Bet čia negalima lygint praeitų metų pirmo ketvirčio turimų skaičių su šešioliktų metų pirmu ketvirčiu. Jeigu mes palyginsim, kaip kaina keitėsi vieno euro apyvartos, arba gaunamo vieno euro, tai pirmajame ketvirtyje palyginsim su penkioliktų metų pirmuoju ketvirčiu, aš galimai darau išvadą, kad antkainis šešioliktų metų pirmajame ketvirtyje, čia negaliu pasakyt, ar maisto produktų, ar daržovių ir vaisių, čia kalbam apie visą mažmeninę apyvartą, antkainis yra didesnis lyginant šešioliktų metų pirmajame ketvirtyje, lyginant su penkioliktų metų pirmuoju ketvirčiu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip liūdna
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAdamkus panašiai šnekėdavo, bet tai netrukdė jam prezidentauti.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAnt tiek tikrai nenusišnekėdavo. Plius dar įvertinkite Butkevičiaus, kaip labai "kompetentigo vadovo" pseudoįvaizdį.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAdamkus panašiai šnekėdavo, bet tai netrukdė jam prezidentauti.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPažįstu vieną įmonės vadovą, kuris vadovauja įmonei tikrai sėkmingai, bent pagal jos veiklus rezultatus, bet su komunikacija jam labai prasta sutuacija, net prieš savo kolektyvą sunku suregzti rišlią kalbą. Taip jau yra, ne visiems duota kalbėjimo dovana.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąpolitikui liežuvis ir yra darbo įrankis. jei tik primeministeris vadovautų savo uab"ui niekas čia neliūdėtų(temos pav.)
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTaip, bet iš kitos pusės premjeras, kuris nesugebėtų net mažam uab'ui vadovauti, o tik mokėtų malti liežuviu, irgi ne koks variantas.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTaip, bet iš kitos pusės premjeras, kuris nesugebėtų net mažam uab'ui vadovauti, o tik mokėtų malti liežuviu, irgi ne koks variantas.
https://www.youtube.com/watch?v=9tes...BDmnc5AcdxNjluPaskutinis taisė Sula; 2016.05.03, 14:55.
Comment
-
Butkevičiaus pasisakymas man labai priminė šitą buvusio "muškietininko" Venjamino Smechovo pasažą (mokantiems rusiškai):
O šiaip tai viena mintis iš praeitų metų "15min" straipsnio labai patiko:Nors iš moralinės pusės didelio skirtumo tarp neoliberalių žiurkių lenktynių ir utopinio socializmo nematau, bet, žinot, kalbant atvirai, tokiam buržua kaip aš kur kas saugiau ir stabiliau, kai vadovauja koks nors pilkas, netalentingas, nesimpatiškas ir necharizmatiškas Kubilius arba Butkevičius, negu intelektualiai pajėgi ir nuosekli Vasiliauskaitė. Sakau tai su pagarba. Bet kuo jautiesi teisesnis, tuo ranka sunkesnė. ISIS.
Comment
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąButkevičiaus pasisakymas man labai priminė šitą buvusio "muškietininko" Venjamino Smechovo pasažą (mokantiems rusiškai):
Youtube video
O šiaip tai viena mintis iš praeitų metų "15min" straipsnio labai patiko:
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąVėsaitės giminaitis
žiurėti nuo 0:43
Хаатичэски сложенные цэны
https://www.youtube.com/watch?v=nyIQKXVo6c4blaivumas išlaisvina
Comment
-
Statistikos departamentas informuoja, kad pernai šalyje nuskendo 146 vaikai, o šįmet dar, nepasibaigus metams, jau – 140.
Skaitau ir negaliu patikėti. Tokie skaičiai apie bendrus skenduolius jau nežmoniškai dideli, o čia net 140 vaikų nuskendo per sezoną!
Šokiruojantys skaičiai.
Comment
-
Niekur niekas neparašė, kad dar vienas kelių erelis į stotelę vos neįsirėžė.
Kaune, prie Dainų slėnio vakar apie 15:30 :
(Nuotraukos autorius aš)
Kaip tik stotelė yra atnaujinama, statoma naujas pavilijonas, dirba darbininkai. Kaip matoma, nedaug trūko įlėkt į stotelę. Sustabdė galingas troleibusų linijas laikantis stulpas.kk3
Comment
-
Ištrinkit "portrait of" ir gausis viskas normaliai Google tą "portrait of" supranta kaip dailės portretą.Paskutinis taisė spirit; 2017.01.16, 11:52.
Comment
Comment