Dabar Blitz rašo tikriausiai "stambu" pranešimą apie Gėjų teises ir Homofobijas Lietuvoje ir šiame forume. Blitz greičiau ... atsibodo laukt atsakymo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizijos atranka 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąOT, bet tu apsišvietęs
O šiaip tai žinau tokius dalykus iš to, kad neretai bendrauju su žemiausios klasės anglais ir girdžiu kaip jie vienas iš kito juokais tyčiojasi. "You like it rough, don't you" yra sakoma gana dažnai, norint įžeisti žmogų dėl įtariamos seksualinės orientacijos. Kai vyras pats sako "I like it rough", galima pagalvoti, kad jis gėjus. Tai nėra būtinai blogai.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąMatai, vaikeli, kai mano metų būsi ne tokių subtilybių žinosi
O šiaip tai žinau tokius dalykus iš to, kad neretai bendrauju su žemiausios klasės anglais ir girdžiu kaip jie vienas iš kito juokais tyčiojasi. "You like it rough, don't you" yra sakoma gana dažnai, norint įžeisti žmogų dėl įtariamos seksualinės orientacijos. Kai vyras pats sako "I like it rough", galima pagalvoti, kad jis gėjus. Tai nėra būtinai blogai.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąČia gal Brighton'e taip Nes Londone toks posakys, neturi nieko bendro su homikais Esu ne karta girdėjas toki posakį kalbuose tarp merginų ar tikrai ne homoseksualių asmenų, be jokios homiškos potekstės. Manau, kad Blitz žinios šio posakio interpretavime labai jau lokalios ir siaurosYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąIr dar viena priežastis dėl ko galima nekęst stoties tvarkos ir jos apsauginių...
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąEžiuk, nemanau, kad esi pozicijoje aiškinti man apie anglų kalbos subtilybes. Nepyk
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąO aš nemanau, kad tu pozicijoje aiškinti Inculto dainos tekstų prasmęYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąMatai, vaikeli, kai mano metų būsi ne tokių subtilybių žinosi
Ok, baigtos temos, džiaukimės InCulto
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTa proga... Toks įdomus Inculto live
Youtube video
Ir dar viena priežastis dėl ko galima nekęst stoties tvarkos ir jos apsauginių...
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąOo, kad tu žinotum .You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąPasipasakok Manau daugumai bus daug įdomiau nei kažkokia su*ista Eurovizija
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNeįdomu su jumis vaikais
Grįžtam tada prie Eurovizijos.
Grįžtant prie Eurovizijos: įdomu kelintą vietą paimsim
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąįdomu kelintą vietą paimsimYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
gan keistos jūsų interpretacijos dėl "we like it rough" turbūt su kuo bendrauji taip ir interpretuoji...nieko extra gėjiško čia tame ir nėra, nors gal tam tikras sluoksnis šitą posakį ir supranta savaip.... Betkokiu atveju, su ESC tai neturi jokio ryšio.
Mano giliu įsitikinimu InCulto buvo geriausias variantas, galintis arba užkabinti, arba ne... visos kitos dainos eiliniės, kurios būtų paskendę tarp daugelio panašių pasirodymų...ypač kai vistiek balsuojama yra už kaimynus norint gauti balsą reikia parodyt kažką išsiskiriančio, kitokio, kartais netgi kvailo...paskutiniu metu, gal netgi nevisai kartais Sėkmės Jurgi! išsiuntėm tave, taip,kad laikyk frontą dabar
Comment
Comment