Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė fredis Rodyti pranešimą
    Dar reikėtų, kad ventiliatorius nesisuktų, kai tik degimą įjungi Teks varyti pas elektriką pirmadienį, kad tvarkingai padarytų...
    Pas mane tas pats... Kam tai reikalinga tai niekuomet nesupratau?
    Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
    Retromobile 2007
    "Kova 1". Driftingo čempionatas
    "Foje" Gali Skambėti Kitaip
    Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
    BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
    Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Gal kondiškė įjungta todėl ir sukas

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
        Visuomet piluosi Nestėj dyzeliną. Pernai teko keliom savaitėm palikti mašiną lauke prie namų. Pirmą kartą po savaitės su ~24-27 užkūriau be menkiausių problemų
        Piluosi irgi tik ten pat dyzeli, nebuvo užšalęs niekada. O dėl dyzelio nesikūrimo, tai jei tvarkinga viskas, tai kursis be problemų. Žvakių nekeičia ir sako po to kad nesikuria.

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
          Gal kondiškė įjungta todėl ir sukas
          Na, kad ne Kai klima įsijungia tai nieko nesakau, bet čia visuomet be išimčių tik degimą įjungus kol slapuką atjungiu

Retromobile 2007

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
            nesvarbu kur automobilis pagamintas. Ziema svarbu: Pakaitinimo zvakes, jei jos yra komplektuojamos automobilyje nes esu mates dyzeliu ir be ju. Aisku akumuliatorius, starteris beabejo teisinga variklio kompresija ir dar keletas smulkmenu
            Pas mane benzinas. Prie -20 kuriasi puikiausiai, tik gal kiek lėčiau starteris suka, jei ilgiau pastovi. Žinoma, tepalai sutirštėja, akumuliatoriaus vidinė varža padidėja ir kiti dalykai vyksta. Dyzelistams aktualu, kad ir patys degalai sutirštėja.

Apibendrinant galima pasakyti - svarbiausia tinkama automobilio priežiūra.
            Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2010.12.17, 15:27.

Comment

Jei kas dabar važiuosit nuo Vilniaus akropolio link Žirmūnų, tai būkit atsargūs, bo kažkoks debilas paliko savo mašiną Ozo g. pirmojoje juostoje beveik prieš išsukimą į GV, vos ne ant lėtėjimo juostos ir be JOKIO avarinio. Bent jau taip buvo prieš maždaug 15min.
              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Bet kas vakar po pūgos darėsi greitkelyje... Į Vilnių tai kuo puikiausiai nuvažiavau, tiesa viena mašiną griovy ant stogo gulėjo, tačiau tokio kelio kokiu grįžinėjau vakare, per savo kilometrais išreikštą nekuklų stažą, tikrai dar nebuvau matęs... Pirmoj juostoj net 70 per didelis greitis, provėžos panašu ledu padengtos buvo, nes mašina be perstojo skersai vaikščiojo, antroje juostoje kur vilkikų provėžų nėra sąlygos geresnės buvo, jokio krivuliavimo, tik lenkimo metu vėl kiek problematiška. Pažįstamas sakė ir nuo Klaipėdos važiuojant situacija buvo panaši, nes iki Kauno 15km nuo namų irgi važiavo ne daugiau 70

Retromobile 2007

Comment

Šiandien apie 12:30 A2 Vilnius-Panevėžys ties Krikštėnais berods buvo sustojusios dvi fūros antroj juostoj. O pirmoj kaip tyčia kažkoks ubagas vilkosi...

Ir šiaip važiavimo sąlygos ne kažkokios buvo, 90 visas greitis net ir su labai gerom padangom ir tvarkinga mašina.

Comment

jau paskutiniai keli "post'ai" tai tikrai ne apie automobilius, o apie vairavimo sąlygas
                    pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

Comment

Na ką, jau savaitė kaip vairuoju 90-ųjų Hodnda Prelude (3 kartos). 2.0EX modelis, automatas, Classic edition. Pamačiau skelbimą, nostalgija apėmė, tai ir nuspirkau ir kol kas nei kiek nesigailiu. Kaip tokių metų automobilis - prižiūrėtas idealiai, rida tik 150k km, automatas veikia nepriekaištingai, tik kurą mėgsta, mieste ~12-13 ltr, trasoj apie 8. Kol kas kelios tokios nuotraukos, gražesnę fotosesiją padarysiu kai orai pagerės

Comment

/\Puikus pirkinys!Sita as neturedamas ka veikt skelbimuose buvau nuziurejes Man asmeniskai geriausias Prelud'as ever

Comment

Kokia, jeigu ne paslaptis, kaina?

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                            /\Puikus pirkinys!Sita as neturedamas ka veikt skelbimuose buvau nuziurejes Man asmeniskai geriausias Prelud'as ever
                            Ačiū. Na aš į tą skelbimą kokias dvi savaites taip viena akim žiūrinėjau, kol galų gale apsisprendžiau

Parašė LC. Rodyti pranešimą
                            Kokia, jeigu ne paslaptis, kaina?
                            1900 litų Tiesa, prie šios kainos dar turbūt reikėtų priskaičiuot kelionę Vilnius-Panevėžys (autobusu), Panevėžys - Rokiškis (1 automobiliu), Rokiškis - Panevėžys (2 automobiliais) ir Panevėžys - Vilnius (1 automobiliu). Tai dar kokius 200 reik pridėt

Comment

Kaina nebloga. Bet su benzino kiekiais... ...atleisk.

Bet ir aš su savo opeliu apsigavau pirkdamas. Reikėjo man nors su dyzeliniu varikliu pirkt.

Comment

Parašė LC. Rodyti pranešimą
                                Kaina nebloga. Bet su benzino kiekiais... ...atleisk.
                                Nu jo, biškį prabanga, bet malonumas vairuojant viską atperka o ant galinio buferio teks užsirašyt "fuck fuel economy"

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                                  Geriausias yra ketvertukas!
                                  Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
                                  Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                    Nu jo, biškį prabanga, bet malonumas vairuojant viską atperka o ant galinio buferio teks užsirašyt "fuck fuel economy"
                                    "Fuck fuel economy, when we're living near Belarus".

Comment

Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
                                      Geriausias yra ketvertukas!
                                      Nifiga. Ketvertukas išvis kažkoks nesusipratimas, iškrenta iš visos Prelude serijos. Gerai, kad bent 5 kartos Prelude grįžo į tiesos kelią ir tiek išore, tiek salono dizainu kur kas artimesnis 2 ar 3 kartai.

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                        Nifiga. Ketvertukas išvis kažkoks nesusipratimas, iškrenta iš visos Prelude serijos. Gerai, kad bent 5 kartos Prelude grįžo į tiesos kelią ir tiek išore, tiek salono dizainu kur kas artimesnis 2 ar 3 kartai.
                                        Ketvertuko interjera išdirbo Bang&Olufsen, kainavo nemažai bapkiu. Penktuko interjeras kaip ir trečiuko.
                                        Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
                                        Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

Comment

Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
                                          Ketvertuko interjera išdirbo Bang&Olufsen, kainavo nemažai bapkiu. Penktuko interjeras kaip ir trečiuko.
                                          Na išties, aš nesakau, kad ketvertukas yra labai blogas, tiesiog - tai ne Prelude.. jei būtų tas modelis pavadintas kitu vardu, niekas neturėtų jokių priekaištų Manau, patys gamintojai suprato padarę klaidą ir todėl penktas atrodo kur pas panašesnis į trečią, negu į ketvirtą.

Comment

Working...
                                          X