Dėl šito reikalo užvirė nebloga diskusija valdytojų skiltyje, dėl ko nutariau tiesiog atsistatydinti iš tvarkytojo pareigų. Beje, dauguma tvarkytojų siūlo čia negražiai pasisakiusius veikėjus tiesiog šalinti iš forumo ir nensutebkit, jei taip ir bus pasielgta. Pasistengsiu, kad taip neįvyktų, bet manęs gali tiesiog neišgirsti
Man turbut sakes, varliaedis ir jo draugelis is Rusijos padarys viska, kad mane ismestu
Na sąmonė tiek, kad negalima viešinti to, kas vyksta už "užuolaidų".
Na tas tai dar suprantama, bet nieko labai svarbaus tu neatskleidei.
Tuo tarpu baninti ką nors iš SSC už pasisakymus miestai.net yra visiškas idiotizmas.
Na sąmonė tiek, kad negalima viešinti to, kas vyksta už "užuolaidų".
Viesinti, zinoma, negalima. Taciau manau Edd labiau turejo omeny mano pasisakyma apie varle, o ne tai, kad tu viesinai, kas vyko valdytoju skyriuje
Zinoma taip buti neturetu, taciau prisiminus mano pastaraji isbaninima, as visiskai nenustebsiu, jeigu jie sikrat rimtai susimokys pries mane
John ir WH šiek tiek pasityčiojo iš varlėdos po to, kai sužinojo, kad jis serga nepagydoma liga. Ten visi tai paskaitę pakraupo
Reiketu suprasti, kad daug kas daug ka kalba/raso uz SSC ribu. As neabejoju, kad pvz. koks Coth ne tokiais zodziais mus vadina, kalbedamas kokiuose chat'uose. Bet kokiu atveju baninti galima tik uz tame forume parasytus komentarus, etc.
as taip ir nesuprantu, ko jus ten taip pesates. Del ko?
Tiesiog yra porelė moderatorių. Vienas jų- rusas, visiškas nebrendyla, šovinistas sovietinės propagandos praplautom smegenim, o kitas- prancūzas varlėda dėl neaiškių priežasčių nemėgstantis lietuvių, ir visaip dangstantis draugelio nusišnekėjimus. Uždarinėja temas, kur ruseliui uodegą prispaudžia ir visais kitais būdais rodo savo "fe". Aš jau nekalbu apie beprotišką pasipūtimą ir aroganiciją.
Well, his note was short and sweet and extremely flattering. Those Frenchies, you know! I'm obviously disrespectful and uneducated.
He has adopted a disgusting byline of late. Wonder whether I should report that to the mods? It's vile and offensive. Piece of filth. ARE YOU LISTENING, DETRITUS? He can't even copy an English word correctly. What a specimen.
Comment