Parašė Kitas Džiugas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNori, kad tavo draugė griovius kastų, o pats sėdėtum išvertęs pilvą ir žiūrėtum?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJei lygios teisės, tai iki galo...
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąDiskriminacija iš moterų pusės labai apsireiškia... mokyklose.
Jose pastoviai bet koks darbas ar panašiai atitenka mergaitėms ir jos viską sprendžia.
Antra, jų vidurkiai visada geresni kosmiškai negu merniukų (mano, kaip geriausiai mokančiojo, siunčiamo į konkursus vidurkis toks pat, kaip vidutiniškas mergaičių, kurios už mane kvailesnės).
Tiesa, dabar mane dar labiau „antrarūšina“ – vien dėl mano politinių pažiūrų (vaikams Kubilius kaži ko niekšas ir tironas), tikros krikščionybės (daugelis tik vaidina), patriotizmo, mano aukšto diskanto balso ir net kad gyvenu Vilijampolėje.
Comment
-
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPo velniu, dar tik žydrų betrūko! Gėjai puola Baltarusiją. Naujas Vakarų ėjimas - naujos spalvosios - šį kartą žydrosios - revoliucijos rengimas Baltarusijoje.
Youtube videoLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąBūtent kad neturėtų. Neturėtų gražbyliauti.
Žirinovskis gėjų klube.
Comment
-
Situacija gal ir reikalauja būtent tokios pozicijos, tačiau tikrai ne tokiais "kaimietiškais" metodais. A. Lukašenka man primena ne prezidentą, o kažkokį šeichą iš dykumos, kuris daug tauškia, kiša savo individualią nuomonę, o padaryt apart to, kad nuvažiuot paslidinėt ir pasidegint, nieko nedaro. Toks jo elgesys ir yra panašus į Napoleono sindromą ir nieko daugiau.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė TomizmasReikia kalbėti tolerantiškai ir aptakiai, kad tik kas nors neįsižeistų Visada maniau, kad pagarbos verti yra tie žmonės, kurie nefalšyvi ir atvirai išsako savo poziciją, bet ne, pasirodo, reikia muilinti, trinti lazankes, tada bus lygis. Per daug gal įpratom prie panašių "politikų", kad normali žmogiška kalba atrodo nenormalu. O šneka tikrai teisinigai, ir garantuoju, kad knygų perskaitė daugiau už daugelį mūsų. Jau aš apšalęs buvau, kaip viename valandos trukmės interviu (buvo video įdėtas šiame forume) jis konkrečiais faktais užvartė jav žurnalistę. Knygų neskaitantis taip nesugebėtų. Va kas tikrai knygų neskaito, tai koks Berlusconis, parašyta ant veido.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė TomizmasNa, jis ne tik naudoja liaudziai priimtiną kalbėjimo toną, bet ir pats yra iš liaudies, ir dirba tai pačiai liaudžiai, o ne visokiems neaiškiems turtingųjų klanams. Čia yra pavyzdys politiko, kuris tikrai dirba dėl valstybės, ne dėl savęs, ar kokių lobistų marionetė. O kaip vadovas šalies, kuri nuolat turi atlaikyti visokias provokacijas, sankcijas ir t. t. tai jis vairą laiko pakankamai neblogai. Kitas jo vietoje senai būtų išvertęs skūrą ir pasidavęs, leidęs plėšti tautą.
Sunku šiais laikais valstybei turėti savo kelią. Jei Lietuva būtų nesijungusi prie ES ir NATO, tiesiog nuspręstų eiti savo keliu, tai mes garantuotai pasaulyje būtume juodinami taip pat, kaip ir Baltarusija.
Visiškai nepriklausomų valstybių yra labai mažai. Viena jų - Singapūras. Bet mes tokiais nebūsime, nes neužtenka politinės ir visuomeninės kultūros. Dėl to geriausias variantas Lietuvai yra dabartinis - proatlantiška orientacija ir NATO bei ES narystė. Singapūro stiliaus nepriklausomybė, kur valdo ypač stipri ir be galo kompetentinga valdžia, mums tėra utopija. O Baltarusijos stiliaus nepriklausombe tegul mėgaujasi patys Baltarusiai. Lietuva nėra mazochistų kraštas, kuriems patinka būti "uždūchintiems" visos Europos ir gyventi su 3000USD BVP vienam žmogui. Ačiū ne.Paskutinis taisė John; 2012.02.15, 01:49.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLietuva nėra mazochistų kraštas, kuriems patinka būti "uždūchintiems" visos Europos ir gyventi su 3000USD BVP vienam žmogui. Ačiū ne.
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąPasakė žmogus gyvenantis LondonePost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąBūtent todėl jis ir gyvena lygiai tokios pačios "priklausomos" ir "nelaisvos" šalies sostinėje, o ne Minske, Teherane ar Pchenjane.
Comment
Comment