Parašė sankauskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąO šiaip liūdniausia kad kompleksuoti kauniečiai užfoodino temą, ir mano įkeltas šių metų Atherstone Ball Game video liko kažkur toli.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąToks ir buvo mano tikslas, šachas ir matas.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Ohhh myyy, kaimietis, mokantis žaisti šachmatais? Nu nu...
- 1 patinka
Comment
-
Galėtų Kaune labiau pasijust išsilavinę uždirbantys žmonės ir su Kaunu bus gerai. Atsibodo būt apsuptam aukų, kuriems gyvenimas neteisingas ir mažai moka, etc. Gali būti, kad rimtai daugiabučių sprogdinimas ir perstatymas naujai duotų kultūrinį proveržį Kaunui, nebereiktų jaustis Rusijos glubinkos aukomis Šengeno erdvėje.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąAtherstone Ball Game 2019.Nobody should ever wonder why these intelligent, profoundly smart people have decided to leave the EU.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąO ką VIL nėra rusiškų urodų?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąPatikėk, ką aš mačiau Fabijoniškėse ar kt. išvardintose rajonuose, to nemačiau nei Šilainiuose, nei Dainavoje, nei Kalniečiuose. Vatynas kaip reikiant.
Kalba nėra vienintelis ar svarbaiusias defining faktorius. Mentalitetas ir elgesys yra kur kas svarbesni dalykai. Ir Kaunas, deja, tebėra ten kažkur tarp Kazanės ir Nižni Novgorodo.Paskutinis taisė John; 2019.05.07, 17:13.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tai kad vien šiame forume matosi, kaip nemažai kauniečių elgiasi kaip gryni rusifikuoti vatoidai. Ir aš čia ne juokauju ar trolinu, ko turbūt dažnai iš manęs tikimasi. Kaunas rimtai yra rusiškaiusias Lietuvos miestas: gyvenantis pagal Rusijos stiliaus panetkes, susikaustęs, kompleksuotas ir bijantis neužsirauti ant 'vierchų', mylintis Kirkorovą, Gazmanovą, Ruki Versh ir visus kitus (nežinau daugiau pavadinimų). Meras, važinėjantis su Ferrariu.
Kalba nėra vienintelis ar svarbaiusias defining faktorius. Mentalitetas ir elgesys yra kur kas svarbesni dalykai. Ir Kaunas, deja, tebėra ten kažkur tarp Kazanės ir Nižni Novgorodo.
Aš esu baigęs VDU, ir iš virš 60 pažįstamų (dauguma gyvena KAU) niekas tokių nesąmonių nedaro. Gyvenau bute, ir iš pažįstamų jaunų žmonių, kurie gyveno mano laiptinėje: vienas klausėsi metalo, kitas elektroninės muzikos, o trečias panašių nesąmonių, kurias išvardinai. O dėl valdžios, žmonėms nusibodo griūvantis miestas, tai ką žmonės turėjo toliau kentėti tokį apgailėtiną vaizdą?! O personalija, čia jau kitas klausimas.Paskutinis taisė RokasLT; 2019.05.07, 17:34.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąNebalsavau nei už Matijošaičio chebrą, nei už jį, bet žinojau, kad dauguma balsuos, nes "jie intensyviai tvarkė miestą".
- 1 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąKą jūs čia lojat ant to Kauno, kai Vilniuje tie patys ir tokie patys iš tų pačių Šiaulių, Telšių, Marijampolės ir Panevėžio suvažiavę žmonės gyvena? Plius dar rusų vatnikai ir aprusėję sovietiniai baltarusiai-lenkai.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Aš jau nuo Masiulio kyšio laikų, esu visiškai apolitiškas.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąPagal Romos teisę, mes visi kaimiečiai, nes tik 9 karta tampa miestiečiais.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Tai tada įdomu, kiek pasaulyje yra miestiečių (ne, netgi ne Lietuvoje - apskritai pasaulyje). 9 kartos - tai geri 200 metų. Įdomu, kiek % žmonių buvo miestiečiai 1800 metais. Gal kokie 5%...
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąO tai Vilnius nesitaiko į patį, patį pačiausią elitą? Amžinasis miestas geriausias to pvz.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Pats pačiausias elitas gyvena nebent Bagdade (netoli nuo buvusio Babilono), arba Mosule (buvusioje Ninevijoje). Vilnius turi taikytis į tokius miestus. Roma per jauna.
Hokshila tik šiaip padainavo, pagal savo žanro tradiciją.
Comment
-
Labai geras video (nuo 1800 metų su prognozėmis iki 2040 metų), vaizdžiai parodantis kaip Vakarų civilizacija ekonomiškai iškilo į pirmas vietas ir kad dabartiniai procesai Azijoje - tai senojo balanso atsistatymas.
Kinijai akivaizdžiai didžiulį smūgį sudavė WW2 ir visokių "didžiųjų šuolių" eksperimentai, bet pasižiūrėkit kokiais greičiais Kinija (iš dalies ir Indija) varo po 2000 metų! Stulpeliai kyla kaip termometras, vaikystėje pamerktas į arbatą (kad nereikėtų eiti į mokyklą kitą dieną)
Rusijos didžiulis kritimas žemyn - po 1991 metų, vėliau pastebimas atsigavimas.
Aišku, žiūrint į ateitį, iki 2040 metų - kol kas tai tik prognozės, bet panašu kad kažką gero turėtų parodyti dar ir Indonezija.
Vokietija pagal savo pasauliniu mastu ne tokį ir didelį gyventojų skaičių, neįtikėtinai gerai laikosi. Gali būti pavyzdžiu daug kam.
Ir JAV, ir Japonija savo laiku parodė tikrai rimtus augimo tempus, bet panašu kad jų geriausi laikai jau praeityje.
Ukraina labai ilgą laiką buvo tarp pirmaujančių pasaulio ekonomikų, bet praėjusio amžiaus pabaigoje iškrito ir panašu, kad labai ilgam, jeigu ne visam laikui (buvęs "trečiasis pasaulis", net jei Ukraina ir atsigautų, vis tiek greičiau kils į top 20).
Paskutinis taisė Tomizmas; 2019.05.15, 17:12.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
Comment