Parašė Čikupakas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąEgzorcistas: kol nesusiduri su demono apsėdimais, niekaip nepatikėsi
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=52478821
Vatafak? Nuo kada šamanai ir burtninkai Lietuvoje gali būti akademinių mokyklų dėstytojais?
Negalvojau, kad aukštojo mokslo institucijos Lietuvoje yra pasaulio top, bet tikrai negalvojau, kad nusivažiuota iki tokio lygio. Čia gi visiškas pravalas.
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąLabai daug apie universitetą pasako faktas, kad jame yra Katalikų teologijos fakultetas. Katalikybė mūsų šalyje stipriai įsiveisus.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąEgzorcistas: kol nesusiduri su demono apsėdimais, niekaip nepatikėsi
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=52478821
Vatafak? Nuo kada šamanai ir burtninkai Lietuvoje gali būti akademinių mokyklų dėstytojais?
Negalvojau, kad aukštojo mokslo institucijos Lietuvoje yra pasaulio top, bet tikrai negalvojau, kad nusivažiuota iki tokio lygio. Čia gi visiškas pravalas.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNu nebūk toks apskretęs, pasidomėk kaip yra Vakaruose.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąDabartiniais laikais visos religijos yra blogai.
Valkauskas šiame universitete: http://en.wikipedia.org/wiki/Pontifi...ian_University apsigynęs teologijos mokslų daktarą. Nemanau, kad šio universiteto absolvento dėstymas kokioje nors aukštojoje mokykloje yra gėdingas faktas tai mokyklai ar šaliai, greičiau atvirkščiai. Manau, kad jei paiimtum geriausių pasaulio universitetų 100 - tuką, tikrai rastum ne viename jų katalikų teologiją kaip vieną iš dėstomų disciplinų, o jei giliau pasiknistum, manau, kad visai realu ir kokį egzorcistą užtikti Tiesiog tokia kultūrinė tradicija, nuo kuriuos nematau prasmės bėgti.
Comment
-
Parašė Hortis Rodyti pranešimąO kuo tai yra blogai savaime?
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąReligija tiesiogiai blokuoja žmogaus mąstymą, neleidžia žmogui pasaulį matyti kitu kampu.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąReligija tiesiogiai blokuoja žmogaus mąstymą, neleidžia žmogui pasaulį matyti kitu kampu.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąMan labiau patinka tavo nuotraukos, nei visiškai absurdiškos frazės, teiginiai. Iš kur čia tokia teisė spręsti kas yra gerai, o kas - ne? Tokius dalykus žmogus pats nuspręndžia ir tai padaro niekieno neverčiamas.
Parašė Hortis Rodyti pranešimąČia irgi diskutuotinas dalykas, ne taip jau lenga atsakyti, kas būtent yra gerai, o kas blogai. Tiesiog visą laiką žmogus turi turėti alternatyvą pasirinkimui, nori jis tikėti, ar ne, ir kad ir kokį pasirinkimą padaro, dėl to neturėtų būti niekaip diskriminuojamas, ar atvirščiai, aukšinamas.
Bet šiuo metu kalbame ne apie tikėjimą ar netikėjimą, o tik susipažinimą su tūkstančius metų didelę įtaką turėjusia tradicija, kuri man įdomi ne dėl savo teisingumo ar klaidingumo, bet dėl savo pačios egzistavimo.Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.12.04, 19:29.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTai yra tik mano nuomonė, kurios aš niekam nebruku. Tuo tarpu religija daro atvirkščiai, ji kišasi į žmogaus gyvenimą nuo pat mažens.
Šiaip, religija nėra blogas dalykas - tiesiog gyvenimiški patarimai.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąČia galima suprast kaip įžeidinėjimą. Religingas žmogus tavo tokią nuomonę sumaltų į miltus, deja, aš nereligingas. Religija į gyvenimą nesikiša, jeigu to nenori. O ir koks ten kišimasis?
Šiaip, religija nėra blogas dalykas - tiesiog gyvenimiški patarimai.
Jūs gal ne Lietuvoj gyvenat?
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTai yra tik mano nuomonė, kurios aš niekam nebruku. Tuo tarpu religija daro atvirkščiai, ji kišasi į žmogaus gyvenimą nuo pat mažens.
Apie ką ir kalbu. Religija nusprendžia už žmogų.
Aš neprieštaraučiau jeigu religija liktų tiesiog kaip tradicija, bet ji save deklaruoja kaip žinanti atsakymus į visus klausimus ir kišasi į tokias sritis, į kurias jei nereikėtų kištis.
Ne vien religija deklaruoja visų gyvenimo sričių "tikrąjį kelią", bet ir įvairausios politinės, verslo bei kitokios ideologijos, netgi reklama ir žiniasklaida, o kitaip ir nebus. Todėl ir turi mąstyti, šviestis bei atsirinkti tai, ko reikia būtent tau.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKaip tai nesikiša? Nuo pat mažens verčia dalyvauti savo apeigose(krikštas, pirma komunija), vėliau liepia laikytis "10 Dievo įsakymų", eit "išpažinties" ir panašių nesąmonių.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąTai kas gi liepia tai daryt? Ar kunigas įsibrauna į namus, ar kažkas dar?
Aš pats prieš religiją neturėčiau nieko prieš jei ji nebandytų kištis ten kur jai ne vieta (šeimos reikalai, medicina, švietimas ir t.t.), ir neaiškintų ko nereikia. Taip pat, kad nereikalautų iš valstybės pirmenybės ir savo interesų atstovavimo, finansavimo ir t.t.
Bet kai pamatai tokius pareiškimus tai tiesiog negali karingu ateistu netapt.
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=51938309Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąVakaruose tai čia kur? Lenkijoj? Meksikoj?
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKaip tai nesikiša? Nuo pat mažens verčia dalyvauti savo apeigose(krikštas, pirma komunija), vėliau liepia laikytis "10 Dievo įsakymų", eit "išpažinties" ir panašių nesąmonių.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąPer tėvus įbrukama, kuriems patiems buvo įbrukta vaikystėje. Vaikus, šiaip jau, reklama veikia labiausiai.
Aš pats prieš religiją neturėčiau nieko prieš jei ji nebandytų kištis ten kur jai ne vieta (šeimos reikalai, medicina, švietimas ir t.t.), ir neaiškintų ko nereikia. Taip pat, kad nereikalautų iš valstybės pirmenybės ir savo interesų atstovavimo, finansavimo ir t.t.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąAš pats prieš religiją neturėčiau nieko prieš jei ji nebandytų kištis ten kur jai ne vieta (šeimos reikalai, medicina, švietimas ir t.t.), ir neaiškintų ko nereikia. Taip pat, kad nereikalautų iš valstybės pirmenybės ir savo interesų atstovavimo, finansavimo ir t.t.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąPer tėvus įbrukama, kuriems patiems buvo įbrukta vaikystėje. Vaikus, šiaip jau, reklama veikia labiausiai.
Bet kai pamatai tokius pareiškimus tai tiesiog negali karingu ateistu netapt.
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=51938309
Comment
Comment