Parašė fredis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečių automobiliai
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąVisuomet piluosi Nestėj dyzeliną. Pernai teko keliom savaitėm palikti mašiną lauke prie namų. Pirmą kartą po savaitės su ~24-27 užkūriau be menkiausių problemų
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąGal kondiškė įjungta todėl ir sukasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąnesvarbu kur automobilis pagamintas. Ziema svarbu: Pakaitinimo zvakes, jei jos yra komplektuojamos automobilyje nes esu mates dyzeliu ir be ju. Aisku akumuliatorius, starteris beabejo teisinga variklio kompresija ir dar keletas smulkmenu
Apibendrinant galima pasakyti - svarbiausia tinkama automobilio priežiūra.Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2010.12.17, 15:27.
Comment
-
Bet kas vakar po pūgos darėsi greitkelyje... Į Vilnių tai kuo puikiausiai nuvažiavau, tiesa viena mašiną griovy ant stogo gulėjo, tačiau tokio kelio kokiu grįžinėjau vakare, per savo kilometrais išreikštą nekuklų stažą, tikrai dar nebuvau matęs... Pirmoj juostoj net 70 per didelis greitis, provėžos panašu ledu padengtos buvo, nes mašina be perstojo skersai vaikščiojo, antroje juostoje kur vilkikų provėžų nėra sąlygos geresnės buvo, jokio krivuliavimo, tik lenkimo metu vėl kiek problematiška. Pažįstamas sakė ir nuo Klaipėdos važiuojant situacija buvo panaši, nes iki Kauno 15km nuo namų irgi važiavo ne daugiau 70Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Na ką, jau savaitė kaip vairuoju 90-ųjų Hodnda Prelude (3 kartos). 2.0EX modelis, automatas, Classic edition. Pamačiau skelbimą, nostalgija apėmė, tai ir nuspirkau ir kol kas nei kiek nesigailiu. Kaip tokių metų automobilis - prižiūrėtas idealiai, rida tik 150k km, automatas veikia nepriekaištingai, tik kurą mėgsta, mieste ~12-13 ltr, trasoj apie 8. Kol kas kelios tokios nuotraukos, gražesnę fotosesiją padarysiu kai orai pagerės
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą/\Puikus pirkinys!Sita as neturedamas ka veikt skelbimuose buvau nuziurejes Man asmeniskai geriausias Prelud'as ever
Parašė LC. Rodyti pranešimąKokia, jeigu ne paslaptis, kaina?
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąKaina nebloga. Bet su benzino kiekiais... ...atleisk.
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą/\Puikus pirkinys!Sita as neturedamas ka veikt skelbimuose buvau nuziurejes Man asmeniskai geriausias Prelud'as everEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNu jo, biškį prabanga, bet malonumas vairuojant viską atperka o ant galinio buferio teks užsirašyt "fuck fuel economy"
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąGeriausias yra ketvertukas!
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNifiga. Ketvertukas išvis kažkoks nesusipratimas, iškrenta iš visos Prelude serijos. Gerai, kad bent 5 kartos Prelude grįžo į tiesos kelią ir tiek išore, tiek salono dizainu kur kas artimesnis 2 ar 3 kartai.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąKetvertuko interjera išdirbo Bang&Olufsen, kainavo nemažai bapkiu. Penktuko interjeras kaip ir trečiuko.
Comment
Comment