tiesa sakant sita nicka paemiau atsitiktinai. na is f-1 (nors ir neperdaugiausiai domiuosi) - labiausiai imponuoja alonso, kadangi shumacheris jau uzkniso savo abosliucia monarchija kelis kartus delfyje diskutuodamas pasirasiau siuo nicku, tad pagalvojau, kodel gi ir nepasilikus..
Beje, as visiskai neskaitau horoskopu ir man jie visikai neidomus. Bet tie, kas sako jog Zodiako zenklai neturi jokios itakos zmogui ir jo charakteriui/budui tikrai labai klysta. As anksciau irgi taip galvodavau, bet zinant vis daugiau ir daugiau skirtingu zmoniu ir suzinojus ju Zodiako zenklus labai greitai isitikinau, jog tiems patiems zenklams sueina labai jau daug galu ir panasumu... Manau jei jus zinotumet visu jusu aplinkiniu/draugu/kursioku/bendradarbiu ir tt Zodiako zenklus, jus pastebetum lygiai ta pati. Nors as nesakau, kad tai turi buti kazkas labai svarbaus.
Beje, as visiskai neskaitau horoskopu ir man jie visikai neidomus. Bet tie, kas sako jog Zodiako zenklai neturi jokios itakos zmogui ir jo charakteriui/budui tikrai labai klysta. As anksciau irgi taip galvodavau, bet zinant vis daugiau ir daugiau skirtingu zmoniu ir suzinojus ju Zodiako zenklus labai greitai isitikinau, jog tiems patiems zenklams sueina labai jau daug galu ir panasumu... Manau jei jus zinotumet visu jusu aplinkiniu/draugu/kursioku/bendradarbiu ir tt Zodiako zenklus, jus pastebetum lygiai ta pati. Nors as nesakau, kad tai turi buti kazkas labai svarbaus.
Visiškai pritariu. Pats irgi nesidomiu ir neskaitau, tačiau pastebiu, kad zodiakas turi reikšmę ir žmogaus būdui, ir tam, kaip tu su tuo žmogus sutari ar randi bendrą kalbą. Tarkim, man imponuoja ožiaragiai (beje ir mano draugė ), tačiau su vandeniais visiškai nesueinu ir nelabai turiu apie ką pašnekėt. Aišku neklausinėju žmonių zodiako, tiesiog ilgiau pabendravus ir sužinojus gimimo datą padarai šiokias tokias išvadas
Tipiskiausia zuvis. Esu labai jautri, viska imu i galva. Ir beje esu paplaukusi, kaip ir dauguma mano sutiktu zuvu. Aisku noretusi but ne ciudakui, bet neiseina. Beje horoskopais tikiu, pagal viska man turetu tikti veziai, skorpionai ir zuvys. Ir is tiesu mano draugai yra veziai ir zuvys. Dar tik truksta kokio vaikino skorpiono Nebloga sutve butu
Comment