Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SSC ir SSP aktualijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Well, I guess there's quite a bit of going on.
      Originally Posted by

Comment

Dėl šito reikalo užvirė nebloga diskusija valdytojų skiltyje, dėl ko nutariau tiesiog atsistatydinti iš tvarkytojo pareigų. Beje, dauguma tvarkytojų siūlo čia negražiai pasisakiusius veikėjus tiesiog šalinti iš forumo ir nensutebkit, jei taip ir bus pasielgta. Pasistengsiu, kad taip neįvyktų, bet manęs gali tiesiog neišgirsti
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
          Dėl šito reikalo užvirė nebloga diskusija valdytojų skiltyje, dėl ko nutariau tiesiog atsistatydinti iš tvarkytojo pareigų. Beje, dauguma tvarkytojų siūlo čia negražiai pasisakiusius veikėjus tiesiog šalinti iš forumo ir nensutebkit, jei taip ir bus pasielgta. Pasistengsiu, kad taip neįvyktų, bet manęs gali tiesiog neišgirsti
          Ar gali jie ką nors šalinti už tai ką pasakė/padarė kitam, visiškai nesusijusiame forume? Jei taip atsitiktų- jaučiu, kad tektų baikotuoti SSC.

Tai Mantai, tu jau pasišalinai, ar dar tik svarstai? Aš tavo vietoj neskubėčiau- tai būtų akivaizdus varlėdos ir ruselio laimėjimas...
          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė vytauc
            Ar gali jie ką nors šalinti už tai ką pasakė/padarė kitam, visiškai nesusijusiame forume? Jei taip atsitiktų- jaučiu, kad tektų baikotuoti SSC.

Tai Mantai, tu jau pasišalinai, ar dar tik svarstai? Aš tavo vietoj neskubėčiau- tai būtų akivaizdus varlėdos ir ruselio laimėjimas...
            Mano nuomone, negali, bet SSC yra tokia vieta, kur bet kas gali nutikti.

O atsistatydinsiu tik tada, kai bus surastas naujas moderatorius S&B skilčiai. Pasilikdamas nieko nelaimėčiau.
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Whose Homepage
              Well, I guess there's quite a bit of going on.
              Yes indeed! I got the most charming little PM over @SCity.
              Originally Posted by

Comment

Parašė Mantaz
                O atsistatydinsiu tik tada, kai bus surastas naujas moderatorius S&B skilčiai. Pasilikdamas nieko nelaimėčiau.
                Kokios kandidatūros?

WH

Did you? I wonder how breathtaking it was

Comment

Kaip ir nėra dar, reiks gal temą sukurt ir pasiklaust žmonių
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                    Man turbut sakes, varliaedis ir jo draugelis is Rusijos padarys viska, kad mane ismestu

Comment

Bet siaip tai nesamone. Si tema ne SSC forume ir ne ju reikalas kas ir ka uz SSC forumo ribu raso ar kalba.

Comment

Parašė John
                        Man turbut sakes, varliaedis ir jo draugelis is Rusijos padarys viska, kad mane ismestu
                        O taip, Jonai, tavo dienos SSC suskaičiuotos

Jei rimtai, tai nemanau, kad jie nusivažiuos iki tokios nesamonės. Varlėda ir ruselis nėra vieninteliai modai- sveikas protas turėtų nugelėt.

Comment

Parašė Edd
                          Bet siaip tai nesamone. Si tema ne SSC forume ir ne ju reikalas kas ir ka uz SSC forumo ribu raso ar kalba.
                          Na sąmonė tiek, kad negalima viešinti to, kas vyksta už "užuolaidų".
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                            Na tas tai dar suprantama, bet nieko labai svarbaus tu neatskleidei.
                            Tuo tarpu baninti ką nors iš SSC už pasisakymus miestai.net yra visiškas idiotizmas.

Comment

Parašė Mantaz
                              Gerai, tarkim tai tinka del tavo moderavimo, jei kazka paviesinai (nors nemanau, kad kazkas cia buvo svarbaus), bet prie ko pvz. WH ar John?

Comment

vytauc> Be abejo..

Parašė Edd
                                Gerai, tarkim tai tinka del tavo moderavimo, jei kazka paviesinai (nors nemanau, kad kazkas cia buvo svarbaus), bet prie ko pvz. WH ar John?
                                John ir WH šiek tiek pasityčiojo iš varlėdos po to, kai sužinojo, kad jis serga nepagydoma liga. Ten visi tai paskaitę pakraupo
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                  Viesinti, zinoma, negalima. Taciau manau Edd labiau turejo omeny mano pasisakyma apie varle, o ne tai, kad tu viesinai, kas vyko valdytoju skyriuje
                                  Zinoma taip buti neturetu, taciau prisiminus mano pastaraji isbaninima, as visiskai nenustebsiu, jeigu jie sikrat rimtai susimokys pries mane

Comment

Labai jau jie ten greitai "pakraupsta"

Comment

Parašė Mantaz
                                      vytauc> Be abejo..

John ir WH šiek tiek pasityčiojo iš varlėdos po to, kai sužinojo, kad jis serga nepagydoma liga. Ten visi tai paskaitę pakraupo
                                      Jei jie moka skaityti- galėjo suprasti, kad ši info iš pradžių nebuvo priimta rimtai.

Comment

Parašė Mantaz
                                        Reiketu suprasti, kad daug kas daug ka kalba/raso uz SSC ribu. As neabejoju, kad pvz. koks Coth ne tokiais zodziais mus vadina, kalbedamas kokiuose chat'uose. Bet kokiu atveju baninti galima tik uz tame forume parasytus komentarus, etc.

Comment

Parašė Mantaz
                                          vytauc> Be abejo..

Na nereikia taip visko ispusti. Toje pacioje temoje galima isitikinti, kad as palinkejau varlei "mirties", kuomet apie jo mirtina liga dar nezinojom.

Comment

Working...
                                          X