Tai rusuose nėra gamtininkų, kurie stebėtų ir fiksuotų gyvūnų elgesį?
Tu gal neskiri mokslinio tyrimo nuo paprasčiausio filmavimo ir viešinimo tam tikrų vaizdų? Gal ir pas urologą ar ginekologą viską reikėtų filmuoti ir viešinti? Ar kaip studentai medikai lavonus preparuoja?
Parašė rat
Kai Rusijoje ir Lietuvoje laimės komunizmas, tai A|1 taps vyr. kulkosvaidininku budeliu - fotografus, filmuotojus, kartu su veterinarais ir biologijos mokslininkais (beigi t.v. pi...astais) naikins va tokiu va būdu. Už homosovietikus, vyrai!
Beje, visi maniakai ir žmogžudžiai dažniausiai yra seksualiniai iškrypėliai.
Gerbiamasis, pagrįsk savo teigini "Beje, visi maniakai ir žmogžudžiai dažniausiai yra seksualiniai iškrypėliai" arba laikydamasis tavo primesto stereotipo pats tave suvalgysiu Jei rimčiau, nereikia išimti iš bendros nusikaltimų statistikos atvejo kur dalyvauja netradicinės orientacijos žmonės ir skelbti kad tai yra tendencija... Kažkaip tamsta geležinkelių temoje kalbate labai rimtai ir įdomiai, bet kai kalba pasisuka apie Rusiją ir homoseksualus, tai protą visai pametate. Kas čia per nuoskaudos ?
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Gerbiamasis, pagrįsk savo teigini "Beje, visi maniakai ir žmogžudžiai dažniausiai yra seksualiniai iškrypėliai" arba laikydamasis tavo primesto stereotipo pats tave suvalgysiu Jei rimčiau, nereikia išimti iš bendros nusikaltimų statistikos atvejo kur dalyvauja netradicinės orientacijos žmonės ir skelbti kad tai yra tendencija... Kažkaip tamsta geležinkelių temoje kalbate labai rimtai ir įdomiai, bet kai kalba pasisuka apie Rusiją ir homoseksualus, tai protą visai pametate. Kas čia per nuoskaudos ?
Pirma, tai seniausiai nustatytas ryšys. Be to skaityk dar kartą mano pranešimą. Jokio kategoriško teiginio ten NĖRA. Antra, tu išverti mano žodžius ir teigi, kad aš sakau, jog visi seksualiniai iškrypėliai yra maniakai ir žudikai. Taip kad tu čia nesąmones skleidi.
Kitais metais Švedijos šiaurėje esantis nedidelis miestas Umeå (kartu su Latvijos sostine Ryga) taps Europos kultūros sostine. Prie Ume upės ir Botnijos įlankos įkurtas Umeå yra svarbiausias Umeå savivaldybės ir Västerbotten grafystės miestas labiausiai garsėjantis kaip šiaurės Švedijos mokslo ir meno centras.
Šį rudenį Umeå, kaip 2014 m. Europos kultūros sostinė, buvo originaliai pristatoma senojo žemyno didmiesčiuose - Londone, Berlyne, Barselonoje, Amsterdame, Kopenhagoje bei keliuose kituose miestuose buvo įrengiamas mobilusis ledo luito formos paviljonas "Caught by Umeå", kurio lankytojai galėjo susipažinti su šiaurės Švedija, regiono kultūra bei kitais metais vyksiančių renginių programa. Taip pat kiekviename mieste įrengtame paviljone menininkai galėjo pasiūlyti savo kūrinius, kurių geriausi bus pristatyti Umeå vyksiančių parodų metu. "Caught by Umeå" paviljonai buvo sukurti remiantis šiaurės pašvaistės tematika, o efektą sustiprino vietoje meistrų kuriamos ledo ksulptūros.
"Caught by Umeå" paviljonai kai kuriuose Europos miestuose
Tik aš vieno nesupratau, kodėl krosbrydingas yra tarptautinis žodis? Juk tarptautiniai žodžiai yra tie, kurie visomis kalbomis skamba taip pat, o čia grynai angliškas žodis.
Tik aš vieno nesupratau, kodėl krosbrydingas yra tarptautinis žodis? Juk tarptautiniai žodžiai yra tie, kurie visomis kalbomis skamba taip pat, o čia grynai angliškas žodis.
Tai dauguma tarptautinių žodžių ir yra skoliniai iš anglų ar kitos kalbos. Man tik apskritai visas šis "įteisinimas" atrodo, kaip spjūvis į veidą lietuvių kalbai.
Mano ankstesniu supratimu tarptautiniai žodžiai yra tokie, kurie suprantami visose šalyse.
Pavyzdžiui lietuviškai parašyk "temperatūra" ir šį žodį supras bobutes Anglijoje, Italijoje, Rusijoje ir taip toliau.
O "cross breeding" nesupras nei Lietuvoje, nei Rusijoje, nei Italijoje. Jei jis būtų tarptautinis lietuvižkai būtų ne kryžius, o krosas. Brydingas irgi būtų žodis, bet nieko panašaus.
Per pastarąsias 24 h. Švedijoje temperatūrų skirtumas viršys 36 laipsnius Celsijaus. Šiandien šiauriniuose regionuose oro temperatūra buvo -19.5C (prognozuojamas kritimas), tuo tarpu Skonės grafystėje aukščiausia fiksuota tempetūra buvo +17C .
Silberi, o kaip žiema Stokholme? Ta prasme, ar arčiau j9ros esančiame mieste žiema ne tokia žvarbi kaip pvz Vilniuje? Ačiū.
Nepaisant to, jog miestas esti toje pačioje platumoje kaip pietinė Grenlandijos salos dalis, žiemos čia būna ne itint šaltos (temperatūra svyruoja tarp -1C ir, rečiau, -20C). Kadangi miestas yra salose, esančiose didelio ežero Mälaren ir Baltijos jūros santakoje, dažnai klimatas tampa žvarbesniu žiemos pabaigoje (kai užšąla mažesni sąsiauriai), o pavasaris vėluoja. Iš esmės, klimatas panašus į Klaipėdos, tik žiemą Stokholme temsta anksčiau negu Lietuvoje. Vasaros būna vėsesnės negu Lietuvoje. Tačiau pastaraisiais metais buvo ir labai karštų dienų.
Tikiuosi, bent iš dalies atsakiau į klausimą.
Atsiprašau už rašybos klaidas (esu pavargęs).
Tai tik įrodo, kad niekas nėra apsaugotas nuo tokių dalykų ir nereikėtų pernelyg kritikuoti Didžiosios Britanijos ar Švedijos imigrantų tvarkos palyginus su Singapūro.
Tai tik įrodo, kad niekas nėra apsaugotas nuo tokių dalykų ir nereikėtų pernelyg kritikuoti Didžiosios Britanijos ar Švedijos imigrantų tvarkos palyginus su Singapūro.
Tailande protestuotojai jau pasiekė savo ir parlamentas bus paleistas, o vyriausybė nušalinta.
Comment