Rezistentas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip liūdna
Collapse
X
-
Per pastaruosius pusantrų metų nusižudė 14 „Foxconn“ darbuotojų, ir tai tik oficiali statistika. Ankščiau išaiškėjo, kad darbo sąlygos tokios, kad darbuotojai vienas po kito atsisveikindavo su gyvybe iššokdami pro langus. Norėdama tai sustabdyti, „Foxconn“ ant darbuotojų bendrabučių langų uždėjo tinklą.
Vėliau buvo pakviesti vienuoliai piktųjų dvasių išvarymui. Taip pat buvo žadama pakelti atlyginimą, tačiau žadėto 30% padidinimo darbuotojai nesulaukė. Alga padidėjo tik 9,1%, bet nebeliko priedų ir premijų, todėl reali alga faktiškai nepakito. Taigi, Styvo Jobso praėjusių metų birželį duoti pažadai nebuvo išpildyti.
Šio pavasario pradžioje paaiškėjo, kad „Foxconn“ dirba viršvalandžius, žmonės nuolatos perkeliami iš vienos pamainos į kitą, o darbuotojų bendrabučiai yra perpildyti.
„Foxconn“ yra didžiausia pasaulyje elektronikos gamintoja. Bendrovė gamina „Apple“, „Dell“, „Hewlett-Packard“, „Nokia“, „Sony“ ir kitų kompanijų įrenginius.
Comment
-
/\ Ot pekla — vos nepaspaudžiau „Add as Friend“ (pas mane lietuviškai — „Pridėti kaip draugą“). Ot tai būtų Ramunėlis ir man susitikimą suorganizavęs... Taigi abejoju, at tiktai gera mintis viešai skelbti jos 'feisbuką'.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ Ot pekla — vos nepaspaudžiau „Add as Friend“ (pas mane lietuviškai — „Pridėti kaip draugą“). Ot tai būtų Ramunėlis ir man susitikimą suorganizavęs... Taigi abejoju, at tiktai gera mintis viešai skelbti jos 'feisbuką'.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ Ot pekla — vos nepaspaudžiau „Add as Friend“ (pas mane lietuviškai — „Pridėti kaip draugą“). Ot tai būtų Ramunėlis ir man susitikimą suorganizavęs... Taigi abejoju, at tiktai gera mintis viešai skelbti jos 'feisbuką'.
Comment
-
Nesu linkęs nuteisti žmogaus, kol negirdėjau ką jis pats mano apie tragediją, kurią sukėlė. Negalima atmesti ir varianto, kad elgesys įvykio vietoje galėjo būti ir šoko pasėkmė. Žiniasklaida jau rado naują taikinį, kurį stenksis kuo labiau apjuodint ir maksimaliai sukelt visuomenės susidomėjimą. Kad ir ta frazė socialiniam tinkle. Ją galima interpretuoti ir visai kitaip, bet žiniasklaida apie tai nė žodžio..
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNesu linkęs nuteisti žmogaus, kol negirdėjau ką jis pats mano apie tragediją, kurią sukėlė. Negalima atmesti ir varianto, kad elgesys įvykio vietoje galėjo būti ir šoko pasėkmė. Žiniasklaida jau rado naują taikinį, kurį stenksis kuo labiau apjuodint ir maksimaliai sukelt visuomenės susidomėjimą. Kad ir ta frazė socialiniam tinkle. Ją galima interpretuoti ir visai kitaip, bet žiniasklaida apie tai nė žodžio..
Comment
-
Tai gal neskubekim teisti ir to,m kur girtas medikus uzmuse? Kaip jo advokatas sake ne alkoholis kaltas, o technines kliutys... Debilizmas belekoks
Parašė RolandasM Rodyti pranešimąPasakyti taip zuvusiuju artimiesiems, taip pat artimiesiems tu, kurie guli komoje ir kazi ar isgyvens ar neliks invalidais..tokius kuo placiau viesinti, kad gyvenimo neturetu.Nelaimiu ivyksta , bet sitos avarijos nelaime nepavadinciau- tai zmogzudyste.
Neteisinu aš to vairuotojo, bet mąstyti reikia galva, o ne vadovautis emocijomis.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
Na ir ką? kodėl nepasakyti? Kodėl žmogžudystė? nes tai ką žurnaliūgos rašo priimi kaip už gryną pinigą?
Neteisinu aš to vairuotojo, bet mąstyti reikia galva, o ne vadovautis emocijomis.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąJuk žinom, kad tokios nelaimės įvyksta dėl didelio greičio, tad natūralu, kad žmonės piktinasi. Taip, tai žmogžudystė, kuri visą gyvenimą persekios šį vyruką.Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.05.24, 10:27.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŽmogžudystė yra, kai nužodoma specialiai. Taip, kad dar kartą kartoju - čia ne žmogžudystė.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąŽmogžudystė, kai sąmoningai yra didinamas greitis, net žinant galimas pasekmes.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą/\ O va čia buvo nusišnekėjimas.*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment