Parašė Xedos
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo darbalaukis
Collapse
X
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąKažkaip labai daug žmonių prie Windowsų sėdi.
O tie kas pabando kažką kito dažniausiai atgal nebegrįžta. Na bet ne apie tai tema .
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąKažkaip labai daug žmonių prie Windowsų sėdi.
Kaip bebūtų, kalbant apie Linux, net su iš pažiūros gražiu grafiniu interfeisu, kad ir kaip norėjau pats save įtikinti, kad tai "lygiavertė" sistema Windows, man to padaryti nepavyko. Windows nepalyginamai didesnis kokybiškų programų pasirinkimas, žaidimai, paprastas ir lengvai naudojamas interfeisas, nereikia naudotis komandine eilute ar atlikti krūvą kitokių protu nesuvokiamu veiksmų norint, pavyzdžiui, instaliuoti kokią elementarią programą ar draiverį... ir t.t. ir pan. Tai tiesiog žymiai efektyvesnė, pažangesnė ir geriau savo darbą atliekanti sistema absoliučiai daugumai PC vartotojų.
Aišku, įdomu pabandyti kitką (mano paties laptope tebesivolioja kažkoks apynaujis Ubuntu variantas... tikriausiai reiks atsinaujinti ir pažiūrėti, kas geresnio), bet šiaip nereiktų stebėtis, kodėl žmonės realiame pasaulyje ir realiems darbams naudoja Windows. Tai tiesiog žymiai geresnė OS.Paskutinis taisė John; 2012.09.02, 18:56.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAš ne kartą ir ne taip jau trumpai sėdėjau ant Linux (pirmąkart, berods apie 1999 kai iš kažkur buvo išdygęs Red Hat ir po to kasmet bent kelias skirtingas distribucijas). Neprilipo, nors tu ką. Ir tikrai nesu paprastas home useris, kuriam suprantamas tik grafinis interfeisas. Savo laiku (kai dar buvau vaikas) pats, savarankiškai, išmokau ir gerai perpratau MS DOS sistemą su visomis komandomis be jokio grafinio interfeiso. Tik kažkada vėliau pamačiau Windows 3.1.
Kaip bebūtų, kalbant apie Linux, net su iš pažiūros gražiu grafiniu interfeisu, kad ir kaip norėjau pats save įtikinti, kad tai "lygiavertė" sistema Windows, man to padaryti nepavyko. Windows nepalyginamai didesnis kokybiškų programų pasirinkimas, žaidimai, paprastas ir lengvai naudojamas interfeisas, nereikia naudotis komandine eilute ar atlikti krūvą kitokių protu nesuvokiamu veiksmų norint, pavyzdžiui, instaliuoti kokią elementarią programą ar draiverį... ir t.t. ir pan. Tai tiesiog žymiai efektyvesnė, pažangesnė ir geriau savo darbą atliekanti sistema absoliučiai daugumai PC vartotojų.
Aišku, įdomu pabandyti kitką (mano paties laptope tebesivolioja kažkoks apynaujis Ubuntu variantas... tikriausiai reiks atsinaujinti ir pažiūrėti, kas geresnio), bet šiaip nereiktų stebėtis, kodėl žmonės realiame pasaulyje ir realiems darbams naudoja Windows. Tai tiesiog žymiai geresnė OS.
O Johnai, kokių tau specifinių programų ir tvarkyklių reikia?Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2012.12.01, 20:50.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąKai buvau 4 metų, irgi buvau išmokęs Windows terminalą.
O Johnai, kokių tau specifinių programų ir tvarkyklių reikia?
Nors esmė yra ne tai. Tikiu, kad įmanoma rasti alternatyvų ir išmokti tas pačias funkcijas daryti su Linux. Tiesiog tai užima daugiau laiko, kas yra tiesiog neefektyvumo indikatorius. Kam rakinėti mašinos dureles raktu, jei pakanka paspausti distancinio užrakto mygtuką? Naudojimasis PC man neturi reikšti "alternatyvų" paieškos ar "tokio pat gero" produkto bandymų. PC man reikalingas atlikti konkrečioms funkcijoms per kuo trumpesnį laiką su kuo mažiau pašalinių trikdžių.
P.S. MS DOS ir Windows Temrinalas nėra "irgi". Tai skirtingi dalykai ir skirtingos OS.Paskutinis taisė John; 2012.09.02, 19:12.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąO tie kas pabando kažką kito dažniausiai atgal nebegrįžta. Na bet ne apie tai tema .
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAš vis karts nuo karto pabandau tiek Linux tiek Mac OS, kai kada net specialiai palaikau kokią savaitę, kad susidaryčiau pilną įspūdį ir priprasčiau, bet galų gale vistiek grįžtu prie Windows. Linuxus pirmą kartą instaliavau 1999 metais (Red Hat), paskutinį kartą - prieš kelis mėnėsius (Ubuntu), skirtumas milžiniškas, dabar praktiškai lengvai Ubuntu gali instaliuoti ir naudoti bet kas. Tada buvo sunkiau instaliuoti, o dar kol išsiaiškindavai tokius primityvius dalykus kaip prisimountinti visokius diskus...
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKo tu čia kopijuoji mano pranešimus ir netgi mintis?
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąIr kodėl 858 pranešimo rašymo stilius toks, kaip Jo(h)no?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAš nieko nerašiau. Nežinau iš kur atsirado tas ankstesnis pranešimas. Nebus taip, kad iš pradžių prisijungei su John accountu, o paskui su Edd, kad paremtum savo nuomonę? Ir iš kur žinai mano slaptažodį?Parašė Kitas DžiugasIr kodėl 858 pranešimo rašymo stilius toks, kaip Jo(h)no?
Comment
-
Šiek tiek ir aš apsitvarkiau savo desktop'ą, tiksliau pasidariau savajį theme'ą B)
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNerodo paveiksliukoPaskutinis taisė Raptor; 2013.02.19, 22:05.
Comment
Comment