Gerbiamieji, o kaip, tarkim, su Rapidshare, Megaupload ir panasiais servisais? Tokiais atvejais jie, ko gero, nelabai turi techniniu galimybiu kaip nors 'susekti' IP adresu ir siunciamu failu turinio, ar ne?
Gerbiamieji, o kaip, tarkim, su Rapidshare, Megaupload ir panasiais servisais? Tokiais atvejais jie, ko gero, nelabai turi techniniu galimybiu kaip nors 'susekti' IP adresu ir siunciamu failu turinio, ar ne?
Turi, tik tai sunkiau padaryti. Paprastai tariant, jei interneto kabelį esi įkišęs į kompiuterį, galima iš esmės viską atsekti ką veiki su savo kompu
Tik man dėl tų autorinių teisių šiek tiek neaišku, ar muzikos failų dalinimasis yra nusikaltimas? Jeigu aš tarkim turiu originalų CD ir per internetą kokiam nors draugui nusiunčiu dainą iš jo, ar tai nusikaltimas?
Susekima gali pasunkinti Kintamas IP Adresas,tokius IP turi Zebra vartotojai,tai manau kad nepagaus,piratauk nepirataves,restartuosi pc ir busi kaip naujai gimes tai yra su kitu IP Adresu.
Susekima gali pasunkinti Kintamas IP Adresas,tokius IP turi Zebra vartotojai,tai manau kad nepagaus,piratauk nepirataves,restartuosi pc ir busi kaip naujai gimes tai yra su kitu IP Adresu.
Lettered - Na gaunas kaip ir piratavimas.
O turbūt neįtari kad dinaminiai IP adresai yra loginami kam buvo priskirti ane
nu pvz jei prie vienu pc naudojasi keli žmonės, tai iš kur žinos kurį kaltinti?
Čia jau kita kalba. Tas pats jei vienu ryšis per routeri padalinamas keliems kompams (kurių savininkai skirtingi žmonės). Nu čia su tai legalumai tai visai kita tema . Čia ne apie tą.
visi kaip susitare nusisnekat
Siustis ir bandyti windows 7 niekas nedraudzia. Tam yra trial laikotarpis, per kuri tu nusprendi reikia tau ar ne tu windows
Taigi pirma nesamone, kad visi atsisiuntusieji yra piratai, antra, kad pati LANVA piratavo, trecia, kad gavo leidima is m$, nes jokio leidimo nereikia.
Lettered - Na gaunas kaip ir piratavimas.
zebra mano ziniomis jau seniai dalina statinius IP
O ir siaip. Yra IP change LOG saugomi ISP servuose, tad niekur nepabegsi rimtai prisidirbes.
Kitas reikalas su LANVA. Joks kompetetingas teisejes nepasirasys kratos orderio remiantis is utorrent nurasytais ip adresais. Tai yra niekinis irodymas
Comment