kodel H AND M niekaip i Lietuva nenori?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie prekybą Vilniaus "Panoramoje" ir kitur
Collapse
X
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąkodel H AND M niekaip i Lietuva nenori?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
eh, tie mergelių pažadai
dabar "žada" į Ozą atkeliauti. Tiksliau Ozas žada, kad atkeliaus ten H&M...Blogas, kuris ♥ Vilnių: EziukasVilniuje.lt
Comment
-
Nustokit jūs dėl to H&M verkt - šūdas visiškas ten, atsiprašant. Brangūs ir nekokybiški rūbai, daugiau nieko.
Vienintelis "tolkas" iš jų - įspūdingos reklaminės kampanijos bei visos šalies "prestižas" tam tikrais aspektais - lyg ir egzistuoja šalių skirstymas į "šalis su H&M" ir "šalis be H&M".
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąNu jau brangūs, Valiukai.. Visų mergų svajonė yra, kad jis ateitų, net 400 km iki Varšuvos kai kurios pasiryžusios trenktis dėl to HnM reguliariai.
Nu nežinau nežinau, aš iš asmeninės patirties kalbu - Dubline už niekuo neišsiskiriančius ir tikrai nekokybiškus H&M marškinius, pasiūtus PAKISTANE, mokėjau 15 Eurų. Šalia esančioje PENNEYS (ala pigių rūbų krautuvė) už gerokai kokybiškesnius marškinius, atrodančius labai panašiai sumokėjau 5 ar 6 Eurus.
Burbulas čia dar vienas, ne kitaip.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąĮvaizdis dar ne viskas, troškulys yra viskas
Nu nežinau nežinau, aš iš asmeninės patirties kalbu - Dubline už niekuo neišsiskiriančius ir tikrai nekokybiškus H&M marškinius, pasiūtus PAKISTANE, mokėjau 15 Eurų. Šalia esančioje PENNEYS (ala pigių rūbų krautuvė) už gerokai kokybiškesnius marškinius, atrodančius labai panašiai sumokėjau 5 ar 6 Eurus.
Burbulas čia dar vienas, ne kitaip.
Comment
-
Na H&M esu ne kartą buvęs ( Ženevoje, Prahoje, Briuselyje, Atėnuose) ir galiu pasakyt, kad visur parduotuvės vienodos (tiksliau vienas ir tas pats š ten pardavinėjamas), Lietuvoj turim N panašaus lygio parduotuvių ,tokių kaip "Zara", "Bershka", "Only", "Vero moda", "Apranga", na galbūt vienintelės "Marks & Spencer" ir "United Colours of Benneton" šiek tiek išsiskiria kokybe ir kainomis... O per išpardavimus H&M ne kas kita kaip "skudurynas" pasidaro...Paskutinis taisė Monteq; 2008.11.05, 18:22.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąNu jau brangūs, Valiukai.. Visų mergų svajonė yra, kad jis ateitų, net 400 km iki Varšuvos kai kurios pasiryžusios trenktis dėl to HnM reguliariai.
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąSavo interjeru Panorama (nuotraukose) Vilniuje primena man Arkadia Varšuvoje, kuriame New Yorker yra mano mėgiama parduotuvė. Žinau, kad ir Panoramoje tokia yra, tik įdomu kaip ten su drabužių kokybe...Lietuviai kartais bando prastumti firminius, bet brokuotus rūbus už normalią kainą.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąIr Šiauliuose yra "New Yorker". Vienintelis žinomesnis ten pardavinėjamas brandas - "Fishbone". Visa kita kainuoja kaip turguje. Išpardavimo metu už 12 litų nusipirkau tris maikes. Įvairiai vertinama parduotuvė: vieni vadina škurlynu, kiti ten išsirenka gražių rūbų.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąJi labiau orientuota i mergaites 3/4 parduotuves, vien moteriski rubai.
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąĮvažiuoti- labai patogu: rampos nera stačios, į -1 ir į -2 aukštus važiojama tiesiai. Išvažioti- neitin. Teko apvažiuoti nemažą ratą, sekant nuorodas. Išvažiavimas- 2 juostu,nes išlenda abu išvažaivimai iš abiejų aukštų ir iškart susijungia į stumbrų gatvę, tad gaunasi kaip ir grūstis.
Comment
Comment