pataisė pavadinimą pranešimas neteko prasmės
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizijos atranka 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąPats žinai apie ką kalbu. Apie kirilkina čiulpiką. Ir pričiom čia Merūnas?
Kirilkiną visai pamiršau.
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąJau tas Kirilkinas tai Dieve, Dieve, baisu žiūrėt. Bent savo orientacijos viešai - visai Europai nedemonstruotų, kaip jis myli berniuką su pasakom ar su kažkuo panašaus
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąReikėtų jį "pakast" už tokius pokštus. Arba pirmiau "atbaladot", o paskui "pakast"
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąKas čia per sadizmo išraiška? Juk reikia būti tolerantiškam prieš visų pakraipų žmones
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąMes tai su draugais tokius naikinam. Pasiimam kas montiruotę, kas armatūros galą ir einam svieto lygint
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąTu gal iš Klaipėdos?
Ir kodėl klausi? Gal nori prisijungt? Jei nori, galim suorganizuot, per daug niekada nebus. Bet turėk omeny, kad mes renkamės naktim. Sklinda gandai, kad gėjai tamsoj prasčiau mato.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKaip atspėjai?
Ir kodėl klausi? Gal nori prisijungt? Jei nori, galim suorganizuot, per daug niekada nebus. Bet turėk omeny, kad mes renkamės naktim. Sklinda gandai, kad gėjai tamsoj prasčiau mato.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTikrai balsuočiau už Eden ir Agamą. Tikrai nebalsuočiau už Pilvelytę. Na neužkabino manęs ta jos daina. Ir šiaip užmigt galima per ją
Dėl kitų dar būtų galima pagalvot.
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimąPilvelytės daina turi gerą priedainį su išsiskiriančiu žodžiu "melankoly", kažkas panašaus į prieš keletą metų laimėjuses serbes su "molitva", tik Pilvelytei tą priedainį sustiprint reiktų, gal ką nors pritarančiųjų pasiimt...Paskutinis taisė oranger; 2010.03.02, 10:08.
Comment
-
Pilvelytė turi triuškinantį pranašumą prieš daugumą kitų dalyvių - t.y. balsą. Mekenti kaip Sasha Son, Amberlaifas ar koks Aivaras gali klube ar kultūros namuose. O didelėj scenoj net garso stiprinimo aparatūra neišgelbės.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment