Parašė Analitikas PlėtRa
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizijos atranka 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąTavo komentaras šūdas. Išvis, ką jie ten veikia
Comment
-
Man Jurgio Didžiulio blizgantys trusikai pasirodė kur kas efektyviau nei Ruslanėlio Kirilkino lūpdažis ant kaktos. Dabar aš jau abiem telefonais už InCulto. Beje, Dariaus Užkuraičio pastabos dėl jų pasirodymo laaabai teisingos.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė emas22Dabar sėdžiu ir galvoju apie InCulto, tie trusikai gal ir linksma, bet ar santūresnių žiūrovų tai nešokiruos ir nepraras balų??
Parašė daktaras Rodyti pranešimą<...> balsuoju toliau kol leidžia, darykit tai IR JŪS <...>
Po kartą nubalsavau, bet nesuprantu reikalo balsuoti penkis kartus už tą patį atlikėją. Pinigų melžimas/švaistymas.
---
Atrodo, InCulto nusikratyti nepavyksPaskutinis taisė Aš; 2010.03.04, 22:41.
Comment
-
Tais metais visom keturiom už InCulto buvau su Welcome to Lithuania... Tiek gera reklama valstybei, tiek įsimenanti daina, tiek superinis pateikimasMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTais metais visom keturiom už InCulto buvau su Welcome to Lithuania... Tiek gera reklama valstybei, tiek įsimenanti daina, tiek superinis pateikimasProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąIr aš tokios pat nuomonės o šiųmetė daina - kažkokia nevykusi anos dainos kopija
Comment
-
Na aš manau komisija užkirs kelią InCulto Juk per pusfinalį gavo tik 6 balus...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa aš manau komisija užkirs kelią InCulto Juk per pusfinalį gavo tik 6 balus...
Comment
Comment