Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SSC ir SSP aktualijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Whose Homepage
    Well, I guess there's quite a bit of going on.
    Yes indeed! I got the most charming little PM over @SCity.
    Originally Posted by

Comment

Parašė Mantaz
      O atsistatydinsiu tik tada, kai bus surastas naujas moderatorius S&B skilčiai. Pasilikdamas nieko nelaimėčiau.
      Kokios kandidatūros?

WH

Did you? I wonder how breathtaking it was
      Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Kaip ir nėra dar, reiks gal temą sukurt ir pasiklaust žmonių
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
          Dėl šito reikalo užvirė nebloga diskusija valdytojų skiltyje, dėl ko nutariau tiesiog atsistatydinti iš tvarkytojo pareigų. Beje, dauguma tvarkytojų siūlo čia negražiai pasisakiusius veikėjus tiesiog šalinti iš forumo ir nensutebkit, jei taip ir bus pasielgta. Pasistengsiu, kad taip neįvyktų, bet manęs gali tiesiog neišgirsti
          Man turbut sakes, varliaedis ir jo draugelis is Rusijos padarys viska, kad mane ismestu

Comment

Bet siaip tai nesamone. Si tema ne SSC forume ir ne ju reikalas kas ir ka uz SSC forumo ribu raso ar kalba.

Comment

Parašė John
              Man turbut sakes, varliaedis ir jo draugelis is Rusijos padarys viska, kad mane ismestu
              O taip, Jonai, tavo dienos SSC suskaičiuotos

Jei rimtai, tai nemanau, kad jie nusivažiuos iki tokios nesamonės. Varlėda ir ruselis nėra vieninteliai modai- sveikas protas turėtų nugelėt.

Comment

Parašė Edd
                Bet siaip tai nesamone. Si tema ne SSC forume ir ne ju reikalas kas ir ka uz SSC forumo ribu raso ar kalba.
                Na sąmonė tiek, kad negalima viešinti to, kas vyksta už "užuolaidų".
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                  Na tas tai dar suprantama, bet nieko labai svarbaus tu neatskleidei.
                  Tuo tarpu baninti ką nors iš SSC už pasisakymus miestai.net yra visiškas idiotizmas.

Comment

Parašė Mantaz
                    Gerai, tarkim tai tinka del tavo moderavimo, jei kazka paviesinai (nors nemanau, kad kazkas cia buvo svarbaus), bet prie ko pvz. WH ar John?

Comment

vytauc> Be abejo..

Parašė Edd
                      Gerai, tarkim tai tinka del tavo moderavimo, jei kazka paviesinai (nors nemanau, kad kazkas cia buvo svarbaus), bet prie ko pvz. WH ar John?
                      John ir WH šiek tiek pasityčiojo iš varlėdos po to, kai sužinojo, kad jis serga nepagydoma liga. Ten visi tai paskaitę pakraupo
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                        Viesinti, zinoma, negalima. Taciau manau Edd labiau turejo omeny mano pasisakyma apie varle, o ne tai, kad tu viesinai, kas vyko valdytoju skyriuje
                        Zinoma taip buti neturetu, taciau prisiminus mano pastaraji isbaninima, as visiskai nenustebsiu, jeigu jie sikrat rimtai susimokys pries mane

Comment

Labai jau jie ten greitai "pakraupsta"

Comment

Parašė Mantaz
                            vytauc> Be abejo..

John ir WH šiek tiek pasityčiojo iš varlėdos po to, kai sužinojo, kad jis serga nepagydoma liga. Ten visi tai paskaitę pakraupo
                            Jei jie moka skaityti- galėjo suprasti, kad ši info iš pradžių nebuvo priimta rimtai.

Comment

Parašė Mantaz
                              Reiketu suprasti, kad daug kas daug ka kalba/raso uz SSC ribu. As neabejoju, kad pvz. koks Coth ne tokiais zodziais mus vadina, kalbedamas kokiuose chat'uose. Bet kokiu atveju baninti galima tik uz tame forume parasytus komentarus, etc.

Comment

Parašė Mantaz
                                vytauc> Be abejo..

Na nereikia taip visko ispusti. Toje pacioje temoje galima isitikinti, kad as palinkejau varlei "mirties", kuomet apie jo mirtina liga dar nezinojom.

Comment

Čia būtent apie #101, #105 ir #106. Tada apie ligą jau buvo žinoma
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                    Čia būtent apie #101, #105 ir #106. Tada apie ligą jau buvo žinoma
                                    Na kad ten nieko baisaus neparasyta. Ir tai net nesusije su jo liga.

Na bet kokiu atveju varle zino, ka apie ji galvoja kiti.

Comment

as taip ir nesuprantu, ko jus ten taip pesates. Del ko?

Comment

Parašė chukchi
                                        as taip ir nesuprantu, ko jus ten taip pesates. Del ko?
                                        Tiesiog yra porelė moderatorių. Vienas jų- rusas, visiškas nebrendyla, šovinistas sovietinės propagandos praplautom smegenim, o kitas- prancūzas varlėda dėl neaiškių priežasčių nemėgstantis lietuvių, ir visaip dangstantis draugelio nusišnekėjimus. Uždarinėja temas, kur ruseliui uodegą prispaudžia ir visais kitais būdais rodo savo "fe". Aš jau nekalbu apie beprotišką pasipūtimą ir aroganiciją.

Comment

Parašė vytauc

WH

Did you? I wonder how breathtaking it was
                                          Well, his note was short and sweet and extremely flattering. Those Frenchies, you know! I'm obviously disrespectful and uneducated.

He has adopted a disgusting byline of late. Wonder whether I should report that to the mods? It's vile and offensive. Piece of filth. ARE YOU LISTENING, DETRITUS? He can't even copy an English word correctly. What a specimen.
                                          Originally Posted by

Comment

Working...
                                          X