Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo darbalaukis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė progress
    nu ten raso pvz. Photoshop 5, arba Photoshop 6, as nesuprantu kaip gali rasyti Photoshop Elements 2.0
    Jei gerai pamenu pas mane jo cd buvo dėžėj su 350D...

Comment

Parašė Aug1z
      Jei gerai pamenu pas mane jo cd buvo dėžėj su 350D...
      Pasirodo Elements 2.0 yra Photoshop 7. Cia tiems kam idomu.
      :dumas:

Comment

Ant mano desktopo siuo metu puikuojasi Honkongas

Comment

Parašė John
          Ant mano desktopo siuo metu puikuojasi Honkongas
          Grazu.

Comment

Parašė progress
            Pasirodo Elements 2.0 yra Photoshop 7. Cia tiems kam idomu.
            Nė velnio.
            Photoshop elements yra "apkarpyta" photoshop versija - t.y. su žymiai mažiau funkcijų, tačiau taip pat ir 15 kartų pigesnė (tikrasis Photoshop yra skirtas profesionalams ir kainuoja ~3000 Lt, tuo tarpu Elements yra skirtas namų vartotojams ir jį galima įsigyti už ~200 Lt)
            Tiesa, progress pasakyme yra tiesos tuo aspektu, kad Elements 2.0 buvo išleistas panašiu metu kaip ir PS7
            Paskutinis taisė Vaidas; 2006.04.18, 00:16.

Comment

Pakeitus operacine sistema, tai ir atsinaujinau darbalauki.

"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

o stai ir maniskis

Comment

Maniškis, po labai ilgo laiko vėl ištapetuotas:

Comment

Mane taipogi sužavėjo S_P nuotrauka
                    Paskutinis taisė Montezauras_klp; 2006.04.18, 22:49.
                    "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Beveik visi su S_P nuotrauka
                      "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Aš taip pat S_P nuotrauką užsimetęs
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Aš irgi

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Vaidas
                            Nė velnio.
                            Photoshop elements yra "apkarpyta" photoshop versija - t.y. su žymiai mažiau funkcijų, tačiau taip pat ir 15 kartų pigesnė (tikrasis Photoshop yra skirtas profesionalams ir kainuoja ~3000 Lt, tuo tarpu Elements yra skirtas namų vartotojams ir jį galima įsigyti už ~200 Lt)
                            Tiesa, progress pasakyme yra tiesos tuo aspektu, kad Elements 2.0 buvo išleistas panašiu metu kaip ir PS7
                            Remiausi situ anglisku tekstu is nuorodos http://www.kenstone.net/fcp_homepage...lements_2.html ir duodu istrauka kad nereiketu vaikscioti su esme:

Photoshop Elements 2 is Photoshop 7. Photoshop 7 with the more professional features removed. It still offers the main features of PS 7 and the interface is virtually the same. Listed below are the feature not found in Elements 2.

* Actions Palette and Recordable Actions
                            * Paths
                            * Channels
                            * CYMK Support
                            * Editable Vector Shapes
                            * Masking

What's different between Photoshop 7 and Photoshop Elemets 2

While Adobe did remove the advanced feature from Photoshop Elements 2 there are a few improvements and some new powerful features aimed at providing help to the beginner. There is also one change that I wish that Photoshop 7 had. The menu bar in Elements 2 is better organized and more functional than the menu bar in Photoshop 7.

Comment

sako, zhalia spalva ramina
                              Paskutinis taisė nawjia; 2014.05.16, 01:46.
                              :eina:

Comment

Turbūt mėgstamiausias darbastalis iš visų turėtų
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Comment

Atnaujinau savo darbalauki

Tuo paciu ir grotuvo skin'a pakeiciau, kad deretu

Comment

Topstarcanada, tau ziuriu tas filmas visai patiko Kad ir kaip ten bebutu, visai neblogai atrodo!!!

Comment

Filmas labai patiko Taip pat si XTREME DESKTOPS programa patiko. Kaskaip as ja netycia uztikau

Comment

labukas, as zalia nieko nesuprantu, bet labai noriu suprasti....padesite man?

Comment

Working...
                                          X