Per paskutinius kelis metus labai smarkiai pasistumėjo vaizdo spėliojimo algoritmai, dabar net upscalingas atrodo visai nebloga. Tiesa visgi suurrealistiškai, atrodo kaip kokiame videožaidime kur dėl orginalaus video informacijos trūkumo matosi vos ne LOD lygiai toliau esantiems objektams.
Pabaigoje jis užsimena, kad grįš vasarą. Tai reikia tikėtis užsuks ir į Lietuvą. Tik jam turbūt įdomiau būtų ne Šnipiškės, o Fabijoniškės ir Visaginas.
Pabaigoje jis užsimena, kad grįš vasarą. Tai reikia tikėtis užsuks ir į Lietuvą. Tik jam turbūt įdomiau būtų ne Šnipiškės, o Fabijoniškės ir Visaginas.
Tai tik į Estiją sako, gal, sugrįš, o jis toliau juda, didelė tikimybė, kad toliau į pietus.
jeigu nori pamatyti reportažą iš Lietuvos neskoningiausių namų rajono - turi būti nufilmuota Tarandėje, Lazdynėliuose, venecijos kvartale, Kalnėnuose ir pan.
jeigu nori pamatyti reportažą iš Lietuvos neskoningiausių namų rajono - turi būti nufilmuota Tarandėje, Lazdynėliuose, venecijos kvartale, Kalnėnuose ir pan.
Jis tik sovietinį ir, kartais, carinį fuflo filmuoja.
Koncertų ir sporto rūmai nebloga sovietinė landynė
Man asmeniškai būtų metų įvykis jei Bald and Bankrupt pereitų mano rajoną, aplankytų parkus (tikiuosi teigiamo įvertinimo) ir užparkuotus kiemus (tikiuosi kiek kitokio įvertinimo), o bobučių rusiškai klaustų kelio Ypač būtų cool, jei praeitų kur nors per Kauno Saulėtekį (Gerojo ganytojo bažnyčia, Dainavos parkas)
Kaunas manau jam patiktų dėl pramonės kompleksų, daugiabučių, šen bei ten esančių apleistų statinių. Vilniuje jam galbūt patiktų Šnipiškės (kontrastas tarp dangoraižių ir bakūžių), rajonas kur filmavo Černobylį (galima ateiti pėsčiomis). Dar aplankytų mažesnes gyvenvietes Lietuvoje (ypač gamtiškai turistiškai mažiau patrauklioje Šiaurės Vidurio Lietuvoje). Pajūris manau jam mažiausiai patiktų kas liečia sovietinių artefaktų ieškojimo, ypač Klaipėdos kraštas Nebent gal Nidos tam tikri statiniai.
Man asmeniškai būtų metų įvykis jei Bald and Bankrupt pereitų mano rajoną, aplankytų parkus (tikiuosi teigiamo įvertinimo) ir užparkuotus kiemus (tikiuosi kiek kitokio įvertinimo), o bobučių rusiškai klaustų kelio Ypač būtų cool, jei praeitų kur nors per Kauno Saulėtekį (Gerojo ganytojo bažnyčia, Dainavos parkas)
Kaunas manau jam patiktų dėl pramonės kompleksų, daugiabučių, šen bei ten esančių apleistų statinių.
Manau, kad jis tik sostines ir provinciją lanko (mažus miestelius). Pvz. gali aplankys Vilnių, Didžiasalį, geriausiu atveju, gal net N. Akmenę.
Tai tik į Estiją sako, gal, sugrįš, o jis toliau juda, didelė tikimybė, kad toliau į pietus.
Jei grįš į Estiją, tai, labai tikėtina, užsuks ir į Lietuvą. Tiesiog dabar dėl Covid keliauti gana keblu. Estijoje, kaip suprantu, suvaržymai gerokai švelnesni, nei dabar Lietuvoje. Vasarą jų turėtų beveik nebūti išvis niekur.
Comment