Lotynuose, girdėjau, ir karantinai griežčiausi (bent jau buvo), ir apsikrėtimų daugiausia, ir nuosmukis didžiausias. Spėju, blogiausia vieta per pandemiją. Kur kažkokį žmogelį šiukšlių išmesti išėjusį supakavo, berods Peru. Būtų sau išėjęs ir išmetęs, bet atėjo "glėbesčiuotis" policininkai, ale tvarkos įvedinėti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
Pamenate legendinius sausainius „Gaidelis“? Dabar jau yra ir drabužių kolekcija: tikrai būsi madingiausias rajone!Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.05.29, 12:07.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąPamenate legendinius sausainius „Gaidelis“? Dabar jau yra ir drabužių kolekcija: tikrai būsi madingiausias rajone!
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąPamenate legendinius sausainius „Gaidelis“? Dabar jau yra ir drabužių kolekcija: tikrai būsi madingiausias rajone!
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąPamenu, bet nepasakyčiau, kad jie buvo legendiniai. Tokie šiaip sau..
Comment
-
Comment
-
Zonos "kultūra" daug kur pasaulyje madoj. Pvz. JAV visas repas, nusmukusios kelnės, žargonizmai ir t. t. atėjo iš kalėjimų. Žmonės mėgsta kas ekstremalu ir ko patys savo saugiuose gyvenimuose nedrįstų daryti - visokius žulikus, mafijas, muškietininkus, piratus ir t. t.
Žinau nemažai gerų berniukų, dorų mergaičių ir netgi rūpestingų vyresnio amžiaus šeimos mamų, klausančių visokias Butyrkas Aš pats ant bajerio seniau klausydavau, man jų dainos kaip parodija ir skamba gana juokingai, ypač tie dirbtinai stori balsai.Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.05.29, 16:10.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąZonos "kultūra" daug kur pasaulyje madoj. Pvz. JAV visas repas, nusmukusios kelnės, žargonizmai ir t. t. atėjo iš kalėjimų. Žmonės mėgsta kas ekstremalu ir ko patys savo saugiuose gyvenimuose nedrįstų daryti - visokius žulikus, mafijas, muškietininkus, piratus ir t. t.
Žinau nemažai gerų berniukų, dorų mergaičių ir netgi rūpestingų vyresnio amžiaus šeimos mamų, klausančių visokias Butyrkas Aš pats ant bajerio seniau klausydavau, man jų dainos kaip parodija ir skamba gana juokingai, ypač tie dirbtinai stori balsai.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąIk šiol juos gamina Vilniaus Pergalė: https://pagrindinis.barbora.lt/produ...gaidelis-165-g
"Legendiniai" ne dėl savo kokybės, o dėl pavadinimo, dėl kaleiminio žargono.
Kažkaip bent jau man pavadinimas gaidelis ir apskritai su niekuo blogu nesiasocijuoja. Bet drabužiai šiaip truputi keistesnis sprendimas, nes tarp sausainių ir drabužių šiaip nedaug bendro.Post in English - fight censorship!
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNusmukusios kelnės, tatuiruotės, žargonizmai yra tik įvaizdžio dalis, kuomet "gaidelis" labiau atsipindi kažkieno homofobiškas pažiūras. Amerikietiškoje/Angliškoje kultūroje žodis "faggot" būtų panašus analogas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Aš kažkaip niekada nieko blogo juose nesu įžiūrėjęs. Tokie tiesiog senoviniai sovietinio stiliaus sausainiai.
Kažkaip bent jau man pavadinimas gaidelis ir apskritai su niekuo blogu nesiasocijuoja. Bet drabužiai šiaip truputi keistesnis sprendimas, nes tarp sausainių ir drabužių šiaip nedaug bendro.
Man šitas žodis asocijuodavosi ikimokyklinėje vaikystėje su kaimu, folkloru, senove, ir šiaip gražus paukštis... Kol mokykloje vaikučiai vieni kitiems paaiškino plačiau, kas prie ko, kaip ir visa keiksmažodžių kolekcija ir jų reikšmės (beje, tokie "mokslai" 90-aisiais tarp vaikų sklisdavo greičiau, nei abėcėlės mokėjimas ir skaitymo įgūdžiai, turbūt ir dabar ne kitaip).Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.05.29, 16:40.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
„Kelių gaideliai“ dar vartotinas terminas?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąIk šiol juos gamina Vilniaus Pergalė: https://pagrindinis.barbora.lt/produ...gaidelis-165-g
"Legendiniai" ne dėl savo kokybės, o dėl pavadinimo, dėl kaleiminio žargono.Paskutinis taisė Gator; 2021.05.29, 18:54.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNusmukusios kelnės, tatuiruotės, žargonizmai yra tik įvaizdžio dalis, kuomet "gaidelis" labiau atsipindi kažkieno homofobiškas pažiūras. Amerikietiškoje/Angliškoje kultūroje žodis "faggot" būtų panašus analogas
Iš kur jūs traukiat nesąmonę, kad gaidelio sausainiai su kalėjimo zargobu susiję?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Faggot atitikmuo yra p daras.
Iš kur jūs traukiat nesąmonę, kad gaidelio sausainiai su kalėjimo zargobu susiję?
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Ne del žargono, o dėl dešimtmečius buvusio sausainių etalono. Ne kokybės prasme, o populiarumo, beveik bendrinis žodis buvo tokio tipo sausainiams, kurių buvo krūvos pavadinimų.
Kažkada su kolegomis darbo reikalais busiku važiavom, tai aš juokais pavadinau "Latvija". Kolektyvui patikoPaskutinis taisė Tomizmas; 2021.05.29, 19:29.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Sausainiai be abejo susiję su paukščiu, o ne kažkuo kitu, bet... Žmonės gi mėgsta supošlinti vakarėlį. Juk ir skaitydami Donelaičio "Žiemos šaltos triūsus pargriaudama juokės" daug kas prunkščiodavo mokykloje, nes įsivaizduodavo apatinį trikotažą.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Vienas dalykas, kai galejai pradinese klasese valgyti gaidelius, o staiga, vidurinese visi pradeda saipytis is tu kurie valgo juos, del tos priezasties.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąSausainiai be abejo susiję su paukščiu, o ne kažkuo kitu, bet... Žmonės gi mėgsta supošlinti vakarėlį. Juk ir skaitydami Donelaičio "Žiemos šaltos triūsus pargriaudama juokės" daug kas prunkščiodavo mokykloje, nes įsivaizduodavo apatinį trikotažą.
Apie gaidelio kažkokias kitokias reikšmes net pagalvot nebūčiau pagalvojęs, jei ne šis forumas.
- 2 patinka
Comment
Comment