sveiki.Kilo mintis sukurti megejiska policija kuri rupintusi svara,ramybes drumstejus ir priduotu tikrai policijai tai pagelbetu darba ju.esu girdejas viena tv laida kur yra taip pat savanoriska policija ir sulaiko net tikrus nusikaltelius.kaip jus manot cia vaikiska svajone ar galima ka nors sukurt.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Policijos rėmėjai
Collapse
X
-
Kuo susijęs žodis "policy" su policija? Policy - politika. Tai čia gal kurt kokią partiją ruošiesi? Mėgėjiškos t.y., gyventojų policija yra gana populiarus dalykas JAV. Lietuvoje tai nėra praktikuojama, nes žmonės tam neturi laiko, o ir uždirba per mažai, kad leistų sau laisvalaikiu taip aukotis dėl visuomenės. Mintis gera, bet kad veikla būtų vaisinga, reikėtų įkurti kokią nors visuomeninę organizaciją su savais jos nariais, įstatais ir pan. Tai būtų šioks toks teisinis užtikrintumas, nes abejoju ar policija bendradarbiautų su šiaip kažkokia grupele mėgėjų. Kitas dalykas - kur tai norėtum įgyvendinti, Lietuvoje?
O mintis gal ir gera, bet labai toli nuo realių veiksmų, nes vien nuo idėjos apdorojimo, iki realių veiksmų užtruktų apie metus. Pirmiausia tai norėčiau, kad sukonkretintum savo idėją: kas prie tos grupės prisijungtų, kokias priemones naudotų, kokias nusikaltėlių grupes bandytų sulaikyti? Organizacija turėtų rūpintis tų asmenų aprūpinimu savigynos priemonėmis bei sveikatos draudimu, iš kur pajamos? Taip pat reikėtų geros ir apgalvotos sistemos, kad policija į narių šauksmą atsilieptų operatyviai.Paskutinis taisė Ametistas; 2009.10.19, 00:09. Priežastis: Komentaro išplėtimas, klausimų paskyrimas temos autoriui Lithuanian MCwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Lithuanian MC Rodyti pranešimąsiaip sorry gal ir suklydau.bet jos as noreciau lietuvoje igyvendinti.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Lithuanian MC Rodyti pranešimąBet tvarkos lietuvoje nera!!! paziurekite kiek vien miskuose siuklu privezama tai irgi nusikaltimas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąLithuanian MC, na suprask gi pagaliau, kad sunku į tavo idėjas rimtai žiūrėti, kol stebini mus savo raštingumo "perliukais". Maniau, kad po Vaido komentaro susiprasi. Nejaugi taip sunku įsisąmoninti, kad sakinys visada pradedamas didžiąją raide? Juk niekas nedraudžia nusiųsti AŽ bet kuriam forumiečiui (rekomenduoju amiko, jeigu jis pats sutiks) su savo tekstu ir paprašyti jį pakoreguoti. Ne tu pirmas ir ne tu paskutinis taip rašantis, aš pats vieną žmogų apie mėnesį redagavau, ir tada forumiečiai jį pripažino.Parašė Lithuanian MC Rodyti pranešimąMano butu tikslas uztikrinti zmoniu,gamtos gerove.Kol kas tik ideja jokiu konkreciu planu nera.Paskutinis taisė Ametistas; 2009.10.19, 00:24.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąsutelkti dėmesį į šią idėją - jei pavyktų ją sukonkretinti (ko vis dar nesugebėjo padaryti autorius), tai galėtume apie konkrečius veiksmus, ko iš tikrųjų būtų galima imtis. Nekalbu, kad jau kuriame ir darome - pirmiausia reikia išsiaiškinti, ko autorius nori, ko tikisi ir galbūt jau yra tų, kam paskirta tuo rūpintis. Pvz., Kaune ir Vilniuje yra Viešojo saugumo tarnybos, pavaldžios savivaldybei (jei neklystu), jos rūpinasi, kad žmonės šunis vedžiotų tvarkingai, kad automobiliai būtų parkuojami vietoje ir pan. Taip pat įdomi autoriaus nuomonė su konkretumu, kur tavo manymu reikėtų veikti? Visos Lietuvos neįmanoma aprėpti. Taip pat pasigendu konkretumo dėl konkrečių funkcijų.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Lithuanian MC Rodyti pranešimąIr beje bent 3 miestai turetu po 5 nariu komandas.Jie turetu racijas,atrankius gal ir netrikrus sautuvus bet atrodytu kaip tikri.mes galetume kovot ir prie narkomanija pries nelegalu isnaudojimma ir pan.cia ateitis.,I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Lithuanian MC Rodyti pranešimąSiaip as esu is klp.Tai manau galetume pradet klp.As manau reiktu keleta savanoriu.Cia aisku butu tik pradzia veliau issiplestume Kaune Vln.O siaip reiketu manau dar pasitarti su policija ar jie sutiktu mums duoti teisia sulaikyti ar pan.
Dabar mąstau taip apie tave: tu ne tik nemoki lietuviškai rašyti, bet ir struktūriškai mąstyti, nes kiek aš tau pakišau realių nuveikti darbų idėjų, tu jas perskaitai, bet nesupranti ir rašai tą patį - sulaikyti. Alio, juk tam yra policija ir jie tą darbą atlieka.Parašė Lithuanian MC Rodyti pranešimąIr beje bent 3 miestai turetu po 5 nariu komandas.Jie turetu racijas,atrankius gal ir netrikrus sautuvus bet atrodytu kaip tikri.mes galetume kovot ir prie narkomanija pries nelegalu isnaudojimma ir pan.cia ateitis.,Paskutinis taisė Ametistas; 2009.10.19, 00:41.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Lithuanian MC Rodyti pranešimąo kur as esu?
Tenai tenai aukštai
Virš debesų — ten kur šviesu
Erelio brolis aš... esu...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Gaila, kad tema eina link užrakinimo Va kuo idėja pasibaigė - kalbomis apie debesis ir filosofinius klausimus "kur aš esu" Idėjos autorius turi suprasti - mūsų bandymas jį priremti argumentais prie sienos - nauda, kuri padėtų iškristalizuoti idėją. Deja, autorius, kaip zuikis, bando išsisukti iš padėties. Įdomu kaip jis elgtųsi gatvėje prie trijų ginkluotų ir neprognozuojamų narkomanų ir šalia stovinčios piktos prostitutės ilgais nagaiswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment