Parašė Egiuxz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto žaidimai
Collapse
X
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąJums patiko OMSI 2?
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąJums patiko OMSI 2?
Tik kai kuriuose žemėlapiuose su tam tikrais autobusais (naujai atsisiųstais) nėra maršruto duomenų (pvz Berlyno žemėlapio 92-as maršrutas su BAZ - etalon autobusu)
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTaip, patiko
Tik kai kuriuose žemėlapiuose su tam tikrais autobusais (naujai atsisiųstais) nėra maršruto duomenų (pvz Berlyno žemėlapio 92-as maršrutas su BAZ - etalon autobusu)
Comment
-
Kodėl kaip aš prisijungiu prie VirtualBus forumo man neleidžia atsisiųsti autobusų ir žemėlapių?Paskutinis taisė Arelis; 2014.06.16, 18:39.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąKodėl kaip aš prisijungiu prie VirtualBus forumo man neleidžia atsisiųsti autobusų ir žemėlapių?
2.Kas zino šita žaidima?
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąBus driver?
šiandienos žaidimo "virtual bus" foto
MAN NM223 (goppel) MPK POZNAN #1056
žemelapis: POZNAN 64Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąAš tai mielai žaisčiau OMSI, bet žaidimas mokamas yra.
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimą
2. Areli grazus troleibusas
3.MAN
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąNežinot kaip reikia instaliuoti autobusa į kompiuterio aplankalus per OMSI 2? Ieškau internete, youtubėj'e, bet niekur nerandu. Tikiuosi, kad paaiškinsite.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąNežinot kaip reikia instaliuoti autobusa į kompiuterio aplankalus per OMSI 2? Ieškau internete, youtubėj'e, bet niekur nerandu. Tikiuosi, kad paaiškinsite.
Comment
Comment