Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo darbalaukis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Xedos Rodyti pranešimą
    Man irgi įdomu kuo jie blogi.........
    Nebemadingi.
    Flickr

Comment

Na, su jais į gatvę nevaikštau, todėl man tai netrukdo . Ir ypač kai jie man patogūs.

Comment

Suradau tobulesnę sistemą – lenkia gerokai.
        (ta sistema ne ęplo)

Comment

Comment

Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
            Kažkaip labai daug žmonių prie Windowsų sėdi.
            Dauguma pradėjo naudotis kompiuteriu su šia sistema, įprato, nematė niekada reikalo kažką keisti ir sau naudoja toliau .

O tie kas pabando kažką kito dažniausiai atgal nebegrįžta. Na bet ne apie tai tema .

Comment

Kažkaip labai daug žmonių prie Windowsų sėdi.
              Aš ne kartą ir ne taip jau trumpai sėdėjau ant Linux (pirmąkart, berods apie 1999 kai iš kažkur buvo išdygęs Red Hat ir po to kasmet bent kelias skirtingas distribucijas). Neprilipo, nors tu ką. Ir tikrai nesu paprastas home useris, kuriam suprantamas tik grafinis interfeisas. Savo laiku (kai dar buvau vaikas) pats, savarankiškai, išmokau ir gerai perpratau MS DOS sistemą su visomis komandomis be jokio grafinio interfeiso. Tik kažkada vėliau pamačiau Windows 3.1.

Kaip bebūtų, kalbant apie Linux, net su iš pažiūros gražiu grafiniu interfeisu, kad ir kaip norėjau pats save įtikinti, kad tai "lygiavertė" sistema Windows, man to padaryti nepavyko. Windows nepalyginamai didesnis kokybiškų programų pasirinkimas, žaidimai, paprastas ir lengvai naudojamas interfeisas, nereikia naudotis komandine eilute ar atlikti krūvą kitokių protu nesuvokiamu veiksmų norint, pavyzdžiui, instaliuoti kokią elementarią programą ar draiverį... ir t.t. ir pan. Tai tiesiog žymiai efektyvesnė, pažangesnė ir geriau savo darbą atliekanti sistema absoliučiai daugumai PC vartotojų.

Aišku, įdomu pabandyti kitką (mano paties laptope tebesivolioja kažkoks apynaujis Ubuntu variantas... tikriausiai reiks atsinaujinti ir pažiūrėti, kas geresnio), bet šiaip nereiktų stebėtis, kodėl žmonės realiame pasaulyje ir realiems darbams naudoja Windows. Tai tiesiog žymiai geresnė OS.
              Paskutinis taisė John; 2012.09.02, 18:56.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                Aš ne kartą ir ne taip jau trumpai sėdėjau ant Linux (pirmąkart, berods apie 1999 kai iš kažkur buvo išdygęs Red Hat ir po to kasmet bent kelias skirtingas distribucijas). Neprilipo, nors tu ką. Ir tikrai nesu paprastas home useris, kuriam suprantamas tik grafinis interfeisas. Savo laiku (kai dar buvau vaikas) pats, savarankiškai, išmokau ir gerai perpratau MS DOS sistemą su visomis komandomis be jokio grafinio interfeiso. Tik kažkada vėliau pamačiau Windows 3.1.

Kaip bebūtų, kalbant apie Linux, net su iš pažiūros gražiu grafiniu interfeisu, kad ir kaip norėjau pats save įtikinti, kad tai "lygiavertė" sistema Windows, man to padaryti nepavyko. Windows nepalyginamai didesnis kokybiškų programų pasirinkimas, žaidimai, paprastas ir lengvai naudojamas interfeisas, nereikia naudotis komandine eilute ar atlikti krūvą kitokių protu nesuvokiamu veiksmų norint, pavyzdžiui, instaliuoti kokią elementarią programą ar draiverį... ir t.t. ir pan. Tai tiesiog žymiai efektyvesnė, pažangesnė ir geriau savo darbą atliekanti sistema absoliučiai daugumai PC vartotojų.

Aišku, įdomu pabandyti kitką (mano paties laptope tebesivolioja kažkoks apynaujis Ubuntu variantas... tikriausiai reiks atsinaujinti ir pažiūrėti, kas geresnio), bet šiaip nereiktų stebėtis, kodėl žmonės realiame pasaulyje ir realiems darbams naudoja Windows. Tai tiesiog žymiai geresnė OS.
                Kai buvau 4 metų, buvau išmokęs Windows terminalą.
                O Johnai, kokių tau specifinių programų ir tvarkyklių reikia?
                Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2012.12.01, 20:50.

Comment

Kai buvau 4 metų, irgi buvau išmokęs Windows terminalą.
                  O Johnai, kokių tau specifinių programų ir tvarkyklių reikia?
                  Na kad ir Paint Shop Pro. MS Office ir daug daug daug kitų.

Nors esmė yra ne tai. Tikiu, kad įmanoma rasti alternatyvų ir išmokti tas pačias funkcijas daryti su Linux. Tiesiog tai užima daugiau laiko, kas yra tiesiog neefektyvumo indikatorius. Kam rakinėti mašinos dureles raktu, jei pakanka paspausti distancinio užrakto mygtuką? Naudojimasis PC man neturi reikšti "alternatyvų" paieškos ar "tokio pat gero" produkto bandymų. PC man reikalingas atlikti konkrečioms funkcijoms per kuo trumpesnį laiką su kuo mažiau pašalinių trikdžių.

P.S. MS DOS ir Windows Temrinalas nėra "irgi". Tai skirtingi dalykai ir skirtingos OS.
                  Paskutinis taisė John; 2012.09.02, 19:12.

Comment

Dabartinis mano darbalaukis. Nuotrauka iš efoto.lt.

Comment

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                      O tie kas pabando kažką kito dažniausiai atgal nebegrįžta. Na bet ne apie tai tema .
                      Aš vis karts nuo karto pabandau tiek Linux tiek Mac OS, kai kada net specialiai palaikau kokią savaitę, kad susidaryčiau pilną įspūdį ir priprasčiau, bet galų gale vistiek grįžtu prie Windows. Linuxus pirmą kartą instaliavau 1999 metais (Red Hat), paskutinį kartą - prieš kelis mėnėsius (Ubuntu), skirtumas milžiniškas, dabar praktiškai lengvai Ubuntu gali instaliuoti ir naudoti bet kas. Tada buvo sunkiau instaliuoti, o dar kol išsiaiškindavai tokius primityvius dalykus kaip prisimountinti visokius diskus...

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                        Aš vis karts nuo karto pabandau tiek Linux tiek Mac OS, kai kada net specialiai palaikau kokią savaitę, kad susidaryčiau pilną įspūdį ir priprasčiau, bet galų gale vistiek grįžtu prie Windows. Linuxus pirmą kartą instaliavau 1999 metais (Red Hat), paskutinį kartą - prieš kelis mėnėsius (Ubuntu), skirtumas milžiniškas, dabar praktiškai lengvai Ubuntu gali instaliuoti ir naudoti bet kas. Tada buvo sunkiau instaliuoti, o dar kol išsiaiškindavai tokius primityvius dalykus kaip prisimountinti visokius diskus...
                        Ko tu čia kopijuoji mano pranešimus ir netgi mintis?

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                          Ko tu čia kopijuoji mano pranešimus ir netgi mintis?
                          Aš nieko nerašiau. Nežinau iš kur atsirado tas ankstesnis pranešimas. Nebus taip, kad iš pradžių prisijungei su John accountu, o paskui su Edd, kad paremtum savo nuomonę? Ir iš kur žinai mano slaptažodį?

Comment

Ir kodėl 858 pranešimo rašymo stilius toks, kaip Jo(h)no?

Comment

Gal koks virusas, juk Johnas naudoja Windowsus.

Comment

Spune-mi dacă-i între noi iubire

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                                  Aš nieko nerašiau. Nežinau iš kur atsirado tas ankstesnis pranešimas. Nebus taip, kad iš pradžių prisijungei su John accountu, o paskui su Edd, kad paremtum savo nuomonę? Ir iš kur žinai mano slaptažodį?
                                  Parašė Kitas Džiugas
                                  Ko jūs čia stebitės? Juk pats John pasirašęs, kad jis - Viešpatis

Comment

Atsinaujinau ir susitvarkiau
                                    Daugiau mano nuotraukų >>
                                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Tikrai gražus darbalaukis, ssnaiperi.

Comment

Parašė Raptor
                                        Šiek tiek ir aš apsitvarkiau savo desktop'ą, tiksliau pasidariau savajį theme'ą B)

Atvaizdas
                                        Nerodo paveiksliuko
                                        Daugiau mano nuotraukų >>
                                        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Šiek tiek ir aš apsitvarkiau savo desktop'ą, tiksliau pasidariau savajį theme'ą B)

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                          Nerodo paveiksliuko
                                          Jau pataisyta
                                          Paskutinis taisė Raptor; 2013.02.19, 22:05.

Comment

Working...
                                          X