Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O ka paulius turi?
    Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Dabar Daily car'as citroen XM, 3.0 V6 su visais pribumbasais.. Turiu 4metus ir super!Dar neskaitau kruva neigyvendintu ar nepradetu projektu stovinciu kieme

Comment

Parašė daktaras
        numerėlis su j raide viduryje labai gadina įvaizdį.
        anksčiau, kai pagal nr. galėjai atspėti regioną, esu pastebėjęs dėsningumą: kai tik kelyje koks nesusipratimas (neužtikrintas važiavimas, eismo įvykis ir pan.) tai vieno iš automobilių numeriukas dažniausiai su j raide, o jeigu jjj tai iš viso katastrofa.
        žodžiu kažkas panašaus į vairuotoją su kepure
        pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

Comment

Parašė nepolitikas Rodyti pranešimą
          numerėlis su j raide viduryje labai gadina įvaizdį.
          anksčiau, kai pagal nr. galėjai atspėti regioną, esu pastebėjęs dėsningumą: kai tik kelyje koks nesusipratimas (neužtikrintas važiavimas, eismo įvykis ir pan.) tai vieno iš automobilių numeriukas dažniausiai su j raide, o jeigu jjj tai iš viso katastrofa.
          žodžiu kažkas panašaus į vairuotoją su kepure
          O kokios raidės sukuria gerą įvaizdį ? Čia priminė senuosius numerius ir Kauno bei Vilniaus registracijos vertinimą. Nes būdavo tokių, kurie sakydavo, kad tarkim Vilniuje su K raide jie pastebi kitokią reakciją, arba Kaune su V per vidurį, kiti tarkim kitaip vertindavo.

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
            O kokios raidės sukuria gerą įvaizdį ? Čia priminė senuosius numerius ir Kauno bei Vilniaus registracijos vertinimą. Nes būdavo tokių, kurie sakydavo, kad tarkim Vilniuje su K raide jie pastebi kitokią reakciją, arba Kaune su V per vidurį, kiti tarkim kitaip vertindavo.
            O jeigu pas mane ant numerio remelio "Kaunas" parasyta? Man pagal sena sitema labiau patikdavo, bet viskas kinta, masinos per miestus keliauja ir maisosi, nebent verstu registruotis pagal gyvenamaja vieta.

Comment

Mano murze

Comment

Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
                Mano murze
                Atvaizdas
                Matosi plaukuotas padarėlis buvo užlipęs ant kapoto pasišildyt

Comment

Parašė Chipsas Rodyti pranešimą
                  Matosi plaukuotas padarėlis buvo užlipęs ant kapoto pasišildyt
                  Taip, tikrai buvo

Comment

Ką gi, ilgi ieškojimai ir pagaliau automobilio atsinaujinimas Nusipirkau Renault Laguna 2005 m. 1,9 diesel, 88kw, privalumų daug, tačiau svarbiausiai, kad ris mažiau už passatą o komfortu ne tik, kad nenusileidžia pastarajam, tačiau netgi lenkia. Keletas foto:

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                      patarkit, kur Kaune pirkti padangas vasarines, kad būtų geras pasirinkimas? nes daugybės pinigų skirti negaliu, tai norisi, kad būtų normalus pasirinkimas dėkoju
                      Vikingo išparduotuvėj pirma žiūrėk, aš ten rudenį žiemines labai geras pajamiau pigiai. Urmo teritorijoj tokia randasi

Comment

Nu ką, peržiūrėjau fotkes, bet kažkaip bmw pasigedau. Čia manasis e36 1.8ti 103 kw. Daugmaž esu bmw fanatikas, tai stengiuos prižiūrėt. Iš tokių mandrybių tokiai mašinai, tai autopilotas, kondicionierius, šildomos priekinės sėdynės, šildomi veidrodėliai ir viskas elektra.

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                          O jeigu pas mane ant numerio remelio "Kaunas" parasyta? Man pagal sena sitema labiau patikdavo, bet viskas kinta, masinos per miestus keliauja ir maisosi, nebent verstu registruotis pagal gyvenamaja vieta.
                          Man irgi patiko senoji sistema. Be to pagal ją, kai kurioms serijoms, būdavo galima nustatyti ne tik apskritį, bet ir rajoną. Pvz. Tauragės paskutinės 2 raidės būdavo JT, Raseinių - JR, Kelmės - SS, Varėnos - AV, Lazdijų - AL, ir t.t.

Comment

Mano trečiasis automobilis, po kapitalinio valymo džiūsta.
                            VW Passat'as 1989 metų, bendzinas 1,6.

Comment

O aš nebeturiu savo VW Vento... Vakar užsilenkė pavarų dėžė. Neverta remontuoti - kolektorius skilęs, dugnas, slenksčiai skylėti... Dar prieš mėnesį ir į užpakalį nestipriai įvažiavo...

Comment

Atradau pirmojo automobilio nuotrauka, AUDI 100 pirktas iš konfiskuotų automobilių aikštelės, antras buvo toks pat tik AVANT'as.
                                Paskutinis taisė Sefas210; 2011.04.27, 21:11.

Comment

Parašė Sefas20 Rodyti pranešimą
                                  Mano trečiasis automobilis, po kapitalinio valymo džiūsta.
                                  VW Passat'as 1989 metų, bendzinas 1,6.
                                  Atvaizdas
                                  Traktorius irgi po kapitalinio valymo džiūsta?

Parašė Sefas20 Rodyti pranešimą
                                  Mano pirmasis automobilis AUDI 100 pirktas iš konfiskuotų automobilių aikštelės, antras buvo toks pat tik AVANT'as.
                                  Ir ką, tikrai ten pigiau?
                                  I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                  Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                                    Traktorius irgi po kapitalinio valymo džiūsta?
                                    Ir ką, tikrai ten pigiau?
                                    Galima labai pigiai rasti, šita 2008 metais šakiuose pirkau už 1000lt
                                    Paskutinis taisė Sefas210; 2011.05.07, 13:23.

Comment

Na mano parkas:
                                      2010 Alfa Romeo MiTo

1965 Porsche 911

Comment

Aš tarp kitų kukliai atrodau

Comment

Alfa dyzelinas ar bendzinas ?

1.3 multijet dyzelinas Kaunas - Vilnius pasakojo ~ 3.5 ltr / 100 Ekonomobilis

Comment

Working...
                                          X