suck my balls europe, especially balkan part :/ kai Lietuva tiki, nusiunčiama tokia chebra, kuri priverčia eurovizija domėtis net jos nežiūrinčius, o įkalamas toks banas, tai belieka tikrai mest načiort šitą reikalą ir nebesiverst per galvą. manau, niekas ir nepasigestų šito "projekto". neturiu jokių priekaištų inculto, kitos dainos, patekusios į finalą ką žinau, nelabai mačiau jas, bet klausiau, ir kai kada teko tiesiogine prasme gesint garsą nes varydavo iš proto tas kniaukimas, o bet tačiau kai kurie kniaukaliai - finale. tegu paspringsta.
InCulto bendrame kontekste atrodė tikrai silpnai
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Ai daktarai, nenejuokink.. inculto daina buvo visiškas mėšlas.. tiksliau nebuvo nė dainos, nė jos pateikimo.. triusikų parodymo nepavadinčiau dainos išraiška
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Dar kartą pežriūrėjau InCulto pasirodymą ir pastebėjau, kad akimirkomis Jurgio mikrofonas lyg atsijungdavo, bet dainos niekas neišgelbėtų, nebent jie būtų bent imitavę, kad groja tikrais instrumentais.
Ar aš kažką pražiopsojau, ar šįmet Eurovizijoje niekas nelipo ant scenos su smuiku? Tikriausiai todėl, kad iškart būtų apkaltinti pigiu plagijavimu
Kas dėl InCulto, man labai patiko Jurgio Didžiulio reakcija po pasirodymo — jis nieko nekaltina, nors prisipažino viską padaręs kas nuo jo priklausė. Prisimenu Lauros & The Lovers reakciją po pralaimėjimo: „Lietuvai reikia pasirūpinti savo įvaizdžiu“. Įdomu, ką specialiai įvaizdžiui prieš pat Eurovizijas nuveikė Jugoslavija (1989), Estija, Latvija, Serbija, Rusija ar Ukraina?
suck my balls europe, especially balkan part :/ kai Lietuva tiki, nusiunčiama tokia chebra, kuri priverčia eurovizija domėtis net jos nežiūrinčius, o įkalamas toks banas, tai belieka tikrai mest načiort šitą reikalą ir nebesiverst per galvą. manau, niekas ir nepasigestų šito "projekto". neturiu jokių priekaištų inculto, kitos dainos, patekusios į finalą ką žinau, nelabai mačiau jas, bet klausiau, ir kai kada teko tiesiogine prasme gesint garsą nes varydavo iš proto tas kniaukimas, o bet tačiau kai kurie kniaukaliai - finale. tegu paspringsta.
Eurovizija yra praktiškai standartas, kaip kamuolys. Nebūna kvadratinių kamuolių Tai tas pats ir su nestandartinėm dainom. Nu jos nelimpa tikrai, nors yra geros. Šiais metais nei viena smagi daina nepateko į finalą. Nebuvo ir rimtų dainų. Tai nėra čia ko ir duskutuoti. Tiesiog išvis nereikėtų lįsti daugiau ir viskas. Geriau pasidžiaukim Krupeckaitės pagerintu pasaulio rekordu, čia jau kur kas svarbiau nei pasaitaipymas ant scenos
Reikia ne apsimest įsižeidusiais ir nedalyvaut, o bent kartą nusiųst ką nors, kas sugeba dainuot, o ne tik sklandžiai nusimaut kelnes.
O kas čia įsižeidęs? Kiek jau mokančių dainuot važiavo, o rezultatas aukščiausias 6 vieta su LT United, kur irgi ne dainavimas, o "prikolas". Nemtau aš tame išvis nieko blogo. Ne prikolų čia konkursas, su savais rėmais ir tiek. Mažiau pergyvent reikia...
Neabejoju, kad Lietuva būtų gerai pasirodžiusi šiandien finale. Pasirodymas buvo geras. Problema ta, kad balsuoti galėjo vos kelios šalys, t.y. atsilikusios šalys, kurios nesupranta humoro.
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Neabejoju, kad Lietuva būtų gerai pasirodžiusi šiandien finale. Pasirodymas buvo geras. Problema ta, kad balsuoti galėjo vos kelios šalys, t.y. atsilikusios šalys, kurios nesupranta humoro.
Aš kažkur skaičiau, kad yra Eurovizijos fanatikai, kuriem metų metus dainos turi būti standartinės. Lietuviai padarė kitaip ir labai smagu, nes tokia dainelė tikrai pakelia nuotaiką negu kažkoks Izraelio bliovimas ar Islandų pop-trancas Cascados stiliuku. Nebent Eurpoa muziką supranta kaip bliovimą, liūdesio išreiškimą ir t.t... Bet aš šiuo atveju renkuosi ne pop'są, o daug rimtesnę muziką, bet čia jau kita diskusija
Sakyčiau, jei būtume pirmame pusfinalyje dalyvave, šiandien finale matytume "InCulto". Bet, ką padarysi, yra kaip yra, ir nereik čia verkt.
P.S. Facebook.com net grupės kūrėsi: "ANTIEUROVISION" ; "InCulto buvo verti daulyvauti finale" ir t.t. , net juokinga
Aš sakau, mažiau imkim šitą nesamonę į galvą ir bus ramiau miegot. Lietuva turi ir taip kuom pasigirt. Turim tikrai talentingų muzikų, kurie atlieka rimtą muziką žinomose pasaulio scenose. Smuikininkai, pianistai ir t.t. Popsu žinomas ilgai nebūsi
Aš kažkur skaičiau, kad yra Eurovizijos fanatikai, kuriem metų metus dainos turi būti standartinės. Lietuviai padarė kitaip ir labai smagu, nes tokia dainelė tikrai pakelia nuotaiką negu kažkoks Izraelio bliovimas ar Islandų pop-trancas Cascados stiliuku. Nebent Eurpoa muziką supranta kaip bliovimą, liūdesio išreiškimą ir t.t... Bet aš šiuo atveju renkuosi ne pop'są, o daug rimtesnę muziką, bet čia jau kita diskusija
Tame ir yra problema, t.y., kad ketvirtadienį finalininkus rinkosi ne Europa.
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment