Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
Snowflakes will attack U <3
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Šitas "šūdas" sutraukia milijonus gerbėjų visame pasaulyje, yra klausomas milijonų žmonių ir tai yra didžiulė industrija. Na bet jo, visi privalo klausyti Bacho ir Vivaldžio kūrinių, ir nuėję į klubus ar namie, mašinoje, darbe turi ne atsipalaiduoti, o ieškoti filosofijos ir gelmių.If a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Ką reiškia „privalo“? Ar visi privalo valgyti ikrus ir gerti dom perignon? Ne, gali valgyti turistų pusryčius iš konservų dėžutės ir gerti Žaibo alų iš bambalio. Tai, kad pastarieji yra labai populiarūs, dar neimplikuoja jų kokybės. Taip pat ir su tavo „muzika“.
O jeigu EDM objektyviai yra blogai, tai kokie kriterijai įrodo elektroninės šokių muzikos blogumą?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
"Dėl skonio nesiginčijama", neteko girdėti šitos auksinės taisyklės? Nėra objektyviai geresnio ar blogesnio muzikinio stiliaus.
O jeigu EDM objektyviai yra blogai, tai kokie kriterijai įrodo elektroninės šokių muzikos blogumą?If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Man pakankamas kriterijus yra tai, kad tu tą muziką mėgsti. Tada puikiai žinau kad bus šlamštas, ir galiu neklausyti.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąŽemint žmones už jų muzikinį skonį, tai čia nežinau kuo reik būt... realiai analogas būtų rasizmas.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Iš tikrųjų tai taip. Nors aš žmogus atviras argumentams - jeigu kas pateiktų pagįstus įrodymus, kuo EDM yra blogai, gal ir paieškočiau kokybės ir kaifo kituose stiliuose. Bet per daugiau nei 30 gyvenimo metų, jokių normalių argumentų (išskyrus subjektyvius vertinimus iš serijos "man nepatikti, reiškia šūdas") niekad negirdėjau.Paskutinis taisė Arunasx; 2019.07.16, 08:16.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąBūna blogiau. Yra toks miestas iš K raidės ir jo gyventojai, kurie klausosi Pūko radijo ir žiūri Pūko TV, kuri atseit HD kokybės netgi, bet realiai tai kaip 1,5val filmas Divx formate 150MB dydžio prieš 15 metų. Apie turinį žiūrėti 1 punktą.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Pūkas čia ne prie ko. Klausimas buvo, kuo EDM yra bloga muzika, kurios klausyti nedera.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąEDM man patinka, nors nesu jaunuolis. Aš tiesiog paminėjau Pūką, kaip visiškai beviltiško stiliaus ir gyvenimo pavyzdį, kuris taip pat turi teisę egzistuoti.
O kas liečia modernesnius stilius, tai žiūrint į tendencijas tarkim šiame forume, tai niekas nespjaudo ant roko (ne mano muzika ir subkultūra, nors būna pavienių gerų kūrinių), repo (na, repo tai absoliučiai negaliu pakęsti - jokio užvedimo, jokios melodijos, tik kalba, kalba, kalba... bet jeigu kažkam to reikia - na, ir tokia "kalbanti" muzika turi teisę į egzistavimą), bet jeigu jau šokių muzika - viskas, "ne lygis, bjauru, šlykštu ir neskoninga". Džiugu, kas esi iš EDM mėgėjų Vienas iš nedaugelio šiame forume.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Man irgi patinka elektorninė muzika, alia Gus Gus ir pan.:
Bet Daniel Agust Haraldsson savo laiku eurovizijoj dalyvavo, tai visai kitas lygis nei visokie ten skūteriai.Paskutinis taisė Tomas; 2019.07.16, 17:20.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKam keist, jei geras?If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKai tiek milijonu ji palaiko, tai ir bezdzionei aiskuIf a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąZymiai daugiau Rusijoje
Taip kad dar Putinui yra kur stengtis.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
Comment