ko gero, nuo Aivaro su didele berete laikų blogesnės eurovizijos atrankos nėra buvę.. Totalus šūdas, švelniai tariant, viskas. Klausos gadinimas.. Vienintelis dar padorus variantas Inculto, jei pridet tai dainai daugiau ritmo...
Tavo komentaras šūdas. Išvis, ką jie ten veikia
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
jeigu neišrinksim inculto, būsim grybų tauta eilinį kartą. pasakysit buvo (bus) geresnis pasirodymas mūsų atrankose pastaruosius keletą metų, kuris sueitų ir visai europai? balsuoju toliau kol leidžia, darykit tai IR JŪS, man svarbu Lietuvos prestižas ir rezultatas
Man Jurgio Didžiulio blizgantys trusikai pasirodė kur kas efektyviau nei Ruslanėlio Kirilkino lūpdažis ant kaktos. Dabar aš jau abiem telefonais už InCulto. Beje, Dariaus Užkuraičio pastabos dėl jų pasirodymo laaabai teisingos.
Tais metais visom keturiom už InCulto buvau su Welcome to Lithuania... Tiek gera reklama valstybei, tiek įsimenanti daina, tiek superinis pateikimas
Ir aš tokios pat nuomonės o šiųmetė daina - kažkokia nevykusi anos dainos kopija
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment