Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurovizijos atranka 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Man šių metų Eurovizija iš tikrųjų visai patiko, ir stiprių dainų tikrai daug. Man patiko iš finalo:

Moldova
    Turkija
    Islandija
    Rumunija
    Azerbaidžanas
    ir geriausieji:
    GRAIKIJA
    ir
    DANIJA.
    Šitos dainos manau turėtų būti dešimuke, o pirmą vietą norisi prognozuoti Danijai - tuoj matysime, kiek pasitvirtins šios prognozės.

Armėnės patiko tik abrikosiniai apvalumai, bet daina apie abrikosinius akmenis neypatinga
    Snowflakes will attack U <3

Comment

Šiaip turkų daina super, bet taip juokinga pasidarė, kad už serbus sugalvojau prabalsuot

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
        tegul dainuoja, negi gaila? o siaip ko cia visi apie ta Eurovizija taip daug kalba? Svarbus muzikinis konkursas? Ne velnio. Po ABBA laiku kuris eurvizijos dalylis tapo zinomas? is paskutiniu 5 metu kas isliko zinomas? Siemet ne belgo ir vokietes kas dar galetu pretenduot i europos radio stociu topus? Airijoj kai gyvenau tai mazai labai susidomejimo buvo is vietiniu, o juk airiai daugiausiai kartu laimeje. Britai turi atlikeju..ta pati Robbie Williamsa paleistu,airiai U2 ar ,kad ir Rona Keatingair be problemu laimetu , bet ar jiem to reikia? jie siuncia megejus.
        Johnny Logan - 1987m. Vienas iš žinomiausių meilės dainų atlikėjų. Jo dainos ir dabar dedamos į meilės dainų rinkinius kartu su ABBA. Toliau dar įvardiniaunčiau 1995m. Secret Graden. Keista, kad tada laimėjo ne pop'sas, o neo-classic
        Paskutinis taisė SPX; 2010.05.30, 00:18.
        Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

tikiuosi laimės vokietukė... kažkaip prieš pora dienų išgirdau tą jos dainuškę, patiko, parsipūčiau albuma irgi nenusivyliau.
          antrą vieta rusam duočiau, savotiški, bet patiko, įdomu kaip atrodytų antrą kart klausant...
          na ir žinoma kaip ir kasmet patiko... papai ir kitos moteriškos grožybės... galėjo būt jų ir daugiau žinoma, bet tie vaisiniai atstojo kaip minimum pora ne tokių įspudingų...

Comment

Paprikosai valdo
            Bet gaila, kad nebuvo karštesnių šou, kaip ukrainietės prieš 2 metus.

Comment

Vokietija laimėjo? Šakės, aš niekaip nesuprantu kodėl... Jų daina šlykšti.

Comment

Yay!

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                  Vokietija laimėjo? Šakės, aš niekaip nesuprantu kodėl... Jų daina šlykšti.
                  Kaip taip galima sakyti? Tau šlykšti, kitam gal topu topas ir kiaura diena klauso. Man tai visai nieko, tikrai labiau patiko, nei tavo išvardintas topas

Comment

/\ Ir dar žinant, kad Vokietija šiandien laimėjo 2-ą kartą per visą Eurovizijos istoriją
                    Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

DEEEEEEEEEEEEEEEUTSCHLAND!!!!!!! In your face Azerbaijan and Armenia

Comment

Parašė innuendo Rodyti pranešimą
                        DEEEEEEEEEEEEEEEUTSCHLAND!!!!!!! In your face Azerbaijan and Armenia
                        face derėtų pakeisti šiuo konkrečiu atveju kita kūno vieta

Comment

Na, man vokietukė patiko tik dėl vieno dalyko - kai ji pasimetė, net neprašnekėjo, ji pasirodė labai natūrali, ne kaip nulaižyta ir nublizginta superžvaigždė, o kaip paprasta, eilinė pana kas yra labai reta, ypač tokiame sintetikos konkurse Daina man tikrai švelniai tariant... Nekokia, bet pačios vokietukės kaip asmenybės paprastumas ir natūralumas man patiko.

Comment

Yeeeeeeahhh!!! Sirgau už Vokietiją ir Prancūziją. Vienintelės išsiskiriančios dainos, ne balkaniškas popsas arba 20 metų senumo techno (Ir ne papai ).
                            Post in English - fight censorship!

Comment

Parašė index Rodyti pranešimą
                              Yeeeeeeahhh!!! Sirgau už Vokietiją ir Prancūziją. Vienintelės išsiskiriančios dainos, ne balkaniškas popsas arba 20 metų senumo techno (Ir ne papai ).
                              Jo linksmos dainos, man dar graikai patiko, bet jei jie būtų laimėję tai būtų visiškai susibankrutavę
                              Parašė qwe Rodyti pranešimą
                              face derėtų pakeisti šiuo konkrečiu atveju kita kūno vieta
                              Nu jo, Safurai tai nekas kai 3 milijonus $$ išleido ant Jievrovizijos

Comment

Geriausia mano matyta Eurovizija. Po daugelio Eurovizijų jausdavau prėską gerklėje, tuo tarpu dabar tikrai laimėjo daina, kuri to verta! Be to ir pati organizacija labai patiko, ypač, pabaigoje rodytas bendras Europos šokis - gražiai lietuviai šoko

Comment

Hmm, šiek tiek susigėdau, kai lietuvis (Masalskis) šnekėt apie balus ėmė. Nors iš išvaizdos ekrane gana gerai, bet sakyčiau, sunkiai šlebizavojo.
                                  Latvis savo laiką išnaudojo daug naudingiau ir buvo tikras šaunuolis.
                                  Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

Parašė innuendo Rodyti pranešimą
                                    Jo linksmos dainos, man dar graikai patiko, bet jei jie būtų laimėję tai būtų visiškai susibankrutavę
                                    Tai Vokiečiai ir pasityčiojo 12 balų davę.
                                    Post in English - fight censorship!

Comment

Parašė index Rodyti pranešimą
                                      Tai Vokiečiai ir pasityčiojo 12 balų davę.
                                      Mes su draugais net bliovėm iš juoko, kad graikai molotovo kokteilius už fejerverkus naudotu

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
                                        Geriausia mano matyta Eurovizija. Po daugelio Eurovizijų jausdavau prėską gerklėje, tuo tarpu dabar tikrai laimėjo daina, kuri to verta! Be to ir pati organizacija labai patiko, ypač, pabaigoje rodytas bendras Europos šokis - gražiai lietuviai šoko
                                        Jo jo jo, dainų "pogerių" buvo tikrai šįmet labai daug.
                                        Šokis geras ir ilgas, daug sexy chick užfiksuota.
                                        O lietuvišką "chatą", kurioj žiūri ir džiūgauja šeimyna rodė? Kažkaip praleidau
                                        Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

Parašė praetor Rodyti pranešimą
                                          O lietuvišką "chatą", kurioj žiūri ir džiūgauja šeimyna rodė? Kažkaip praleidau
                                          Jo, rodė ir chatą. Nors į finalą ir nepatekom, bet patekom tarp kelių šalių, kurių parodė sušoktą šokį, ir gana ilgai rodė

Comment

Working...
                                          X