o kodėl ne ? Juokingas kažkoks nusistatymas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip liūdna
Collapse
X
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąo kodėl ne ? Juokingas kažkoks nusistatymas
Comment
-
one.lt kaip ir kiekvienam socialiniam tinklapį yra visokiausio plauko žmonių. Sėkmingai bendrauju su po visą pasaulį išsibarsiučiais buvusiais klasiokais ir giminėmis. Taip, one.lt pilna pusnuogių malalietkų ir ''bachūrų'' ieškančiu kur kokią ''mergikę'' pakabint. Tuose pačiuose facebookuose ir myspace yra pilna tokių. Atsirenki savo žmones ir vargo nematai. Akropolio mano kaime beje nėra.
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąone.lt kaip ir kiekvienam socialiniam tinklapį yra visokiausio plauko žmonių. Sėkmingai bendrauju su po visą pasaulį išsibarsiučiais buvusiais klasiokais ir giminėmis. Taip, one.lt pilna pusnuogių malalietkų ir ''bachūrų'' ieškančiu kur kokią ''mergikę'' pakabint. Tuose pačiuose facebookuose ir myspace yra pilna tokių. Atsirenki savo žmones ir vargo nematai. Akropolio mano kaime beje nėra
Aš taip sėkmingai bendrauju su grupiokais, giminėm, buvusiais klasiokais (iš Lietuvos bei Airijos) ir šiaip draugais facebook'e. Iš mano aplinkos labai retas kuris turi one.lt, o tuo tarpu facebook'u net mama naudojas
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąšaunu. Visgi užsienietiškas daiktas madingiau
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąšaunu. Visgi užsienietiškas daiktas madingiau
Comment
-
Parašė TomizmasOnėje daugybė mano draugų, pažįstamų, daug brandžių žmonių ten sėdi, daugybė ir tokių kam apie 40 - 50 metų, esu buvęs ir meetuose. Paskutiniu metu dažnai diskusinu one.lt grupėse, yra tokių grupių kur renkasi protingi, gyvenimo patirties turintys ir išsilavinę žmonės, yra ką padiskutuoti
Comment
-
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąskamba kaip cosmo disko reklama.Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPagaučiau taip darantį - nepasigailėčiau.
Tai juk ne vaikai tai daro.. Į policiją skambinti reik, apibūdinti kuo tiksliau ir į kurią pusę nuėjo, jei jau nuėjo arba su kokia auto nuvažiavo. Vistik nusikaltimą daro, turėtum būti pasiruošęs ir agresyviam pasipriešinimui. Bus to kuro, bet sveikatos/gyvybės ne*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąPaskųstum mamai?
Tai juk ne vaikai tai daro.. Į policiją skambinti reik, apibūdinti kuo tiksliau ir į kurią pusę nuėjo, jei jau nuėjo arba su kokia auto nuvažiavo. Vistik nusikaltimą daro, turėtum būti pasiruošęs ir agresyviam pasipriešinimui. Bus to kuro, bet sveikatos/gyvybės ne
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKaip vagys sako, smurta retai naudoja, dažniausiai bėga, jei pamato vagiančius
Matai, visaip būna. Dažniausiai jie nubaidomi, bet kam nubaidyti? Geriau detales įsidemėti. Taip, kai pamatai, kad tavo auto švarina kiek kitokia reakcija būna, net nevalingai nubaidytum*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąPaskųstum mamai?
Tai juk ne vaikai tai daro.. Į policiją skambinti reik, apibūdinti kuo tiksliau ir į kurią pusę nuėjo, jei jau nuėjo arba su kokia auto nuvažiavo. Vistik nusikaltimą daro, turėtum būti pasiruošęs ir agresyviam pasipriešinimui. Bus to kuro, bet sveikatos/gyvybės ne
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKaip vagys sako, smurta retai naudoja, dažniausiai bėga, jei pamato vagiančius
Comment
Comment