jiems neapmokestinti? O naudoti jų niekas ir neverčia. Rašinėtis tarpusavyje, grupėse diskusinti - nekainuoja nieko, o be skinų ar įvertinimų 30 galima apsieiti. Portalas ten kaip portalas, tiesiog darantis sau pinigą iš savo populiarumo.
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimą
Tomizmas, girdėjom apie tavo rimtas grupes, tai kartojai keletą kartų. Vistiek 85% one.lt - malalietkos .
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąFacebook'o developers yra ne kartą ir ne du pasakę, kad niekas nežada apmokestinti pagrindinių facebook'o dalykų...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąSiaip jau koke ten bebutu santykiai ar tai tiesiog tik pokstas,bet tokia nuotrauka bet kokiu atveju demonstruoja nepagarba moteriai(merginai). As asmeniskai tokios savo archyve nelaikyciau.
Nuotrauka radau "Šiaip linksma" temoje... Gink dieve ne tos kastos esu. Niekad taip savęs neapleisčiau, juolab su moterim net juokais taip nesielgčiau.Paskutinis taisė pablonis; 2010.03.14, 19:48.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąAš tai su moterimis ir nejuokais ir dar baisiau elgiuosi. Nematau čia nieko gėdingo.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąApmėtysi mane indų plovikliais ir dulkių valymo pašluostėmis?
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąKovos menų? Ta prasme kovos su nešvariais puodais menų? Nemanau, kad jie prieš mane būtų efektyvūs.
Comment
-
OK tada, pasistengsiu tą savaitę neskalbti. Pažiūrėsim ką moki. Jei gerai pasirodysi, gal tau pasiseks ir gausi mano aukščiausio rango moteriško darbo įvertinimą - "a slap on the butt".You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąOK tada, pasistengsiu tą savaitę neskalbti. Pažiūrėsim ką moki. Jei gerai pasirodysi, gal tau pasiseks ir gausi mano aukščiausio rango moteriško darbo įvertinimą - "a slap on the butt".
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąGet a room you two...
Comment
Comment