Parašė LBP
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip liūdna
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąEilinis briedas. Prie "sovetskaja vlastj" buvo geriau, o dėl to kad rusai prasigeria kalti pasaulio masonai, kurie nori išvalyti Rusijos ir Lietuvos teritorijas
Kiek šis "profesorius" ima už paskaitą?
Comment
-
Parašė TomizmasNa, bent jau man asmeniškai (nors nesu ir niekad nebuvau piktnaudžiaujantis ugniniu vandeniu) tai tikrai pasirodė naudinga - bent jau žinai, kuo rizikuoji, ir nebesi toks patiklus, o tai šiais laikais - į naudą. Juk mes žinome, kad reklamos dėka mums prakišami ne patys sveikiausi ir geriausi dalykai, nereikia net alkoholio - kad ir tas pats McDonaldo maistas, ar sasyskos su 20% mėsos.
Comment
-
Parašė Tomizmas
O už paskaitas, kaip bebūtų keista šiais laikais, nieko neima. Pagooglines radau viename forume - gaila, kad tik dabar, būčiau nuėjęs:
Einu įsipilsiu brendžiuko, išgersiu į jo sveikatą
Comment
-
Žiauru, bet deja, tokia tiesa.
Nepriklausomybės laikotarpio jaunimas artėja prie fizinio neįgalumo ribosSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąŽiauru, bet deja, tokia tiesa.
Nepriklausomybės laikotarpio jaunimas artėja prie fizinio neįgalumo ribosAnot jos, vaikai mažiau fiziškai pajėgūs dėl pasikeitusio gyvenimo būdo. Mat bėgiojimą kieme ir karstymąsi po medžius nurungė kompiuteris ir televizorius.
Comment
-
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12968408301295635603
Nedrįstu dėti į šiaip linksma, nes tikrai ne linksma... 3 man rodos metais jis jaunesnis, jau pamenu gimnazijoj vaikščiojo nagus nusilakavęs...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąhttp://www.lrytas.lt/videonews/?id=12968408301295635603
Nedrįstu dėti į šiaip linksma, nes tikrai ne linksma... 3 man rodos metais jis jaunesnis, jau pamenu gimnazijoj vaikščiojo nagus nusilakavęs...
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąČia tas pats Mindaugėlis, kur ilgais plaukais ir akiniais ir su Ford Ka važinėjo?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąMašinoj nesu matęs, bet ilgus plaukus ir fizionomiją pamenu Su tais ilgais plaukais ir pasimetusia/išsigandusia veido išraiška tai sunku apsakyt kaip kas atrodė
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąBet jo jis ne gėjus. Su mano klasioke draugavoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Neįgalūs vaikai palikti stingdančiame šaltyje
Biržuose neįgalūs vaikai visą dieną mokosi patalpose, stingdančiame šaltyje, mat dvi savivaldybei priklausančios įstaigos nesusitaria, kas už ką atsakingos.
"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
-
Comment