Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
    Mano vasaros pirkinys SUBARU FORESTER AWD 1999 m., 2,5, 115 KW, kolkas labai patenkintas. Detales nera jau tokios brangios, kaip kas bande gasdinti. Labai praverte remontuojant buta, bagazine tiesiog super, nors salone keleiviams ne per daugiausiai vietos. Karta Subaru nusipirkes manau jau kitos markes ir nenoresiu
    Atvaizdas

Atvaizdas
    Tokio ir aš norėjau. Kiek lt sumokėjai jei nepaslaptis? O dbr ypač smagu tau lenkti visus Gaila, kad ne dyzelis, o ar iš vis yra jų dyzelių?
    Paskutinis taisė fredis; 2010.12.11, 12:35.
    You've got one life! Live it!

Comment

Mirė Honda, tegyvuoja Fiat

Užsilenkė mano pirmoji meilė Honda Accord prieš gerus du mėnesius. Išbėgo tepalai, suvarė radiatorių, žodžiu variklis mirė. Todėl ieškojau l.pigios mašinos karavano ir dyzelio. Radau Fiat Merea Weekend, 01 metų, 81 kw, 1910 cm3. Pilsiu ir žalio, kai kada ir paprasto dyzelio. Fasadas aplamdytas, bet jis man nesvarbu, nes tai darbinis traktorius, o ir slidės maloniai su juo vežasi dbr.

Tikiuosi tokio kvėpiklio niekas neturi

Paskutinis taisė fredis; 2010.12.11, 12:44.

Comment

Geras ir aš tokio kvepaliuko noriu, kur gavai?

Comment

Mano

MB 190A Labai manevringa, tikras miesto automobiliukas, tik gana kieta ir daug kuro ryja
          Ateity planuoju kokią labiau sportinę ir turbūt japonišką
          Miestai.net Fb

Comment

Parašė Duff Rodyti pranešimą
            Įdėk savo žvėrį geriau parodyt.

Comment

Parašė Irma Rodyti pranešimą
              Mano

Atvaizdas

MB 190A Labai manevringa, tikras miesto automobiliukas, tik gana kieta ir daug kuro ryja
              Ateity planuoju kokią labiau sportinę ir turbūt japonišką
              O koks variklis ir kiek mieste ryja?
              GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Duff Rodyti pranešimą
                Londone pirkau. Nepyk tau pamiršau paiimti

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                  Londone pirkau. Nepyk tau pamiršau paiimti
                  Žiaurus

Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
                  O koks variklis ir kiek mieste ryja?
                  1.9, benzinas, apie 10, nooors bendradarbio analogiškas auto tik dyzelis 1.7 ima ~5-6 mieste..
                  Miestai.net Fb

Comment

O Irma pusnyse dbr nestringi, nes viena mano pažįstama, keikia tokį mersiuką, nes sako, kad pastoviai stringa, nes žemoka ir lengva mašina. Kaip tau sekasi žiemą ją vairuoti?

Comment

O Irma pusnyse dbr nestringi, nes viena mano pažįstama, keikia tokį mersiuką, nes sako, kad pastoviai stringa, nes žemoka ir lengva mašina. Kaip tau sekasi žiemą ją vairuoti?
                      Prastumdau visas mašinas kieme juokauju

Na, įtariu, kad galiu užbuksuoti kada, bet taip rimtai nebuvau dar įkliuvusi. Kai esu valdžiusi didesnes, tai jaučiasi, kad ji gana lengvutė ant kokios rimtesnės pusnies pakibti galiu
                      Miestai.net Fb

Comment

Tokio ir aš norėjau. Kiek lt sumokėjai jei nepaslaptis? O dbr ypač smagu tau lenkti visus Gaila, kad ne dyzelis, o ar iš vis yra jų dyzelių?
                        Tokiu oru, tai tikrai lenkiu beveik visus Stabili ir prognuozuojama masina.
                        Prase 12 000 lt, paemiau uz 9000 lt. Yra dyzeliu, bet tik naujuose modeliuose, atrodo nuo 2008 m., bet ju ir kaina kosmine.

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                          Tokiu oru, tai tikrai lenkiu beveik visus Stabili ir prognuozuojama masina.
                          Prase 12 000 lt, paemiau uz 9000 lt. Yra dyzeliu, bet tik naujuose modeliuose, atrodo nuo 2008 m., bet ju ir kaina kosmine.
                          Tai kiek valgo ji tau?

Comment

Tai kiek valgo ji tau?
                            Duju vidutiniskai apie 13l.

Comment

Tai dar norma, nes ir mano Honda tiek vartodavo. O tiesiogines pirkai?

Comment

Tai dar norma, nes ir mano Honda tiek vartodavo. O tiesiogines pirkai?
                                nu as ir galvojau ims daugiau, nelabai norejau tiketi pardaveju, bet pasirodo tiesa Buvo jau sumontuotos BRC III, kai pirkau.

Comment

Aš va kiek kitokią alternatyvą pasirinkau Dabar persikrausčiau studijuoti į Ciurichą ir manau bent jau ateinančius metus vietoj nuosavo automobilio naudosiuos Car Sharing.

Šiaip Šveicarijoj viešojo transporto sistema labai gerai išvystyta (pačiam Ciuriche su tramvajum ar S-Bahn kur nors nuvažiuot dažniausiai būna greičiau nei su automobiliu), tai didžiąją laiko dalį to ir pakanka. Bet jei prireikia automobilio, štai sprendimas: Mobility Car Sharing. Tai yra trumpalaikė automobilio nuoma, galima išsinuomot automobilį nuo pusvalandžio iki lygtai 16 dienų. Kas įdomiausia, ši nuoma yra savitarna, t.y. užsisakai viską internetu, nueini prie automobilio, jį atsirakini su nario kortele, įsėdi ir važiuoji. Kelionės pabaigoj viskas tas pats, tereikia pastatyti automobilį į tą pačią vietą ir užrakinti.

Kainos irgi kandžiojasi gerokai mažiau nei nuomojantis iš AVIS ar Hertz. Pagrinde moki nedidelę sumą už laiką, bet tuo pačiu ir reikia mokėti už kiekvieną nuvažiuotą km (bet kurą piliesi nemokamai!). Aš buvau pasiemęs Citroen C1, tai už 12h ir ~230 km sumokėjau 130 CHF (340 LT), kai tuo tarpu už įprastą automobilio nuomą būčiau paklojęs bent 200 CHF neįskaitant kuro

Geriausia, tai, kad jų automobilius, bent jau didmiesčiuose galima rast ant kiekvieno kampo. Iš vis Mobility Šveicarijoj turi virš 1000 punktų ir 2300 automobilių. Taip pat yra 10 automobilių kategorijų, galima išsinuomot nuo Smart iki keleivinių ir krovininių Mikroautobusų

Jei įdomu, kiek platesnis aprašymas (anglų k.) yra mano bloge.
                                  Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)

Comment

Puiki idėja... beveik komunizmas

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Puiki idėja... beveik komunizmas
                                      tik nedidukas skirtumas, komunizme tai turėtų būtų nemokamai

Šiaip įdomi schema, žinoma įmanoma tik labai išsivysčiusiose valstybėse ir visuomenėse (ne ten kur kad tik ką apgauti ar sukombinuoti). Įdomu finansiai - pelną neša? Už kieno pinigus buvo įsukta viskas? Užstatas - tavo visa kredito istorija?

p.s. šįvakar pribimbęs alaus patingėjau paskaityt kaip ten veikia viskas
                                      Paskutinis taisė zanaz; 2010.12.14, 02:23.
                                      You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Parašė zanaz Rodyti pranešimą
                                        tik nedidukas skirtumas, komunizme tai turėtų būtų nemokamai

Šiaip įdomi schema, žinoma įmanoma tik labai išsivysčiusiose valstybėse ir visuomenėse (ne ten kur kad tik ką apgauti ar sukombinuoti). Įdomu finansiai - pelną neša? Už kieno pinigus buvo įsukta viskas? Užstatas - tavo visa kredito istorija?

p.s. šįvakar pribimbęs alaus patingėjau paskaityt kaip ten veikia viskas
                                        Man atrodo analogiška sistema veikia ir Lietuvoje, vadinasi ecito.lt, tokie maži balti Fiat automobiliukai.

Comment

Parašė ACC Rodyti pranešimą
                                          Man atrodo analogiška sistema veikia ir Lietuvoje, vadinasi ecito.lt, tokie maži balti Fiat automobiliukai.
                                          Visiškai teisingai, principas visiškai analogiškas, tik automobilių rinktis negalima - visi vienodi .

Comment

Working...
                                          X