Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SSC ir SSP aktualijos
Collapse
X
-
Dėl šito reikalo užvirė nebloga diskusija valdytojų skiltyje, dėl ko nutariau tiesiog atsistatydinti iš tvarkytojo pareigų. Beje, dauguma tvarkytojų siūlo čia negražiai pasisakiusius veikėjus tiesiog šalinti iš forumo ir nensutebkit, jei taip ir bus pasielgta. Pasistengsiu, kad taip neįvyktų, bet manęs gali tiesiog neišgirstiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazDėl šito reikalo užvirė nebloga diskusija valdytojų skiltyje, dėl ko nutariau tiesiog atsistatydinti iš tvarkytojo pareigų. Beje, dauguma tvarkytojų siūlo čia negražiai pasisakiusius veikėjus tiesiog šalinti iš forumo ir nensutebkit, jei taip ir bus pasielgta. Pasistengsiu, kad taip neįvyktų, bet manęs gali tiesiog neišgirsti
Tai Mantai, tu jau pasišalinai, ar dar tik svarstai? Aš tavo vietoj neskubėčiau- tai būtų akivaizdus varlėdos ir ruselio laimėjimas...
Comment
-
Parašė vytaucAr gali jie ką nors šalinti už tai ką pasakė/padarė kitam, visiškai nesusijusiame forume? Jei taip atsitiktų- jaučiu, kad tektų baikotuoti SSC.
Tai Mantai, tu jau pasišalinai, ar dar tik svarstai? Aš tavo vietoj neskubėčiau- tai būtų akivaizdus varlėdos ir ruselio laimėjimas...
O atsistatydinsiu tik tada, kai bus surastas naujas moderatorius S&B skilčiai. Pasilikdamas nieko nelaimėčiau.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazDėl šito reikalo užvirė nebloga diskusija valdytojų skiltyje, dėl ko nutariau tiesiog atsistatydinti iš tvarkytojo pareigų. Beje, dauguma tvarkytojų siūlo čia negražiai pasisakiusius veikėjus tiesiog šalinti iš forumo ir nensutebkit, jei taip ir bus pasielgta. Pasistengsiu, kad taip neįvyktų, bet manęs gali tiesiog neišgirsti
Comment
-
vytauc> Be abejo..
Parašė EddGerai, tarkim tai tinka del tavo moderavimo, jei kazka paviesinai (nors nemanau, kad kazkas cia buvo svarbaus), bet prie ko pvz. WH ar John?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazNa sąmonė tiek, kad negalima viešinti to, kas vyksta už "užuolaidų".
Zinoma taip buti neturetu, taciau prisiminus mano pastaraji isbaninima, as visiskai nenustebsiu, jeigu jie sikrat rimtai susimokys pries mane
Comment
-
Parašė MantazJohn ir WH šiek tiek pasityčiojo iš varlėdos po to, kai sužinojo, kad jis serga nepagydoma liga. Ten visi tai paskaitę pakraupo
Comment
-
Parašė Mantazvytauc> Be abejo..
John ir WH šiek tiek pasityčiojo iš varlėdos po to, kai sužinojo, kad jis serga nepagydoma liga. Ten visi tai paskaitę pakraupo
Comment
Comment