Užtat Dubajaus iš to pat.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
Čia aš šaipausi iš jūsų.
Vienintelė normali reakcija yra "Vilniaus progresas nerealus!". Visos kitos reakcijos yra tipiškų žliumbažmogių mazochistinė saviplaka.
Aš suprantu, kad kampas ne tas, kad efektą sustiprina naktinis apšvietimas, t.t. I just don't give a fuck. Mėgaukis tuo, kas tau buvo parodyta.Paskutinis taisė Aš; 2013.01.01, 17:37.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąČia aš šaipausi iš jūsų.
Vienintelė normali reakcija yra "Vilniaus progresas nerealus!". Visos kitos reakcijos yra tipiškų žliumbažmogių mazochistinė saviplaka.
Aš suprantu, kad kampas ne tas, kad efektą sustiprina naktinis apšvietimas, t.t. I just don't give a fuck. Mėgaukis tuo, kas tau buvo parodyta.
Comment
-
Paprastai problemų turi tie žmonės, kurie naudoja liepiamąją nuosaką. Pvz., "paskaityk, tada rašyk", "išmok", "gydykis", "eik <kur_nors>" ir pan. Tuo tarpu viskas, ką aš bandau išdėstyt, yra tai, kad Vilniaus progresas yra įspūdingas ir siūlau ties tuo ir susitelkti. Aš nesu glušas, pats matau iš kokio kampo padaryta nuotrauka, kad skiriasi paros metas, fotografavimo altitudė ir šriftas, kuriuo parašyti miestų pavadinimai. Bet ne tai yra turinio esmė, tik tas lietuviškas noras paverkt dėl visko ir visada turbūt neleidžia to suprasti. O tam žmogui buvo atsakyta taip, kaip atsižvelgiant į jo klausimo kvailumą, buvo adekvatu.
Arba, žinoma, galima ir trumpiau - neaiškink, ką man daryt, ir aš nesakysiu, kur tau eiti
P.S. Ačiū žiurkiui už "korektišką" palyginimą.Paskutinis taisė Aš; 2013.01.01, 22:02.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą<..>Vilniaus progresas yra įspūdingas ir siūlau ties tuo ir susitelkti. <..> O tam žmogui buvo atsakyta taip, kaip atsižvelgiant į jo klausimo kvailumą, buvo adekvatu.<..>
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąAš pasiūlysiu susitelkti ties tuo nesąmoningu paveiksliuku, kurį sumontovai. Visų pirma, Vilniaus progresas visiškai neįspūdingas. Antra, lyginimas su Dubajumi primena išprotėjusio žmogaus paistalus. Trečia, paveiksliukas sumontuotas taip absurdiškai, kad net juokas neima.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąĮspūdingas ar ne, bet bent jau progresas.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąĮspūdingas ar ne, bet bent jau progresas.
Comment
-
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąČikupakai, cry me a river:
http://www.facebook.com/photo.php?fb...5018869&type=1Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąČikupakai, cry me a river:
http://www.facebook.com/photo.php?fb...5018869&type=1
Comment
-
Parašė ratVidurinioji klasė važinėja automobiliu ir save filmuoja, o čia Vilniaus kasdienybė.
Tik kokiu jie ten tikslu tai darė nesupratau... nes anie kiti save filmuojantys tai salone susistato kameras...Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
O čia jau šiaip įdomu, sakyčiau blaiviausiai tomis temomis kol kas kalbėjęs žmogus ever!
Prof. Egidijus Aleksandravičius apie tuščius žodžius, patriotizmą, senąją ir naująją emigraciją, patyčių kultūrą, pasitikėjimą, mūsų visų veidmainystę ir viltį, kad turime protingą jaunimą.
Interviu Kaune 2011 sausį, laidai Alchemija XIII. Apie patriotizmą
[VIMEO]34605550[/VIMEO]
http://www.alchemija.tv/index.php/ra...eksandraviius/Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
-
/\ Arvydas Sabonis
Šis straipsnis yra apie garsų krepšininką, apie literatūros vertėją žr. straipsnyje Arvydas Sabonis (1954)Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
Comment