Nope. Can you possibly survive without it?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SSC ir SSP aktualijos
Collapse
X
-
Parašė SvajoklisOranger, ar "tamsta" [stai dienos naujas zodis man ] gyveni Lietuvoje ar Ukrainijoje?
as gyvenu Lietuvoje, Vilniuje. O tamsta, kaip suprantu, Londone? Ar pavyksta gyvai su kuo nors bendrauti lietuviskai (tai labai svarbu, kad nepamirsti kalbos igudziu)?
Comment
-
Parašė SvajoklisTai labai svarbu, bet neturiu draugu Londone su kuo as galiu sneketi lietuviskai Cia labai daug lietuviu, bet tarp ju nera vieno pazistamo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Beje, čia dar galite pasisakyti, kol neuždarė
http://www.skyscrapercity.com/showth...96#post7047296Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazBeje, čia dar galite pasisakyti, kol neuždarė
http://www.skyscrapercity.com/showth...96#post7047296
Comment
-
Tiesa pasakius as buvau siek tiek nustebintas del ch1le elgesio, visam sitam reikale. Dabar ta nuostaba dar kiek padidejo. Atrodo, kad jis nori jog mes liktumem isbaninti, o ypac keista del WH, kuri labai daug komentuodavo apie Talina ir girdavo pati ch1le, uz grazias nuotraukas, etc. Turbut prisimena visas nuskaudas kai mes eilini karta irodydavom, kad jis kalba nesamones. Arba tiesiog lenda moderatoriams i gera vieta.
Comment
-
Parašė EddTiesa pasakius as buvau siek tiek nustebintas del ch1le elgesio, visam sitam reikale. Dabar ta nuostaba dar kiek padidejo. Atrodo, kad jis nori jog mes liktumem isbaninti, o ypac keista del WH, kuri labai daug komentuodavo apie Talina ir girdavo pati ch1le, uz grazias nuotraukas, etc. Turbut prisimena visas nuskaudas kai mes eilini karta irodydavom, kad jis kalba nesamones. Arba tiesiog lenda moderatoriams i gera vieta.
Comment
-
Parašė EddTiesa pasakius as buvau siek tiek nustebintas del ch1le elgesio, visam sitam reikale. Dabar ta nuostaba dar kiek padidejo. Atrodo, kad jis nori jog mes liktumem isbaninti, o ypac keista del WH, kuri labai daug komentuodavo apie Talina ir girdavo pati ch1le, uz grazias nuotraukas, etc. Turbut prisimena visas nuskaudas kai mes eilini karta irodydavom, kad jis kalba nesamones. Arba tiesiog lenda moderatoriams i gera vieta.
Comment
-
Parašė EddGal gali buti taip jog jis nori tapti moderatoriumi? Galvoja, kad ismete Manta, tai dabar laisva vieta atsirado. Kad ir kaip ten butu, sakyciau, kad elgiasi nedraugiskai ir i bendra SSC moderatoriu tarpa visai isipaisytu."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
Comment