Gal kada ir pats taip kalbėsi.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąNesupratau, kokia nauda iš mažos populiacijos. Kažkur nesueina galai. Jeigu aš būčiau globalistas (o gal ir esu ), tai kaip tik skatinčiau gimstamumą. Kuo daugiau žmonių, tuo daugiau jie vartos, tuo didesnis pelnas, tuo pilnesnės mano kišenės. O ypač dar žinant, kad dabar daugiausia vaikų gimdo menkensio proto nevaleikos - tip top vartotojiškoji visuomenė. Nėra jokios globalistams naudos iš dykviečių ir pensininkų.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąGatvėje iš minios neišskirtum.
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąNesupratau, kokia nauda iš mažos populiacijos. Kažkur nesueina galai. Jeigu aš būčiau globalistas (o gal ir esu ), tai kaip tik skatinčiau gimstamumą. Kuo daugiau žmonių, tuo daugiau jie vartos, tuo didesnis pelnas, tuo pilnesnės mano kišenės. O ypač dar žinant, kad dabar daugiausia vaikų gimdo menkensio proto nevaleikos - tip top vartotojiškoji visuomenė. Nėra jokios globalistams naudos iš dykviečių ir pensininkų.
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąBūtent minioje tavęs neišskirčiau... Kaip ten sakoma "laido riteriai"?
Beje, pas mane internetas belaidis.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąSuprask tu pagaliau, kad pasaulio elito viršūnėlei jau asmeniškai nieko nereikia. Jie visko turi ir negali daugiau suvartoti. Jiems tik reikia išlaikyti valdžią rankose. Tam daugiausia skiriama lėšų, resursų ir jėgų. Suprask pagaliau, kad kuo labiau technologiškai vystosi žmonija, tuo sunkiau išlaikyti kontrolę demokratinėmis priemonėmis ir diriguojant už kulisiuose. Be to jie yra įtikėję savo šventa misija išsaugoti planetą, nes, atseit, ji nepajėgi išmaitinti ir užtikrinti bent vidutinišką gyvenimo lygį visiems. Jų nuomone dauguma žmonijos yra veltėdžiai ir parazitai. Štai šiomis dienomis vėl tariasi Bilderbergo klubas. Didžiausias slaptumas. Tai apie ką jie tariasi? Kodėl ten dalyvauja ir karaliai, šalių vadovai, verslo magnatai??? Apie orą kalba, gimtadienius švenčia?
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąPasaulyje senka resursų atsargos.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimą
p.s. Šitą pranešimą reiktų ištrinti, kaip ir nemažą dalį kitų pastaruoju metu parašytų.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąTada irgi gerai. Išliks geriausiai prisitaikę - natūralioji atranka Nieko blogo nematau
Ne natūrali, o dirbtinė. Išliks ne geriausi, o blogiausi. O dar tolimesnėje ateityje žmonės bus veisiami mėgintuvėliuose. Ir bus veisimo korporacijų intelektinė nuosavybė.
http://mokslas.delfi.lt/mokslas/daug....d?id=60295259
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąGlobalistų išmįslas
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNe natūrali, o dirbtinė. Išliks ne geriausi, o blogiausi. O dar tolimesnėje ateityje žmonės bus veisiami mėgintuvėliuose. Ir bus veisimo korporacijų intelektinė nuosavybė.
http://mokslas.delfi.lt/mokslas/daug....d?id=60295259Paskutinis taisė bebop; 2013.06.05, 16:42.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTik nereikia pulti į isteriją. Tiesiog nereikia į burną kišti visko, kas papuola, tame tarpe ir laižyti. O dėl papilolmos, įtariu, tai ji nesukelia vėžio. Čia eilinis globalistų išmislas - bauginimas užsiiminėti seksu, nes galima susirgti vėžiu. Ką tai duoda? Mažiau krušimosi, mažesnė tikimybė pastoti - pasaulio gyventojų mažinimui tai kaip tik. Bet tai neefektyvu. Kur kas efektyviau yra skiepyti nuo vėžio, kurį sukelia papiloma. Deja, skiepai turi šalutinį poveikį - nevaisingumą. Štai JAV jau stumiama prievartinė paaglių mergaičių vakcinacija nuo papilomos. Beje, sukurta ir vyriška vakcina.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
Tower crane climb stunt warning from policeLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąĮdomu, kaip tas nuotykis pasibaigė - užteko jėgų pasikelti ir nusileisti kranu ar šoko į vandenį.
Na, dar priklauso, kaip kristų. Jei įsitemptų kaip styga, gal ir liktų sveikas.Paskutinis taisė Aš; 2013.06.06, 19:45.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąNet uch kaip norisi, kad tėveliai pamatytų. Įtariu kliūtų durniui.
Comment
Comment