Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur
Collapse
X
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąTekdavo su turkais Lietuvoje pabendrauti ir vis nedaeidavo paklaust kaip jie vietinius kebabus vertina. Nu, bet daržovės, lavašas, kažkokia mėsa ir kažkoks padažas nėra jau taip blogai, kad ir kaip tai vadintumėm
P.S. Kebabas su kiauliena... turkui
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąKebabų? Tos bulkos su kopūstais ir majonezu, ko niekas nedaro? Sorry, bet tai apgailėtina. Paragaukit kebabų Berlyne, tai žinosit kaip atrodo kebabas.
Turbūt nesate ragavę kebabų Vilniuje J. Basanavičiaus gatvėje. Negaliu pasakyti pavadinimo, nes moderatoriai pamanys, kad tai reklama.
Comment
-
Parašė domux678 Rodyti pranešimąŽemėlapis, kuriame pavaizduota kiek Mcdonaldų yra Europos šalyse 1 milijonui gyventojų, Lietuvos skaičius apgailėtinas, paskutinis ES
Atvaizdas
Dėl žemėlapio, nesakyčiau kad čia kažkoks gėrio matas: Italijoje šis skaičius mažesnis negu Lenkijoje ir Italijoje jaučiuose puikiai, McD neieškau, užtenka vietinių kavinių/restoranų, išimtis, vėl gi - autostrada.
Būtų įdomu pamatyti kitokį žemėlapį: kiek kiekvienoje šalyje/mieste/konkrečiame restorane aptarnaujama vietinių ir kiek turistų, bet to nepaskaičiuosi nebent ateityje kai visi mokės tik kortelėmis galima bus gauti tokią statistiką.Paskutinis taisė [sp]; 2015.06.05, 23:58.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąVat tas man ir nepatinka, nes Hesburgeris yra pernelyg cheap ir per mažai cool.
Šiaip aš jiems linkiu užsilenkti, nes man Hesburgeris asocijuojasi su pigia kebabine, kur renkasi visokie treninguočiai ir varguoliai.
O šiaip geriausi fast-foodiniai burgeriai yra Japonijoje (iš tų, kur valgiau). "Mėsainis" iš krevečių - jėga!
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąNa niekaip nesuprantu, kaip McD popierius gali būti geriau už Hesbugerį. Šiaip už McD popierines bandeles prasčiau nieko nesu regėjęs.. Palaikymo matyt nesulauksiu, bet aš 100% už Hesburger. Ar bent už Kfc, ten burgeriai ir nepalyginamai geresni už McD.
O šiaip geriausi fast-foodiniai burgeriai yra Japonijoje (iš tų, kur valgiau). "Mėsainis" iš krevečių - jėga!You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąNa niekaip nesuprantu, kaip McD popierius gali būti geriau už Hesbugerį. Šiaip už McD popierines bandeles prasčiau nieko nesu regėjęs.. Palaikymo matyt nesulauksiu, bet aš 100% už Hesburger. Ar bent už Kfc, ten burgeriai ir nepalyginamai geresni už McD.
O šiaip geriausi fast-foodiniai burgeriai yra Japonijoje (iš tų, kur valgiau). "Mėsainis" iš krevečių - jėga!
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTikrą kebabą sudaro duona / lavašas, aviena / vištiena, salotos, pomidorai, agurkai, svogūnai, truputis pasirenkamo padažo. Lietuvoje parodija, o ne kebabas.
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąTekdavo su turkais Lietuvoje pabendrauti ir vis nedaeidavo paklaust kaip jie vietinius kebabus vertina. Nu, bet daržovės, lavašas, kažkokia mėsa ir kažkoks padažas nėra jau taip blogai, kad ir kaip tai vadintumėm
Vilniuje burgerių netrūksta. Super. Norisi falafel kioskelių, norisi belgian fries, gerų hot-doginių. Ir to, ir to jau yra, tik kol kas tai gerų vietų meniu dalis, o ne tipiškas street food'as. Gerai,kad laikai keičiasi.
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąŠiuo metu berods Totorių gatvėje yra turkų valdovama "kebabinė, kurioje dažniausiai renkasi patys vietos turkai. Tikri kebabai. Pats ten buvau su turkais. Sakė, panašūs. Ar skanu? Man - taip.
Vilniuje burgerių netrūksta. Super. Norisi falafel kioskelių, norisi belgian fries, gerų hot-doginių. Ir to, ir to jau yra, tik kol kas tai gerų vietų meniu dalis, o ne tipiškas street food'as. Gerai,kad laikai keičiasi.
Comment
-
Jie žaidžia ant didelių mėsos kiekių, tai ko reikia statistiniam lietuviui. Prieš kelis metus buvau, tai teko tortiliją valgyti. Tortilija buvo nesvietiškai pigi su viduje įsuktos net pusė sveikos viščiuko krūtinėlės. Čia buvo visa esmė, nors ir nelabai skani, o visą kitą toje tortilijoje buvo simboliška ir labai labai šiaip sau.
Comment
-
Paragavau pirmą kartą Efeso dogano kebabą prie IKI Minskas Žirmūnuose. Nesu ekspertas, bet tikrai geras. Nėra pripilta kokio majonezo. Aštrumas toks teisingas.
https://www.google.lt/maps/dir/''/ef...6!2d54.6977219Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
„McDonald’s” pradeda teikti „maistas į namus“ paslaugą
„McDelivery” veiklos pradžia yra ne tik reikšminga akimirka „McDonald’s” lankytojams, bet žymi ir svarbų etapą Lietuvos maisto pristatymo industrijoje. Trumpiausias pristatymo laikas nuo užsakymo priėmimo iki atvežimo prie namų ar biuro durų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje brėžia naujus maisto pristatymo kokybės standartus.
„McDonald’s” maistą į namus tieks bendradarbiaudami su oficialiu partneriu – maisto pristatymo kompanija „Foodout”....Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
- 2 patinka
Comment
Comment