Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
-
Mūsų elitas svajoja ne palikti pėdsaką istorijoje, o įsirengti namą
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=36668473Alternative
Comment
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąPanevėžio riedlentininkai 1993, kurie buvo įsikūrė mano kieme. Man tuomet 8 metai buvo nuo jų visa kiemo chebra buvo užsikretusi šiuo sportu.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąPamenu ir aš tuos laikus, o ir buvau keliais metais vyresnis nei 8-erių Dažnai eidavome prie spaustuvės Beržų g. — ten žiūrėdavome, kaip vyresni treniruojasi, po to ir patys įsidrąsindavome pabandyti. Kartą net stebėjau kažkokį vietinį čempionatą. Keli vyrukai parodė tiems laikams dar nematytus triukus. Net nežinau kodėl, bet apie 1995m. visas populiarumas ėmė gana greitai silpti, ir šiandien Panevėžys riedlenčių sporte tikriausiai jau niekuo nebeišsiskiria iš kitų Lietuvos miestų.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąPanevėžio riedlentininkai 1993, kurie buvo įsikūrė mano kieme. Man tuomet 8 metai buvo nuo jų visa kiemo chebra buvo užsikretusi šiuo sportu. Gal net ir aš tam video matausi kurnors stovintis.
Youtube video
Šis kiemas 2010-iaisiais
Iš serijos pro mano [naują] langą
Comment
-
Parašė Almis Rodyti pranešimąLife is a game that no one wins
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąO aš gyvenu tame renuovuotame name
Comment
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąNors ne į temą, bet norėjau paklaust kaip vertini namo renovaciją, jos kokybę?
Aišku spalva namo baisi bet ką jau padarysi.Life is a game that no one wins
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąYra šiek tiek broko. PVZ apšiltinus balkonai susiaurėjo ~15cm to pasekoje balkono langai pilnai neatsidaro į vidų. Ant balkonu uždėjo skardines palanges, tai kai naktį lyja jautiesi kaip kokiam būgnų koncerte. O šiaip šiltimo kaina sumažėjo. Mes dar spėjom ant to kur valstybė 50% finansuoja tai pakankamai pigiai gavosi.
Aišku spalva namo baisi bet ką jau padarysi.
Dėl to pinaplasto, tai čia ištikruju baisus dalykas.Paskutinis taisė Edvard; 2010.09.20, 16:25."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąAišku spalva namo baisi bet ką jau padarysi.
Kaip tik šviesios spalvos nuteikia optimistiškai, ko mūsų klimato populiacijai labai trūksta.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment