Trumpametražis filmas Hong Kong Strong
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
Vagys įsilaužė į seksualinio nusikaltėlio namus ir penkias dienas negalėjo ištrūkti iš jo nagų
Kai pareigūnai suėmė „Vilkažmogį“, jis pasakė: „Jie įsilaužė pro mano paradinį įėjimą, o aš įsilaužiau pro jų galinį įėjimą“.
Vagišiams bus pateikti kaltinimai dėl įsilaužimo, o H. Harringtonas ir vėl bus nuteistas už seksualinius nusikaltimus.kk3
Comment
-
Pasirodo, naujojo Nobelio premijos laureato Bobo Dylano seneliai pagal motiną yra iš Lietuvos, Ukmergės:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Dylan
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO čia kur taip parašyta kad tas įvyko būtent dėl rusų kaltės?
O jei rimtai, tai visko gali būti, pavyzdžiui ta rusiška raketa nešėja yra dar Stalino laikų konstrukcijos ir niekas negali pasakyti kad starto metu nebuvo tokių vibracijų jog jautrios vakarietiškos aparatūros net varžteliai nulakstė.
Comment
-
Parašė Haski Rodyti pranešimąESA neturi patirties kažkaip man atrodo. NASA Curiosity operacijos lygį vargu ar pasiektų. O šitas jų bendras projektas dar prieš kelis metus pradėtas su rusais.. Dar labai nekariavo rusai
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąČia Dievas baudžia už sandėrį su amoralia valstybe.
O jei rimtai, tai visko gali būti, pavyzdžiui ta rusiška raketa nešėja yra dar Stalino laikų konstrukcijos ir niekas negali pasakyti kad starto metu nebuvo tokių vibracijų jog jautrios vakarietiškos aparatūros net varžteliai nulakstė.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa jau dėl tokių vibracijų tai raketa būtų susinaikinusi dar vos pakilus
Kai dabar ant tokių vežėčių mediniais ratlankiais uždeda vežti precizinius prietaisus kurių davikliai tūkstančius kartų jautresni nei Gagarino laikais, tai taip ir atsitinka. Kitų priežasčių nelabai matau. Čia arba politika (дружба-мир) arba nusprendė sutaupyti, nes Arianna aiškiai brangesnė už tuos rusiškus griozdus.
Comment
Comment