Parašė progress
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo darbalaukis
Collapse
X
-
Parašė progressPasirodo Elements 2.0 yra Photoshop 7. Cia tiems kam idomu.
Photoshop elements yra "apkarpyta" photoshop versija - t.y. su žymiai mažiau funkcijų, tačiau taip pat ir 15 kartų pigesnė (tikrasis Photoshop yra skirtas profesionalams ir kainuoja ~3000 Lt, tuo tarpu Elements yra skirtas namų vartotojams ir jį galima įsigyti už ~200 Lt)
Tiesa, progress pasakyme yra tiesos tuo aspektu, kad Elements 2.0 buvo išleistas panašiu metu kaip ir PS7Paskutinis taisė Vaidas; 2006.04.18, 00:16.
Comment
-
Mane taipogi sužavėjo S_P nuotrauka
Paskutinis taisė Montezauras_klp; 2006.04.18, 22:49."Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Aš irgi
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė VaidasNė velnio.
Photoshop elements yra "apkarpyta" photoshop versija - t.y. su žymiai mažiau funkcijų, tačiau taip pat ir 15 kartų pigesnė (tikrasis Photoshop yra skirtas profesionalams ir kainuoja ~3000 Lt, tuo tarpu Elements yra skirtas namų vartotojams ir jį galima įsigyti už ~200 Lt)
Tiesa, progress pasakyme yra tiesos tuo aspektu, kad Elements 2.0 buvo išleistas panašiu metu kaip ir PS7
Photoshop Elements 2 is Photoshop 7. Photoshop 7 with the more professional features removed. It still offers the main features of PS 7 and the interface is virtually the same. Listed below are the feature not found in Elements 2.
* Actions Palette and Recordable Actions
* Paths
* Channels
* CYMK Support
* Editable Vector Shapes
* Masking
What's different between Photoshop 7 and Photoshop Elemets 2
While Adobe did remove the advanced feature from Photoshop Elements 2 there are a few improvements and some new powerful features aimed at providing help to the beginner. There is also one change that I wish that Photoshop 7 had. The menu bar in Elements 2 is better organized and more functional than the menu bar in Photoshop 7.:dumas:
Comment
-
skruzde
Comment