Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGal mažiau čia kitus durnink, gerai?
Dėl psichologės kaip suprantu turi nuolatinę priežiūrą?
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąAnimacijos nebuvo............. O pastavia alergija ant rusų ir viską kas susije su Rusija.Paskutinis taisė oranger; 2011.03.28, 16:55.
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąMan atrodo tau jau šiandien pakaks nusišnekėti
bent jau aš čia nieko, skirtingai nuo tavęs, neįžeidinėju.
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąAnimacijos nebuvo............. O pas tave alergija ant rusų ir viską kas susije su Rusija.
p.s. Beje, žinojai, kad vienas pirmųjų animatorių buvo lietuvis iš Kauno?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNe tavo čia reikalas. Atėjai, kalbėk į temą. Tavo moralizavimų čia niekam nereikia. Neturi ką pasakyti, kalbėk su žmona.
bent jau aš čia nieko, skirtingai nuo tavęs, neįžeidinėju.
Nepyk, bet kai darai tokias idiotiškas išvadas, tai ir susilauki atitinkamo atsakymo.
Jeigu sovietu sąjungoj ir buvo gerų dalykų, tai, ko gero, rusiški animaciniai filmukai yra vienas iš tų dalykų, ko dabartinėję vakarietiškoje kultūroje niekad nerasi. Palygink teletabius su Nu pagadi arba Tom ir Jerry.
O dėl vaikų gėrimo ir narkotikų vartojimo, tai gali vaikui rodyt ir baltą ekrana, bet jeigu tėvai ir visi aplinkiai geria, tai vaikas ir gers, o ne dėl animacinių filmukų.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąKaip nebuvo. Buvo ir yra. Ir dabar yra naujos lietuviškos animacijos, tik ji dažniausiai į televizijas nepakliūna.
p.s. Beje, žinojai, kad vienas pirmųjų animatorių buvo lietuvis iš Kauno?"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąNe, įdomu sužinoti.
http://lt.wikipedia.org/wiki/Vladisl...arevi%C4%8DiusPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąPalygink teletabius su Nu pagadi arba Tom ir Jerry.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNa taip, vakaruose aš pastebėjau, kad vaikai masiškai žūsta šokinėdami į šulinius.
Kažkas minėjo, kad rusiški filmukai turi moralą, o vakarietiški koncentruoti tik į veiksmą. Būtent! Amerikiečių vaikam svarbiausia lazeriai, ateiviai, nusikaltėlių žudymas, kraujas ir t.t., kai sovietiniai vaikai buvo mokomi gyvenimo. Vakarai jau nuo seno gyveno vien tik komercija. Yra ir terminas - "vartotojiškoji visuomenė". Kuomet rusai neturėjo ko vartot, tai jie turtino patį žmogų ir gaila, kad tik per 20 metų ir mes į tą vartojimą nusivažiavom. Ir duodu ranką nukirst, kad kiekvienas bent šiek tiek ir objektyviai mąstantis žmogus man pritars, o ne rusofobas ryškins, kad sovietiniai multikai yra visiškas š vien dėl to, kad jie rusiški. Aš irgi nesimpatizuoju tam, kas susiję su rusais, bet vertinu galva, o ne kokia kita vieta. Viskas turi pliusų ir minusų.
Comment
-
-
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąKuomet rusai neturėjo ko vartot, tai jie turtino patį žmogų ir gaila, kad tik per 20 metų ir mes į tą vartojimą nusivažiavom.
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąBūtent į temą ir šnekėjau
Palygink teletabius su Nu pagadi arba Tom ir Jerry.
O dėl vaikų gėrimo ir narkotikų vartojimo, tai gali vaikui rodyt ir baltą ekrana, bet jeigu tėvai ir visi aplinkiai geria, tai vaikas ir gers, o ne dėl animacinių filmukų.
Bet kuriuo atveju, dabarties vaikams teletabiai žymiai įdomesni nei rusų "Na palauk".
Tai realybė.
Be to, pateikite man prašome geros šiuolaikinės rusų masinės (ne autorinės) animacijos pavyzdį. Nes visi čia tik apie tarybinius laikus šnekat kaip kokie seniai.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąNesąmonė. Kažkokia psichodelika, net baugu daros.
Lietuviškas multikas"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Comment